HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
mi se uvijek nešto branimo, uvijek neki oprez, a imamo igrački kadar boli glava.. gledam u nedjelju protiv sarajeva korner za nas u 89. min njihova dvojica ostaju na centru, korner za njih u 90. min naši svi se vratili u svoj 16-erac..trebamo igrat napadački, ne trebamo se nikoga bojati u našoj ligi, sa svima se možemo i trebamo nadigravati..da na pecari bude 2-2, a da mi budemo bolji da stvorimo dosta prigoda, neće nitko riječi reći.. ali ako bude 0-0 bez pravih šansi opet će bit dosta nezadovoljnih
HŠKZ!
Istina , ali imamo trenera čija se nogometna filozofija zasniva na obrani a to je realno najači dio ekipe.Trenutno nam fali jedan "kiler" u napadu, napadač koji će u svakoj tekmi od dvije šanse jednu zabiti a mi trenutno nemamo takvog.Nikolić,Mešanović i Kordić nisu trenurno u takvoj formi.Krešo je na kraju karijere a i ima problema sa povredama i od njega se ne može očekivati ništa posebno.Nikolić prije 2 sezone i sada nije isti igrač a Mešanović nije taj tip.Bilbija je tek stigao , nije tjelesno spreman ali možda on bude upravo taj džoker sa klupe zajedno sa Filipovićem koji će nam donijeti prevagu kad se utakmice budu lomile.mara1905 je napisao/la:mi se uvijek nešto branimo, uvijek neki oprez, a imamo igrački kadar boli glava.. gledam u nedjelju protiv sarajeva korner za nas u 89. min njihova dvojica ostaju na centru, korner za njih u 90. min naši svi se vratili u svoj 16-erac..trebamo igrat napadački, ne trebamo se nikoga bojati u našoj ligi, sa svima se možemo i trebamo nadigravati..da na pecari bude 2-2, a da mi budemo bolji da stvorimo dosta prigoda, neće nitko riječi reći.. ali ako bude 0-0 bez pravih šansi opet će bit dosta nezadovoljnih
BTW Svi navijači iz Mostara, izuzev ultrasa koji idu u kavez , će biti na južnoj tribini.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Malo za zagrijavanje

P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Bit ce gusto,podjednake momcadi,mi cemo cekat otvaranje Sirokog,imamo ekstra igrace za kontre i polukontre,podjednak broj navijaca na stadionu,prakticki neutralni teren..
Svi na Pecaru!!!
Svi na Pecaru!!!
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
imal kakav streeam
imas na hercegovina.live
kucaj bez tacke
kucaj bez tacke

Zadnja izmjena: arhimed89, dana/u 06 mar 2016, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
sta je ovo bakyrgios je napisao/la:http://connectcast.tv/LARSSON1921
stream
irfanrastoder je napisao/la:sta je ovo bakyrgios je napisao/la:http://connectcast.tv/LARSSON1921
stream
editovao sam post, pogresno kopirao
Svaka cast na danjasnjoj igri. 

Karačić je yebeni nojer kakav momak !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jedna od najboljih utakmica koje sam gledao, ludnica jbena! Nakon 2:0 mislio sam da će nas ubit s još par komada, kad ono opet preokret
Gogo je bio fenomenalan, Krstanović je mašio 1-2 penala u karijeri, ali obrana je bila vrhunska. I kasnije htio ostat još u igri
Žeravica miljenik trenera, ali danas je bio dobar. Obrana je štekala, Krstanović je mogao popit i crveni za kervavog Graovca i kasnije za start nad Čolićem. Ali dobro, čujem da je i penal diskutabilan pa nema veze. Ali yebo suđenje.
Petrak odličan, Miloš mora startat ispred Zakarića uvijek, Mešanoviće se borio, ajde prolazna ocjena. Ali Stevo ne smije bit na tribinama!!
Todor je naš najbolji igrač ove sezone, kakav je gol dao i trk prema navijačima
Arežina se vratio doma i odma gol
Vinko ofenzivnu pormjenu napravio, nek smo i to dočekali!
Ko'lko košta obraze Ivanee, Ivanee

Gogo je bio fenomenalan, Krstanović je mašio 1-2 penala u karijeri, ali obrana je bila vrhunska. I kasnije htio ostat još u igri

Žeravica miljenik trenera, ali danas je bio dobar. Obrana je štekala, Krstanović je mogao popit i crveni za kervavog Graovca i kasnije za start nad Čolićem. Ali dobro, čujem da je i penal diskutabilan pa nema veze. Ali yebo suđenje.
Petrak odličan, Miloš mora startat ispred Zakarića uvijek, Mešanoviće se borio, ajde prolazna ocjena. Ali Stevo ne smije bit na tribinama!!
Todor je naš najbolji igrač ove sezone, kakav je gol dao i trk prema navijačima

Arežina se vratio doma i odma gol

Vinko ofenzivnu pormjenu napravio, nek smo i to dočekali!
Ko'lko košta obraze Ivanee, Ivanee

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svaka čast za ovakvu utakmicu i pobjedu! Samo hladne glave i nitko vam ne može ništa! Pozdrav za prvake iz Viteza
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Čestitam na pobjedi bili ste bolja ekipa. Sretno u nastavku i da osvojite titulu.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- hskzmostar
- Kontakt:
maxmore je napisao/la:Čestitam na pobjedi bili ste bolja ekipa. Sretno u nastavku i da osvojite titulu.
Velik u pobjedi i porazu,hvala prijatelju!
Drago mi je sto je bh javnost imala priliku pogledati ovakvu utakmicu nasa dva tima i hvala i njima na pozitivnim komentarima!

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- Evolve
- Kontakt:
- primasquadra
- Kontakt:
šta je ovo ljudi ?
ludnica **** . nakon onog 3-2 nisam mislio da može luđe . JURIŠŠŠŠŠ po titulu

Ipak je odbrana ta koja donosi titule,mudar je Marinović trener..mara1905 je napisao/la:mi se uvijek nešto branimo, uvijek neki oprez, a imamo igrački kadar boli glava.. gledam u nedjelju protiv sarajeva korner za nas u 89. min njihova dvojica ostaju na centru, korner za njih u 90. min naši svi se vratili u svoj 16-erac..trebamo igrat napadački, ne trebamo se nikoga bojati u našoj ligi, sa svima se možemo i trebamo nadigravati..da na pecari bude 2-2, a da mi budemo bolji da stvorimo dosta prigoda, neće nitko riječi reći.. ali ako bude 0-0 bez pravih šansi opet će bit dosta nezadovoljnih
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.