FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bojler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojler » 06 mar 2016, 12:13

A i dulja se valjo izvuko mi je zivce pravo 16 puta se baco

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 mar 2016, 12:13

Juce se iznervirah cim udjoh na stadion.
Zasto vec neko klocevima ne objasni da je nas domaci dres bordo boje?
Niti jedna ekipa u svijetu domace utakmice ne igra u rezervnoj varijanti dresova.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 12:14

Uvijek se patimo kad igramo u ovim polu bijelim dresovima
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 06 mar 2016, 12:15

Mene je jako Hilmo razocarao , utakmica nije ni zavrsila a Hilmo ce Jesic aut .. pa ne znam sta vise hocete , pa otislo nam bruka igrica , polako ljudi ... sve ce ovo dobro biti , vjerujem jesicu i njegovim pomocnicima , onaj buco na klupi nesto se prepirao sa pomocnikom od jesica ... mislim nas domaci skaut ...Mnoogo ljubomore ima na Jesica i njegove suradnike , nikad mu halalit nece sto je doveo svoje ljude a otjerao onog u slobodu kondicionog trenera i ostale ..

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 06 mar 2016, 12:17

U Junu vjerovatno odlaze Benko i ako uspijemo Radovca prodati. Za ove druge info da jesic ostaje jos minimalno godinu , tj sljedece prvenstvo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2016, 12:19

Samo naprijed Sarajevo ! 1-3 u Prijedoru ,Benko daje cetiri ali mu jedan poništavaju zbog nepostojeceg ofsajda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 mar 2016, 12:29

Volio bih da prokomentarisem takodje i izlazak Cezara i zvizduke.. Neko je objavio clanak kao da su navijaci nezadovoljni..
Medjutim, ja cu reci da su zvizduci prije bili Jesicu sto vadi napadaca a nama trebaju golovi, nego to sto su navijaci nezadovoljni Cezarom..
Ja koliko sam mogao primjetiti, Cezar ima jako dobru kontrolu lopte, par puta je primio loptu kao sto niko od ovih nece.. Znao je povuci, nekako mi djeluje sigurno lopta kod njega..

On nije mogao nista pokazati jer u 150 min nije imao lopte, nit je imao kakv sut prema golu..
Bilo bi dobro kad bi Benko bio najistuzeniji, Cezar odmah iza njega.. Bekic na klupu.. Ako vec zelimo igrati 442..

Uglavnom, klupa nam je donijela pobjedu.. Imamo igraca, napokon imamo klupu koja donosi prevagu :)

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 mar 2016, 12:33

Ja mislim da je Cezar jucer pogodio stativu, nisam siguran?
ZZ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 mar 2016, 12:34

Evander je napisao/la:Juce se iznervirah cim udjoh na stadion.
Zasto vec neko klocevima ne objasni da je nas domaci dres bordo boje?
Niti jedna ekipa u svijetu domace utakmice ne igra u rezervnoj varijanti dresova.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Bilo je 6.000 ljudi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2016, 12:34

moj uzor-S.G je napisao/la:Ja mislim da je Cezar jucer pogodio stativu, nisam siguran?
Kovacevic :beba:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 mar 2016, 12:38

Eno opet onog, oj Bože...
:damn: :damn: :urnebes:
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 mar 2016, 12:39

Cuj Benko se previse podigao, iznad Sarajeva je :facepalm:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 mar 2016, 12:40

Cezar pogodio stativu u napadu poslije njihovog gola

Mini kompilacija padavičara iz Zenice koji su u prosjeku uzimali od 1,5 do 2,5 minute bez izdrkavanja golmana kod ispucavanja .
slika

slika

slika

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 06 mar 2016, 12:47

Jebote koje nama prvi na tabeli ,nije ih stid reci ,neko im poslao ponudu za tri najbolja igrača 700 000 ,jebote pa nas jedan toliko vrijedi.
P.S. ima li ko link sa youtube-a jučerašnje utakmice
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 mar 2016, 12:49

Zato onoliko Benko trci i bori se,gine,zato sto je veci od Saraj'va,da su ostali i upola ko on,gdje bi nam kraj bio :?: ,i ne lupaj vise ziv bio :salut: :thumbup:
Zadnja izmjena: RedEvil, dana/u 06 mar 2016, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 mar 2016, 12:56

