FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
čuo sam za tog malog neznam tačno koju pozic.igra.
aha evo sad sam pročitao mali stoper iskren da budem neznam kakav je mali igrač nisam ga viđao u prvoj ekipi barce bar kad sam kada barca igra ,al eto ako je iz barce nebi to bilo loše barca ga je platila 25 miliona ,prodaju ga garant jer mali se nemože adaptirati na španski stil mentalitet igre al treba bit realan pored onakog sastava barce treba se izboriti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne bih ja bas rekao za igraca visine 1.90 da je mali.GAL je napisao/la:aha evo sad sam pročitao mali stoper iskren da budem neznam kakav je mali igrač nisam ga viđao u prvoj ekipi barce bar kad sam kada barca igra ,al eto ako je iz barce nebi to bilo loše barca ga je platila 25 miliona ,prodaju ga garant jer mali se nemože adaptirati na španski stil mentalitet igre al treba bit realan pored onakog sastava barce treba se izboriti.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Taj mali kako ga ti zoves, mada je covjek grdosijaGAL je napisao/la:aha evo sad sam pročitao mali stoper iskren da budem neznam kakav je mali igrač nisam ga viđao u prvoj ekipi barce bar kad sam kada barca igra ,al eto ako je iz barce nebi to bilo loše barca ga je platila 25 miliona ,prodaju ga garant jer mali se nemože adaptirati na španski stil mentalitet igre al treba bit realan pored onakog sastava barce treba se izboriti.

Sad, info je objavila radio-stanica, potpuno iznenada, tako da mislim da i nije bas pouzdano
Taj "mali" ima 23 godine i visok je 1.90 nevidim neki razlog da ga tako zovete
Jedino ukoliko vi svi imate preko 23+ i preko 1.90+
Uglavnom ne znam kakav je igrac jer ga nisam nikad pratio ali cim je on placen 25M mora da valja 

- moustapha
- Kontakt:
Najgore mi je kad se svezu nekih skupih, neprovjerenih igraca, a za male pare se moze dobiti beton od igraca. Totalno mi je nesigurno dovoditi ovog Ukrainca pored naseg Spahe, provjerenog bedema pred golom. Pored svega, ne mislim da bi Barca uopste pristala na transfer Chigre, jer skupo su ga platili, a Pep ga sigurno zeli jos jednu sezonu kako bi se pokazao.
#divovi
THE FLYING DUTCHMAN
Hvala Bogu, pa nije toliko gadno.

Hvala Bogu, pa nije toliko gadno.
jaro sve je to udure al nemora da uvjek i znaci da je dobro plaćen igrač baš ono dobar da će extra igrati kada dođe u novi klub,primjer je naš gomez bajern ga platio stutgartu 30 miliona veliki talenat budućnost njem.fudbala sve je to ok wsvi smo vidjeli koliko je igrao,ako slijedeću sezonu ne eksplodira bajern će ga staviti na transfer to je sigurno.Uredu treba vremena da se adaptuje al brate ako si stvarno kvalitetan ti ćes se bez problema izboriti za prvi sastav bio plaćen 25 ili 5 milona tako ko je kvalitetan toliko on to pokaže dobro ima igrača kojima ne odgorava pojedini stil igre pa se teško adaptiraju bez obzira kolko su kvalitetni. nemam ništa protiv toga da bajern nastoji dovesti ovoga malog pardon momka da ako oni tako smatraju da je dovoljno kvalitetan za njih i za poziciju stopera koja nam je izuzetno neophodna stavrno nisam znao kavakv je ovaj mali igrač pa eto kad skontas mali kao sto kažete 190 cm 23 godine ima potencijala sve u svemu nemam nista protiv toga čak bi stavrno vvolio da bajern dovede toga malog jer naizgled po opisu ima sve ono sto nam treba e sad je pitanje ukolko bi se potigla saglasnost barce i bajerna da barca proda bajernu ovoga momka bit će pitanje cijena a svi znamo kakav je bajern po parama garant ga ne bi dali ispod 20 mil. 

- amel10071988
- Kontakt:
MA dajete nam Spahica i ne treba nam niko vise, ionako se spaha dobro slaze sa Marinom
ozbiljno kazem spahic je klasa za nase stopere ako se tako mogu nazvati (ne mislim na Badstubera koji je odlicno odradio svoj posao)

Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
- moustapha
- Kontakt:
Ne svidja mi se nikako broj ove stranice na kojoj smo trenutno. Trebali bi sto prije preci na 667. 

#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Minhenski Bayern i madridski Real odigrat će 13. kolovoza prijateljsku nogometnu utakmicu u čast Franza Beckenbauera, koji se krajem prošle godine umirovio s pozicije predsjednika kluba...
Danas je, podsjetimo, "Kaiser" počasni predsjednik bavarskog giganta.
Iz Bayerna su potvrdili da će ulaznice za taj susret u prodaju staviti u utorak. Utakmica će se igrati na Bayernovom domu, Allianz Areni.
Ujedno će ona biti novi ispit taktičkih zamisli Louisa van Gaala s Bayernove strane i Josea Mourinha, novog trenera Reala. Podsjetimo, vodeći Inter u prošloj sezoni Mourinho je u finalu Lige prvaka nadvisio Bayern i svog nekadašnjeg mentora, Van Gaala.
Danas je, podsjetimo, "Kaiser" počasni predsjednik bavarskog giganta.
Iz Bayerna su potvrdili da će ulaznice za taj susret u prodaju staviti u utorak. Utakmica će se igrati na Bayernovom domu, Allianz Areni.
Ujedno će ona biti novi ispit taktičkih zamisli Louisa van Gaala s Bayernove strane i Josea Mourinha, novog trenera Reala. Podsjetimo, vodeći Inter u prošloj sezoni Mourinho je u finalu Lige prvaka nadvisio Bayern i svog nekadašnjeg mentora, Van Gaala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
mbia iz marseillea i falcao iz porta blizu Bayerna????
Sad kolko je ova info tacna, nemam pojma, naletio sam na nju na FB stranic
moze li iko da napise koju info o ovim igracima, pogotovo o mbii, jer niakd nisam cuo za njega!

