FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Prijedor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Prijedor » 05 mar 2016, 23:32

Burberry46 je napisao/la:Veoma bitna pobjeda a i slatka u 90-toj :)
Moze ovo puno bolje,od Radovca nikad igraca nece biti, bravo Benko majstore, izdrzi ovu nepravdu!
Molim vas nemojte sad da bude neki dvoboj izmedju Cezara i Benke, po meni veliku gresku Jesic pravi forsiranjem Cezara a momak tek dosao treba mu vremena da se adaptira treba mu dozirati minutazu, a ovako moze samo kontraefekat postici, bezveze raja da mu zvizdi a tek dosao.
Benko prvi napadac a ostali nek se rotiraju!

Bravo Horde za danasnje izdanje

Naprijed Sarajevo!
Zvizde mu seljaci obicni sutra kad da dva tri gola u Prijedoru bice heroj Sarajevski… To je to glup mentalitet naseg naroda, najbolje da covjek dodje iz Brazila na nase pasnjake i dadne odma 5 golova u dve utakmice… Za velike stvari treba strpljenja i podrske.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 mar 2016, 23:33

zlo87 je napisao/la:ma lose je ovo skroz, pitanje je kad ce neko sve nase greske iskoristit i kad necemo imat srece
Zavisi kako gledaš,pobjeda je najbitnija ,znali smo na Kosevu po 10 mrtvih šansi stvoriti i dominirati pa odigrati nerjeseno,sjeti se Olimpica kad je Jarni bio i milion tekmi takvih.Pobjeda je najbitnija a u pravu je Jesic imamo problema sa mesarima kao što su Seljo,Sloboda,Mladost,Travnik
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 mar 2016, 23:35

Nije se Benko izjasnio zasto nije slavio?A jesic je kontra teska,da mu kaze novinar da je dobro sto drzi benku na klupi on bi ga slijedecu stavio od prve!Tvrdoglav i sta ces!
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 05 mar 2016, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 05 mar 2016, 23:36

BatistutA19 je napisao/la:Ja cu vam samo cestitat na pobjedi al realno je nerjeseno i po igri i po sansama...Dobra tekma cisti golovi .sudija i tamo i vamo,dobar ambijent i navijanje sa obje strane i nadat se jakoj ligi 12 al ovo je dokaz bez jakog Celika nema ni jakog Sarajeva i nista dok ovi klubovi se ne budu borili za vrh ovi sad i Celik i Borac.I ko zeli da se ugasi VELEZ CELIK IL BORAC taj ne voli ni Sarajevo il nevidi dalje od nosa i bez ovih nema ni jakog Sarajeva.Polahko ba imate klub uredjen sponzore al fkt vas ne kontam nmze to preko noci vama ne valja niko ni trener ni igraci sabura malo i samo bi mjenjali nesto.Pa pogledajte nas cuvajte to sto imate i podrzajite i nedajte lopovima politici u klub ..Sretno u nastavku i poz i nama statut i otjerat gamat i krenit ligu 12 na punom Bilinom a Sloboda il vi titulu da uzmete...SASVIM REALNO SVE .ko je realan rece ovako a ko nije sta cu mu ja ..
Hvala na čestitkama.
Realno vi ste došli da odigrate na način da pokušate dati gol i pokušate sačuvati rezultat, poluotvorenom igrom, nadajući se minimalno bodu.
Sudija je bio ok. Nije imao domaćinsku ulogu kao što je imao svinjski domaćinskih 5% a možda i više protiv nas u prošlom kolu.
Liga 12 je nešto što bi ovu ligu trebalo drastično pomjeriti naprijed u svakom smislu.
Ovo da nema jakog Sarajeva bez jakog Čelika nema nikakve veze sa istinom. Možeš reći da sa jednim ovakvim derbijem imamo dobru utakmicu. Jer prema situaciji u kojoj ste vi nažalost, gledajući kako ti to iznosis trebalo bi i Sarajevo da bude a što Hvala Bogu i radu svih nas zajedno nije tako, ili kada je Čelik jak da je jako i Sarajevo, ali vam mi navijači F.K. Sarajevo svakako želimo da u sportskom smislu uspijete dovesti klub tamo gdje želite.
Svakako da najaču ligu trebaju da čine klubovi koje si nabrojao.
A za titulu sigurno da nije svejedno, sa naše strane gledano. ;) Tebi sa srećom. :salut:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 mar 2016, 23:44

Sarajlijica1946 je napisao/la:Nije se Benko izjasnio zasto nije slavio?A jesic je kontra teska,da mu kaze novinar da je dobro sto drzi benku na klupi on bi ga slijedecu stavio od prve!Tvrdoglav i sta ces!
Fakat što li nije ,govori Kadusicu i ostalim kad su krenuli da ga grle ,neka neka.Valjda je sve uredu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 mar 2016, 23:46