revolt je napisao/la:Ja sam prvi govorio prije za Radovca da je dobar,dok je igrao sa jednim Cimirotom koji je odradjivao posao i za sebe i za njega. Medjutim kako ode Cimi pokaza se i realno stanje.
Igrac koji igra igru "prvom do sebe".
Sinoc je Radovac samo jednom napravio prevagu na terenu i to kada je kod predugackog fora igrac Celika koji mu je uzeo loptu spotako se sam pa je lopta opet zavrsila kod Radovca i on je gurnuo lijevo Bekicu.
Ostalo je sve bilo ja tebi ti meni i vrati nazad loptu. Da ne pricam o nekom pokusaju kreacije jer taj je zadnji put to uradio na derbiju kod gola Velskoskog, za sta sam sve vise ubjedjen da mu je to vrhunac karijere.
Da Bog da on mene demantovao i postao najbolji igrac lige i zavrsio u Bajernu, ali brate tekso. Da ima imalo potencijala sa svojih koliko godina a koliko ima nastupa za prvi tim sigurno bi ga pokupila neka ekipa iz vana. Ali ljudi nisu budale. A vi po mahalskom sindromu ga branite a realnost je drugacija. Kreacija 0 bodova, duel igra 0 bodova, nekad je mogao trcati, vise mescini ne moze ni to. A nek se on kurci po Zmajevcu na shishi sa rajom...
Upravo!!! :clap: :clap: :clap: :clap:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 06 mar 2016, 13:01

esprit24 je napisao/la:Kao neko ko nije tako cest na domacim tekmama iznio bih neke stvari koje sam juce zapazio na tribinama koseva. Kao prvo skidam kapu sve i jednom nasem igracu. Nevjerovatno tesko je nositi dres FKS-a. Nakon pete minute utakmice krenule su strasne psovke sa istoka, kasnije govorim jaranu da ne smijem zamisliti sta bi se desilo da nismo pobijedili.. Msm da se bezpotrebno dize frka za Radovca, znaci svaki njegov potez, dobar ili los bio je pozdravljen salvom uvreda sa istoka. Jednostavno raja sa istoka ne prasta ni jednu gresku ni jednom igracu.
Sto se tice nase igre, neshvatljiva mi je u odnosu na prvu utakmicu protiv zrinjskog. Vjerovatno je na to i uticala mesarska taktika fudbalera Celika.. sto se tice igraca Dulja je klasa nevidjena(kako cujem juce od jednog mahalca koji je dobro upoznat, hare ide na ljeto u jednu od liga petice i neka mu je sa srecom) Nadam se da se jesic nece vise kockati sa Benkom, jer Leon je nas najaci napadac u ovom trenutku. Najace mi je bilo kada se u jednom trenutku okrenuo prema istoku i simulirao da mu pjevamo oni ti ga puse leone :D
Na kraju Jesa mora malo poraditi na defanzivi u veznom redu, ja bih mozda probao sa dzemom koji bi to uredno sjeckao, jer nam je nedopustivo da dzidic iznese loptu iz svojih 16 metara i frajer hladno pogodi precku. Bojim se da bi nas sloboda mogla pojesti na sredini, al ja vjerujem da ce jesa to ispraviti..
Odbrana nam je katastrofalna, i tu se treba pozabaviti malo vise oko toga. Mene da se pita ja bih doveo ili dzidica iz celika ili vasiljevica iz drine..

Hare je trebao na zimu ici u Tursku ili Rusiju, al naši nisu htjeli da ga prodaju, ne zbog loše ponude, nego jednostavno ga htjeli zadržati.
Tako bar njegova sestra kaže.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 mar 2016, 13:14

Zukanovic je napisao/la:Mozda Dinamo Batumi tamo je i Komazec.

Benko jest najbolji nas napadac i to zna i Jesic. ali on je na klupi sto samo gleda na sebi a ne Sarajevo.jedan iz ekipe meni juce rekao " Jer mora se spustit na zemlju i svatiti da je SARAJEVO iznad svih"

Internet "navijac" Sarajeva

Emerson vs Zrinjski : :clap: :opaopa: :tokralju:
Emerson vs Celik : :lol: :roll: :puke:
mislim da bi trebao znati da se Benko još oporavlja od viroze/gripe....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 mar 2016, 13:23

Zukanovic je napisao/la:Benko jest najbolji nas napadac i to zna i Jesic. ali on je na klupi sto samo gleda na sebi a ne Sarajevo.jedan iz ekipe meni juce rekao " Jer mora se spustit na zemlju i svatiti da je SARAJEVO iznad svih"
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Molim te slijedeći put kad kažeš da nećeš više ovdje pisati, da ostaneš dosljedan. Molim te. :kafa:
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 mar 2016, 13:23

RedEvil je napisao/la:Zato onoliko Benko trci i bori se,gine,zato sto je veci od Saraj'va,da su ostali i upola ko on,gdje bi nam kraj bio :?: ,i ne lupaj vise ziv bio :salut: :thumbup:
Pusti ba onog insajdera, da kaze da je sutra ponedjeljak, ja bih 3 puta provjerio..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 19 gostiju.