FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sljedece kolo nek neko bude u Ultrasima da izleti na teren go i nek pocne mlaviti igrace da bude 3:0 registrovano u korist Celika 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako je neko morao dobiti ,bolje što je Zrinjski,jer Listica slijedecu ide Velezu.kanarinac je napisao/la:Bolje je sto je Zrinjski dobio nego da je Siroki dobio vjerujte.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ne treba toliko puno da se vidi da Emerson zna sa loptom, samo to treba povezati.MortemHz je napisao/la:
Emerson jos treba da se dokaze dok Delac ne brani ima pola godine vec. Benko i Duljevic su jedini iznad prosjeka trenutno.
Das Ist Walter
mi realno do derbija moramo sve dobiti, i nadati se nekim kiksevima zrinjskog i slobode pa cemo onda od derbija pa nadalje praviti kalkulacije,a ako ipak napravimo kiks u nekoj od narednih utakmica Rudar,Slavija,Borac,Radnik,Vitez onda je prica zavrsena sto se nas ticeHigh je napisao/la:Dobro. Zrinjski će kiksati, a mi nećemo? Derbi i utakmica u Tuzli i nisu baš tako lahke utakmice, pogotovo ako ganjaš 6 bodova zaostatka.
Pyro is not a crime !
I tako nakon lose predstave mi smo 3. Lopta je cudna, kazu okrugla.
Ovo nam se vratilo za one neke tekme u kojima smo dominirali a nismo pobjedili. Celik je jucer iskreno zasluzio bod, a da su malo hrabriji bili ni tri ne bi bila nezasluzena.
Strasna tekma u Hercegovini. Mislim da su sa ovom pobjedom madjari glavni konkurenti za titulu. Sloboda ima jos dosta teskih tekmi kod kuce, pa vidjecemo da li ce izdrzati. 30 bodova je u igri sto znaci ima jos puno da se igra.
Nemogu da je vjerujem da cu ovo reci, znam da ce me joker napasti, ali mi smo bez obija druga ekipa na terenu.

Strasna tekma u Hercegovini. Mislim da su sa ovom pobjedom madjari glavni konkurenti za titulu. Sloboda ima jos dosta teskih tekmi kod kuce, pa vidjecemo da li ce izdrzati. 30 bodova je u igri sto znaci ima jos puno da se igra.
Nemogu da je vjerujem da cu ovo reci, znam da ce me joker napasti, ali mi smo bez obija druga ekipa na terenu.

Numquam Desistemus!
Hajde nek neko postavi raspored za prve tri ekipe.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad bolje skontam nije ni lose sto je Listica izgubila,isto tako i Radnik. Jer su nam to glavni rivali za 3. mjesto,a to nam je i nekakav realan domet. Titula??? Samo ako se bas poklope rezultati i ako sloboda i hinjski naprave par kikseva i ako mi sve redom dobijemo do derbija. Ako se sve ovo poklopi onda mozemo realno razmisljati i o tituli.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Čuj Haja, samo izdaje naređenja... Hajte ovo, hajte ono... Bože prosti. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Godine...uNbx je napisao/la:Čuj Haja, samo izdaje naređenja... Hajte ovo, hajte ono... Bože prosti.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
21. kolo
Celik - Zrinjski
Vitez - Sloboda
Rudar- Sarajevo
22.kolo
Zrinjski - Rudar
Sloboda - Zeljo
Sarajevo - Slavija
23. kolo
Slavija - Zrinjski
Velez - Sloboda
Borac - Sarajevo
24.kolo
Zrinjski - Borac
Sloboda - Mladost
Sarajevo - Radnik
25.kolo
Radnik - Zrinjski
Sloboda - Siroki
Vitez - Sarajevo
26.kolo
Zrinjski - Vitez
Olimpic - Sloboda
Sarajevo - Zeljo
27.kolo
Zeljo - Zrinjski
Sloboda - Drina
Velez - Sarajevo
28.kolo
Zrinjski - Velez
Travnik - Sloboda
Sarajevo - Mladost
29.kolo
Mladost - Zrinjski
Sloboda - Sarajevo
30.kolo
Zrinjski - Sloboda
Sarajevo - Olimpic
Celik - Zrinjski
Vitez - Sloboda
Rudar- Sarajevo
22.kolo
Zrinjski - Rudar
Sloboda - Zeljo
Sarajevo - Slavija
23. kolo
Slavija - Zrinjski
Velez - Sloboda
Borac - Sarajevo
24.kolo
Zrinjski - Borac
Sloboda - Mladost
Sarajevo - Radnik
25.kolo
Radnik - Zrinjski
Sloboda - Siroki
Vitez - Sarajevo
26.kolo
Zrinjski - Vitez
Olimpic - Sloboda
Sarajevo - Zeljo
27.kolo
Zeljo - Zrinjski
Sloboda - Drina
Velez - Sarajevo
28.kolo
Zrinjski - Velez
Travnik - Sloboda
Sarajevo - Mladost
29.kolo
Mladost - Zrinjski
Sloboda - Sarajevo
30.kolo
Zrinjski - Sloboda
Sarajevo - Olimpic
Pyro is not a crime !
Ma seru ba ,ali takvi smo mi.Čelik da je jucer Doso da igra fudbal peticu bi primio.Opet smo u boljoj poziciji nego što smo bili,u slijedecem kolu možemo smanjiti zaostatak ako dobijemo ,a Zrinjski ide Celiku koji ako zna igrati nek pobjedi,a Sloboda ide neugodnom Vitezu koji mora dobiti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- PitarBordo
- Kontakt:
Danas sam bio na utakmici Slobode i Radnika i mogu vam sa sigurnoscu reci sloboda nema sanse za titulu,u srijedu sa njima treba lagano ako se otvore donji su garantujem,a sto se tice igraca Radnika za Memisevica kojeg smo prizeljkivali vam mogu reci dobar igrac ne onoliko koliko je prenapuhano,ali onaj Obradovic koja je masina momak nijedan jedini duel nije izgubio jednostavno me fascinirao ja ga zelim u Sarajevu bolja zamjena za Leona ne treba vjerujte na rijec.
Samo Sarajevo
Igraju kone za nas.
Baš sveee ti dajemo, i opet malo koliko te volimo!
Baš sveee ti dajemo, i opet malo koliko te volimo!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Mi bi tu trebali dobit sve i eto željo X onda bi ja msm direktno se borili za titulu
da,kao sto vec rekoh do derbija moraju biti sve pobjede, pa tek onda mozemo znati otprilike dokle smo i imamo li se cemu nadati
Pyro is not a crime !
Ljudi pa mi sinoc jedva dobili Celik o cemu vi?
Mađari su najbliži tituli.
Sloboda ima 4 teške utakmice do kraja a Zrinjski 3
Trenutno korisnika/ca: benko21, Hajdeee, JavierBosnia, johntravolta123, Kyle88, zagorski i 56 gostiju.