Kad je Beg bio cicija. Dođite slobodno. Sevap je vama pomoći._dreamer_ je napisao/la:Nista care, ne preostaje nam nista drugo nego da se pokupimo kolektivno i dodjemo kod Vas na edukaciju, ako moze da nam uradite neki kurs od 7 dana, posto nama malo treba duze da ukapiramo, a i jako smo zakrzljali, a poznato je da se krive Drine tesko ispravljaju. I ako moze da nam edukaciju masno naplatite.arelinho je napisao/la:
Kako se prica po forumu beclija je stigao na stadion i prisutan je utakmici. Zato je danas ovakva atmosfera na ovoj tribini gdje je i kamera.![]()
Siguran sam da se kod vas na stadionu na poluvremenu drze predavanja iz poezije, a da je navijanje u skladu sa direktivama Zijaha Sokolovica i Drage Buke.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vjerovatno preko 4 hiljadeConvicts1988 je napisao/la:Koliko ima gledalaca na stadionu ?

DD
eto vidis da se sve mozemo dogovoriti, da i vas Bog dragi pogleda kad ste tako merhametli ruke.arelinho je napisao/la:Kad je Beg bio cicija. Dođite slobodno. Sevap je vama pomoći._dreamer_ je napisao/la:Nista care, ne preostaje nam nista drugo nego da se pokupimo kolektivno i dodjemo kod Vas na edukaciju, ako moze da nam uradite neki kurs od 7 dana, posto nama malo treba duze da ukapiramo, a i jako smo zakrzljali, a poznato je da se krive Drine tesko ispravljaju. I ako moze da nam edukaciju masno naplatite.arelinho je napisao/la:
Kako se prica po forumu beclija je stigao na stadion i prisutan je utakmici. Zato je danas ovakva atmosfera na ovoj tribini gdje je i kamera.![]()
Siguran sam da se kod vas na stadionu na poluvremenu drze predavanja iz poezije, a da je navijanje u skladu sa direktivama Zijaha Sokolovica i Drage Buke.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Sad ce celo izjaviti da su izgubili od najbolje ekipe i da je on odma rekao da je Sloboda zasluzila da bude prva 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Mashala malo nas je al smo dobro rasporedjeni .Nije lose 4 milje gledalaca za nase uslove .Dobro je to za nas fusbal .Navijam za Zelju al mi drago sto Slobodi ide dobro .
- amazon
- Kontakt:
Ma samo nek vi niste prviRinuka je napisao/la:Sad ce celo izjaviti da su izgubili od najbolje ekipe i da je on odma rekao da je Sloboda zasluzila da bude prva

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kako igra Leicester i kolika je invazija?
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
Radnik nije presao centar dva puta
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ma gdje bili, uvjek smo korak ispred vasamazon je napisao/la:Ma samo nek vi niste prviRinuka je napisao/la:Sad ce celo izjaviti da su izgubili od najbolje ekipe i da je on odma rekao da je Sloboda zasluzila da bude prva![]()

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- amazon
- Kontakt:
Da, u supljim pricama.Rinuka je napisao/la:Ma gdje bili, uvjek smo korak ispred vasamazon je napisao/la:Ma samo nek vi niste prviRinuka je napisao/la:Sad ce celo izjaviti da su izgubili od najbolje ekipe i da je on odma rekao da je Sloboda zasluzila da bude prva![]()
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ovo bi čist gol bio da je teren iole normalniji. Gore od bojnog polja, što u prilog Leicesteru ide naravno.
Oni igraju barbarski fudbal.
Oni igraju barbarski fudbal.
Pogledaj bolan ovaj teren u Tuzli, kad je tebi Kosevo ovako izgledao?FrancescoTotti je napisao/la:Svi su tereni ovakvi nakon kise, osim pecare i bilinog polja
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Tipično husrefovski, ali bodovi su bodovi. Uostalom, ko misli da je bolji, nek ih pobijedi. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sloboda izgleda smije igrat rukama po 16. Fuj.
Juče u Mostaru isti penal sviran. Sad nije sramota za bh fudbal.
Juče u Mostaru isti penal sviran. Sad nije sramota za bh fudbal.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Htjedoh pitati, je li još neko vidio igranje rukom u 16?
Sad slijedi pravi derbi odmor za oči , a ne ovaj umor.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Obavezno nesto poduzeti po pitanju terena, drenaze, ovih odvoda za vodu, kvalitete trave...itd.
Pa ce se moci igrai i po kisi, snijegu, svim uslovima.
Pa ce se moci igrai i po kisi, snijegu, svim uslovima.
Sloboda je zasluzila minimalnu pobjedu
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!
Ja mislim da radnik nije problem nikom od ovih gornjih ekipa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.