FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Realno gledajuci sledeci 10 utakmica imamo najlaksi rasporedx e sad dali imamo ekkipu koja moze pobjedit sve utakmice kuci i slobodu u gostima ? Moje misljenje je da imamo.
Imam neki osjecaj da cemo slobodu isjec sad u srijedu ko feta sir.
Nije lose sto su madari uzeli, pritisak je osto na slobodi oni se neznaju satim nosit dok smo mi naj ISKUSNI sto se tice pritiska, i to bi nas trebalo progurat do titule.
Zrinjski i sloboda uz dva poraza i nase dvije pobjede mi smo prvi bod vise od svinja a medusobni skor ce bit bolji sa slobodom. Zrinjski ce popusit od vase miskina, radnika sloboda od zrinjskog i nas.
Imam neki osjecaj da cemo slobodu isjec sad u srijedu ko feta sir.
Nije lose sto su madari uzeli, pritisak je osto na slobodi oni se neznaju satim nosit dok smo mi naj ISKUSNI sto se tice pritiska, i to bi nas trebalo progurat do titule.
Zrinjski i sloboda uz dva poraza i nase dvije pobjede mi smo prvi bod vise od svinja a medusobni skor ce bit bolji sa slobodom. Zrinjski ce popusit od vase miskina, radnika sloboda od zrinjskog i nas.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sada trebamo misliti o kupu, to nam je sljedeca utakmica. Nisam siguran kakav ce sastav doputovati u Tuzlu i cemu da se nadamo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Uski out ! 
Samo sebe gledati, sa svim pobjedama smo prvaci. Ostali ne mogu nas ispratiti ni pod razno.
Ali kakva nas liga ocekuje sljedece godine aBda

Samo sebe gledati, sa svim pobjedama smo prvaci. Ostali ne mogu nas ispratiti ni pod razno.
Ali kakva nas liga ocekuje sljedece godine aBda

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pustite se titule, daleko smo mi od tog. Ne mozemo svake godine je nafakaski uzeti. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ma dobro mi bismo trebali kup staviti na prvo mjesto jer tu ne ovisimo od drugih klubova dok u ligi ovisimo, no dok god ima i teoretska sansa treba se boriti na oba fronta
Pyro is not a crime !
Titulu smo halali
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Suljo20002
- Kontakt:
Ne znam za vas ali mislim da ce Husref odmorit neke igrace u kupu ...To takmicenje je zivi neuspjeh za nas a i za vikend nas ceka teska tekma i msm da vi prolazite dalje ali otom - potom ...Sretno ! 

- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa ciljamo na dva, na kraju dobijemo jedan
I onda jos, da zaebavamo druge, kazemo da nismo zadovoljni

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Poštediti Kadušića, Benku upariti sa Cesarom i to je to. Pokušati izvući neki remi sa postignutim golom, ali naravno učiniti sve da pitanje prolaska riješimo doleMortemHz je napisao/la:Sada trebamo misliti o kupu, to nam je sljedeca utakmica. Nisam siguran kakav ce sastav doputovati u Tuzlu i cemu da se nadamo..

Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 06 mar 2016, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Besic je napisao/la:Titulu smo halali
[youtube][/youtube]
nadam se da barem nece kise biti tamo kod vas jer ce onda teren da bude gori nego danas, u takvoj situaciji bismo realno gledali patnju, a sto se tice sastava Slobode mislim da bi itekako zamjerili Husrefu da se unaprijed 'preda' protiv Sarajeva, tj izvede neki kombinovani sastav zato iskreno mislim da ce ipak igrati sa najjacom ekipomSuljo20002 je napisao/la:Ne znam za vas ali mislim da ce Husref odmorit neke igrace u kupu ...To takmicenje je zivi neuspjeh za nas a i za vikend nas ceka teska tekma i msm da vi prolazite dalje ali otom - potom ...Sretno !
Pyro is not a crime !
Evo @aldina sa teme tuzlaka
Atomski fudbal by Sloboda jbt kako se hvale ja mislio da igraju utakmice ko Zrinjski ili mi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Cezar još nije zaslužio da izbaci Bekića iz prve, o Benki da ne pričam. Dosta mu je poluvrijeme.hilmo je napisao/la:Poštediti Kadušića, Benku upariti sa Cesarom i to je to. Pokušati izvući neki remi sa postignutim golom, ali naravno učiniti sve da pitanje prolaska riješimo doleMortemHz je napisao/la:Sada trebamo misliti o kupu, to nam je sljedeca utakmica. Nisam siguran kakav ce sastav doputovati u Tuzlu i cemu da se nadamo..
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Slazem se nazalostjoker90 je napisao/la:Pustite se titule, daleko smo mi od tog. Ne mozemo svake godine je nafakaski uzeti.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Titulu ne damo!Sa svima cemo se pofajtati pa sta bude!Mene je jedino bilo strah ubica ali sami su sebe otpisali!Tekmu po tekmu idemo,ja bih bio zadovoljan sa 1:1 u Tuzli!Ako ne donesemo bodove iz Prijedora onda ne trebamo ni u evropu otici realno!
Da je tri kola do kraja a mi na ovoj istoj razlici ja bih i dalje vjerovao da čemo prvi biti.Kad smo se prošle godine iščupali iz još goreg zaostatka nema sekunde razloga da ne vjerujem da nećemo i sada.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mi titulu mozemo izgubiti sami, znaci da izgubimo negdje, ili da nas mali plavi pobijede na Kosevu ili solinasi u Tz. To nije nafakaski izgubljena titula, pobijedili su te konkurenti (ili ne daj Boze da te ekipe koje se bore za ostanak mlatnu - tad i ne zasluzujes titulu).visokohz je napisao/la:Slazem se nazalostjoker90 je napisao/la:Pustite se titule, daleko smo mi od tog. Ne mozemo svake godine je nafakaski uzeti.
Ako sve pobijedis, i zasluzis titulu, ne vidim tu taj izraz 'nafaka', pobijedio si sve i cao! Zasluzeno si osvojio titulu/Kup. Naravno da trebaju ovi ispred nas kiksati, ali ne kontam to 'nafakaski', potcjenjivanje nas samih. Mozes tekmu nafakaski dobiti, kao mi sinoc u 93. ali ligu ??? 30 kola nafake ?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Samo ti buraz sanjaj da cemo pobjediti sve do kraja i da se samo mi pitamo oko titule. Ima i drugih ekipa, kvalitetnih ocito.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, budzak, bvsic, nedimmmm1337, r3m1, rimljanin90, UltraSa46 i 62 gosta.