moze li iko da napise koju info o ovim igracima, pogotovo o mbii, jer niakd nisam cuo za njega!
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
M`Bia igra u OM-u na poziciji zadnjeg veznog. Za mene licno strasan igrac, koji ima sve pregled igre, timing za startove, jak u skoku, eh jedina mu je mana, sto nekad zna poprimiti van Bommelove osobine, kada ne ide kako je on zamislio. OM je prosle godine njega platio 12 miliona eura Rennesu, pa mislim da bi Bayern morao izdvojiti isti iznos ili oko 15 miliona eura za njegove usluge. Moago bih zajedno s Bommelom i Schweinstiegerom igrati u veznom redu, sto bih bilo odlicno, a ne forsiranje Pranjica i kompanije. Falcao je napadac, i dosta mlad i prespektivan, u 27 utakmica koje je odigrao za Porto postigao je 23 gola, ima tehniku i skok igru, samo se pitam sto ce vama napadac. Takodjer vidim u problem u tome sto je on Kolumbijac, i trebat ce mu dosta vremena da se navikne na Njemacki nacin rada i Njemacki nacin zivota, licno mislim da bih bilo bolje uloziti pare u Edina Dzeku nego u njega, jer mislim da bih bio propala investicija, kao Santa Cruz, Jose ernesto Sosa itd itd. A poznato je da Porto za svoje igrace izvisi visoke cjene i mislim da bih ga tek pustili od 30 miliona eura, pa je zato bolje dovesti Edina Dzeku.HuX je napisao/la:mbia iz marseillea i falcao iz porta blizu Bayerna????
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
falcao je zvijer,kolumbijski tevez,,mi smo ga proslo ljeto htjeli iz rivera dovest al nije mogo radnu dozvolu dobit,po meni je puno bolji od gomezaHuX je napisao/la:mbia iz marseillea i falcao iz porta blizu Bayerna????
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
e hvala puno, vise me interesovao M'Bia, za falcaa znam, gledo sam ga nekolko puta, iskreno bi i ja vise volio dzeku da dodje, al mislim da ni falcao nije lose rjesenje.eh sad sto se tice discipline, milsim da tu ne bi trebalo bit problema jer zna se ko je gaal, al cijanu ce mu sigurno biti paprena, u to nema sumnje.amerosm je napisao/la:M`Bia igra u OM-u na poziciji zadnjeg veznog. Za mene licno strasan igrac, koji ima sve pregled igre, timing za startove, jak u skoku, eh jedina mu je mana, sto nekad zna poprimiti van Bommelove osobine, kada ne ide kako je on zamislio. OM je prosle godine njega platio 12 miliona eura Rennesu, pa mislim da bi Bayern morao izdvojiti isti iznos ili oko 15 miliona eura za njegove usluge. Moago bih zajedno s Bommelom i Schweinstiegerom igrati u veznom redu, sto bih bilo odlicno, a ne forsiranje Pranjica i kompanije. Falcao je napadac, i dosta mlad i prespektivan, u 27 utakmica koje je odigrao za Porto postigao je 23 gola, ima tehniku i skok igru, samo se pitam sto ce vama napadac. Takodjer vidim u problem u tome sto je on Kolumbijac, i trebat ce mu dosta vremena da se navikne na Njemacki nacin rada i Njemacki nacin zivota, licno mislim da bih bilo bolje uloziti pare u Edina Dzeku nego u njega, jer mislim da bih bio propala investicija, kao Santa Cruz, Jose ernesto Sosa itd itd. A poznato je da Porto za svoje igrace izvisi visoke cjene i mislim da bih ga tek pustili od 30 miliona eura, pa je zato bolje dovesti Edina Dzeku.HuX je napisao/la:mbia iz marseillea i falcao iz porta blizu Bayerna????
A ovaj M'Bia ne vidim razlog zasto da ga dovodimo ako je zadnji vezni, imamo tu tyma, ako se on ne uklapa u gaalov sistem sumnjam da ce se i M'bia, al opet konkurencije u timu nikad dosta

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma to su sve suplje, sumnjam da ce ista biti od ovoga iako bih ja izuzetno volio M'biu u Bayernu. Sto se Kolumbijca tice, trenutno Bayern ima vecih problema u vidu odbrane, tako da se ne treba zamarati napadom.
Sluzbeno: 13. augusta 2010. godine na Allianz Areni prijateljska utakmica izmedju Bayern Munchena i Real Madrida.
Casillas je napisao/la:Sluzbeno: 13. augusta 2010. godine na Allianz Areni prijateljska utakmica izmedju Bayern Munchena i Real Madrida.
Žanr : Erotika

Nadam se da nas necete ****
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.