FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Aha, hvala.
Emerson sigurno nije prevara a za Cezara ne znam ali imam dobar osjecaj.staragarda je napisao/la:Čestitke na pobjedi... Na guzovacu al sve čisto....pokazali su vam igrači karakter kad im se zviždalo sa tribina i kad su imali negativan rezultat da se mogu ipak vratiti... Odlika jakih... I jos nesto... Brazilci su mi prevara teška...ne zna se koji je deblji i lošiji...benko je Mesi za onog cesara.. .bar neko moje mišljenje...
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- amazon
- Kontakt:
Iz Sarajeva Mijanmarci ovaj sto je dao 105 golova ide kod Brace gumene glave, taman im je kilaza da igraju kao u Mijanmaru. Zabit ce u Vrbanjusi 205 golova..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
A sta je ovo ovako ti zivot. Ko proljev si. Vidis da te ne j.ebe niko ni 2%, ti bas navalio da krenemo do zeludca.amazon je napisao/la:Iz Sarajeva Mijanmarci ovaj sto je dao 105 golova ide kod Brace gumene glave, taman im je kilaza da igraju kao u Mijanmaru. Zabit ce u Vrbanjusi 205 golova..
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
pa ko je prodao?amazon je napisao/la:
Fazon je sto vi niste nista prodali, amidza i saradnici rekli ovaj mali dobar ide u Kortik, a on ce vama dati malo parica da kupite sijalice za akademiju i da konacno nekom malcu platite 500 maraka da moze da zivi

bolestan ima virozu još, zbog toga nije nikog grlio poslije gola....Coraco je napisao/la:Što Benko ulazi sa klupe ? povreda, disciplina? nisam upratio

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
znaš li koliko je malo 350k za milijardera? više će u čarapama opratamazon je napisao/la:Ja nisam rekao da je neki problem. Bio to milion i pola miliona isto je, covjek ocigledno pere pare. Mene boli neka stvar sto je to tako, ali je tako

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije vise milijarder,ima samo 990 milionaDenchiNL je napisao/la:znaš li koliko je malo 350k za milijardera? više će u čarapama opratamazon je napisao/la:Ja nisam rekao da je neki problem. Bio to milion i pola miliona isto je, covjek ocigledno pere pare. Mene boli neka stvar sto je to tako, ali je tako![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- amazon
- Kontakt:
Tan nije milijarder.Sad mora malo prati pare ..DenchiNL je napisao/la:znaš li koliko je malo 350k za milijardera? više će u čarapama opratamazon je napisao/la:Ja nisam rekao da je neki problem. Bio to milion i pola miliona isto je, covjek ocigledno pere pare. Mene boli neka stvar sto je to tako, ali je tako![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/vincen ... /160227004
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
bar imamo vode i mi i Kortrijkamazon je napisao/la:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/vincen ... /160227004

-
- Kontakt:
prati i samo prati...al kad imas STA...i kad imas VODE
inace , sta je sa statutom ...vec legendarnim 51-49%
inace , sta je sa statutom ...vec legendarnim 51-49%
- FrancescoTotti
- Kontakt:
De sto se prepirete sa ovim bolesnikom.. Sinoc u 4 sata ide od teme do teme i trazi s kim ce se prepirat. Teski slucaj, vjerovatno bio u Jagomiru neko vrijeme, ako nije, trebao bi .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Znaci , opet ostala otkljucana vrata na Dr Nedo Zec
-
- Kontakt:
svetastrana je napisao/la:Znaci , opet ostala otkljucana vrata na Dr Nedo Zec

I ja sam to primjetio, sve je teme obisao ne bi li se neko upecao na njegove maloumne provokacije!FrancescoTotti je napisao/la:De sto se prepirete sa ovim bolesnikom.. Sinoc u 4 sata ide od teme do teme i trazi s kim ce se prepirat. Teski slucaj, vjerovatno bio u Jagomiru neko vrijeme, ako nije, trebao bi .

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- amazon
- Kontakt:
Sad se zamisli kakav je tvoj zivot kad nemas nesto pametnije da radis nego da primjecujes sta drugi rade na forumu.Pa ti si veca ubleha od Aldina kad se tim bavis u zivotu. Idi uzmi have, ne izlazis nikako.joker90 je napisao/la:I ja sam to primjetio, sve je teme obisao ne bi li se neko upecao na njegove maloumne provokacije!FrancescoTotti je napisao/la:De sto se prepirete sa ovim bolesnikom.. Sinoc u 4 sata ide od teme do teme i trazi s kim ce se prepirat. Teski slucaj, vjerovatno bio u Jagomiru neko vrijeme, ako nije, trebao bi .
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma ja ba, mi sjedimo do 4 ujutro samo ne bi li primjetili da je aldin nesto napisao 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- amazon
- Kontakt:
Ukljuci malo mozak, jer da nisi pratio i da te boli neka stvar ne bi znao kad je ko pisao. Znao sam da si plitak ali bas ovako.
Ufati se za rukicu s ovim pacenikom jokerom izadite malo na ulicu, mogu misliti koje dzozle nosite. 

Zadnja izmjena: amazon, dana/u 06 mar 2016, 13:56, ukupno mijenjano 2 puta.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma debil,stipu ga

grb sto kuca,umjesto srca
oči moje lijepe piše ti vrijeme iznad svakog posta , ne mora se spavati na forumu da bi to saznaoamazon je napisao/la:Ukljuci malo mozak, jer da nisi pratio i da te boli neka stvar ne bi znao kad je ko pisao. Znao sam da si plitak ali bas ovako.Ufati se za rukicu s ovim pacenikom jokerom izadite malo na ulicu, mogu misliti koje dzozle nosite.

Trenutno korisnika/ca: itatabisine, laszlo, MikiPirs i 39 gostiju.