Ovo treba sacekati 10min nakon sto se zavrsi utakmica pa komentarisati. Na kraju ce 5-5 zavrsiti...NYKnicks Fan je napisao/la:Mi i svinjski cemo se ganjati do kraja sezone i to je to...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nad tobom sunce najljepše sja
Nisam čuo spikera danas. Zanima me ko od igrača je sve bio na klupi osim ove trojice što su ušla u igru?
BALL DON'T LIE

I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE.

ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU , MUSEMIĆU, IGRAČIMA I SVIM SLOBODAŠIMA.
Ja volim FK Tuzla City
Aj 4 3 steta jbt
-
- Kontakt:
pa zastoooooooooooooo
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mi i oni bratepinoglavi je napisao/la:Ovo treba sacekati 10min nakon sto se zavrsi utakmica pa komentarisati. Na kraju ce 5-5 zavrsiti...NYKnicks Fan je napisao/la:Mi i svinjski cemo se ganjati do kraja sezone i to je to...

neće nas sreća jebga, tako ti je to, nikad nije, nikad i neće
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Mi dok pobjedjujemo, boli nas kita za drugim
Ma ovo je već dogovoreno da Zrinjskom ide titula, zadnje kolo kod njih, to odlučuje, tu će da nas dobiju, bit će neki penal i eto kuknjava
zezam se, da me ne napadate odma'

zezam se, da me ne napadate odma'
Jedno kolo manje a Radnik i Siroki posustali u borbi za titulu, Sarajevo ludim raspletom moze do titule uz to da odigraju gotovo perfektno ostalih 10 kola, ali cini mi se veoma tesko. Tako da nije ovo katastrofa rezultat.
Mi i zrinjski se ganjamo, let the games begin
Mi i zrinjski se ganjamo, let the games begin

Nad tobom sunce najljepše sja
. . .Jeebiga, šteta. Nadao sam se da odlijepimo od Zrinje (naravno uz pobjedu Čelika protiv njih) . . . ovako je borba do kraja
nije mi jasno kako je Svinjski onako lako izgubio na Tušnju od nas, mislim da smo i dalje veći favoriti, nikad se titula nije dobijala na ovim derbijima + očekujem da završimo sezonu bez poraza u gostima, ako treba sve po 0-0 odigravat
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Eno tamo vec i pitari i seljovci upisuju titulu svinjskom jao haha
Nase je da pobjedimo Vitez,a Zrinjski neka radi sta hoce,i koliko mu Celik dopusti.Tuzlak04 je napisao/la:. . .Jeebiga, šteta. Taman sam se ponadao da odlijepimo od Zrinje (naravno uz pobjedu Čelika protiv njih) . . . ovako je borba do kraja
i ovo je dobro,odlijepili smo se od Radnika i Sirokog,zbog evrope,a titula,rano je jos ima jos 10 kola
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- muhamed121
- Kontakt:
Sve dok zavisimo sami od sebe dobro je Vitez dobit a Celik sam siguran da ce dobit Zrinjski ako bude igrao kao jucer protiv Sarajeva
- Beduin
- Kontakt:
U 2 kola Siroki ni boda, navijaci Zrinjskog ih osramotise na po Pecare, jos sad da mi makar bod otkinu Rodjeni i adio.
Zrinjski je u strasnoj formi, ljudi igraju visok tempo cijelu utakmicu, ali do kraja gostuju na Bilonom, I. Sarajevu, Grbavici i Bijeljini sto su izuzetno teska gostovanja, steta samo danas sto ne zavrsi X. Veliki hendikep im je povrega golmana, strasan golman def.
Radnik ne vidim u borbi za Evropu, gostuju jos na Kosevu, Bilinom i Pecari te im dolazi Zrinjski, a danas je i trener im najavio predaju u kupu zbog tankog igrackog kadra i velikih problema sa povredama i drugim faktorima. Po meni oni posustaju, mada im je bolje se baciti na kup (po mom misljenju).
Cini mi se da bi Zeljo mnogima od nas mogao pomrsiti racune, oni su mi suhveli.
Zrinjski je u strasnoj formi, ljudi igraju visok tempo cijelu utakmicu, ali do kraja gostuju na Bilonom, I. Sarajevu, Grbavici i Bijeljini sto su izuzetno teska gostovanja, steta samo danas sto ne zavrsi X. Veliki hendikep im je povrega golmana, strasan golman def.
Radnik ne vidim u borbi za Evropu, gostuju jos na Kosevu, Bilinom i Pecari te im dolazi Zrinjski, a danas je i trener im najavio predaju u kupu zbog tankog igrackog kadra i velikih problema sa povredama i drugim faktorima. Po meni oni posustaju, mada im je bolje se baciti na kup (po mom misljenju).
Cini mi se da bi Zeljo mnogima od nas mogao pomrsiti racune, oni su mi suhveli.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
boli nas tuki kako su drugi igrali,bitno je da mi pobjeđujemo i bit cemo prvi,zaboli nas za druge.next stop Vitez...od tekme do tekme a svi će doći na red na belegiju 

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma samo svoj posao, nama svi rezultati odgovaraju kada igraju jaci jer uvijek neko izgubi bodove.
Zrinjski je odradio danas dobar posao ali smo se skinuli Sirokog sa vrata npr. U biti igramo Evropu sigurno ako grad ispostuje reprogram do kraja mjeseca.
Zrinjski je odradio danas dobar posao ali smo se skinuli Sirokog sa vrata npr. U biti igramo Evropu sigurno ako grad ispostuje reprogram do kraja mjeseca.
-
- Kontakt:
ljudi neka i oni sad ispucaju srecu...trebat ce nam je za finis, a kad pogledamo, zaista je nismo imali... nezasluzen poraz od Sarajeva, protiv Borca da je uletio Ahmetov sut , vjerovatno bi 3 bobe upisali, 1000 sansi u Zenici protiv Mladosti i samo remi. S druge strane, oni su protiv Želje dobili u 100. minuti, protiv Sarajeva su bili lošiji i gubili 2 puta i izvukli zivu glavu u 85. min. Ovo danas , zaista fenomenalna utakmica, ali su zaista opet imali srece, lako je moglo otici na stranu Sirokog, a remi najrealniji. Helem, mislim da ce se morati njima ovo negdje vratiti, a vala i nama. Evo i Husic nas pojacao 

sto se nas tice, danas dobra predstava na ovako neuslovnom terenu, ne moze se ba odigrati nista, tako da sam strahovao da nece slucajno kakva frlja u golu zavrsiti, moze li ko mi reci sta za malog ordagica sta se desava, nisam upucen, momak nas je nosio prvi dio sezone, znam da je bio povrijedjen na pripremama ono malo je ulazio nesto odigrao, a sad vidim ubacuje ga na krilo protiv borca i evo danas, umjesto haurdica koji nikako da procepi, lose skroz danas. mislim da bi mali ordagic u sredini bolje igrao, al et husref bolje zna. ahmetovic standardno, trebaju mu 3,4 sanse po utakmici da postigne gol, svaku utakmicu okvir gola trese, ne kudim ga al moze to on dosta bolje ionako je sjajan hah
sto se tice ostalih, ne zanimaju nas ostali ha ya igramo svoju igru, al predobra ova utakmica u sirokom. treba sad kup dobro odigrati pa onda invaziju na vitez izvrsiti. pozz

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.