Majkl je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:ma lose je ovo skroz, pitanje je kad ce neko sve nase greske iskoristit i kad necemo imat srece
Zavisi kako gledaš,pobjeda je najbitnija ,znali smo na Kosevu po 10 mrtvih šansi stvoriti i dominirati pa odigrati nerjeseno,sjeti se Olimpica kad je Jarni bio i milion tekmi takvih.Pobjeda je najbitnija a u pravu je Jesic imamo problema sa mesarima kao što su Seljo,Sloboda,Mladost,Travnik
ma gledam realno, nismo imali nikakvu igru, sto smo uradili po strani jedino, ovakva formacija ne moze nikako funkcionisat jer nemamo zadnjeg veznog. Ma nije to, bodove pisi igru brisi, al necemo moci sa ovakvom igrom dugo i ne mogu vjerovati da je ovoliki pad desio za sedam dana u igri
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 mar 2016, 23:47

VelikiKemo je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Sloboda je loša ekipa koja se samo brani i oni sutra mogu pobijediti jedino ako rano povedu.Ako Radnik povede ili bude nerjeseno na poluvremenu,Sloboda nece ni bod osvojiti.Oni su najlosija ekipa koja je ikad bila u vrhu,jebote oni su prvi bili pa su na Kosevo došli i branili se.Mi smo u Mostaru Zrinjskog stisli i na kraju je jedva bod spasio.
:puke: :puke: :puke: AHAHAHAHAHAHAHAHHA
vidimo se usrijedu pozzzz Capajbu
Takvi ko ti odmah bjeze, sitna si ti riba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 mar 2016, 23:51

Majkl je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Nije se Benko izjasnio zasto nije slavio?A jesic je kontra teska,da mu kaze novinar da je dobro sto drzi benku na klupi on bi ga slijedecu stavio od prve!Tvrdoglav i sta ces!
Fakat što li nije ,govori Kadusicu i ostalim kad su krenuli da ga grle ,neka neka.Valjda je sve uredu.
Moje neko misljenje da sam na njegovom mjestu bi sigurno bilo slicno ako ne i gore!Ipak je puno vise dao,i daje trenutno je najbolji strijelac,igrac lige kako god i dodje neki Cezar i tek tako mu uzme mjesto!Pretpostavljam da je precka najbolje osjetila njegovu ljutnju zbog izbacivanja iz prve postave!Ipak on igra jednu od zadnjih sezona,i u cilju mu je da odigra jos puno tekmi dok ga zdravlje sluzi!U mostaru je meni bio sasvim ok,usao sa klupe imao gol sansu izbio sa linije igrac zrinjskog,sta vise ocekivati za igraca koji udje sa klupe!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 mar 2016, 23:52

Majkl je napisao/la:
Možda je gripu fasov'o, pa da im ne pređe. Benkara misli na svoje suigrače. :kralj:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 mar 2016, 23:53

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Moje neko misljenje da sam na njegovom mjestu bi sigurno bilo slicno ako ne i gore!Ipak je puno vise dao,i daje trenutno je najbolji strijelac,igrac lige kako god i dodje neki Cezar i tek tako mu uzme mjesto!Pretpostavljam da je precka najbolje osjetila njegovu ljutnju zbog izbacivanja iz prve postave!Ipak on igra jednu od zadnjih sezona,i u cilju mu je da odigra jos puno tekmi dok ga zdravlje sluzi!U mostaru je meni bio sasvim ok,usao sa klupe imao gol sansu izbio sa linije igrac zrinjskog,sta vise ocekivati za igraca koji udje sa klupe!
Samo se nadam da je sve uredu i da nema neke ljutnje i sl.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

vBOSTers19
Kontakt:

Post Postao/la vBOSTers19 » 05 mar 2016, 23:58

Slijedi tekma protiv Slobode u kup-u..
Jel ko sta nacuo, hoce li biti prijenos na nekoj tv ,realno trebao bi..Kad je vec Bht prenosio prvo kolo kup-a protiv svinjskog ,trebao bi i ovu...
Face tv prenosi revans kona protiv Borca..
Valjda ce neko preuzet da prenosi iz Tuzle tekmu.. :kafa:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 mar 2016, 00:01

vBOSTers19 je napisao/la:Slijedi tekma protiv Slobode u kup-u..
Jel ko sta nacuo, hoce li biti prijenos na nekoj tv ,realno trebao bi..Kad je vec Bht prenosio prvo kolo kup-a protiv svinjskog ,trebao bi i ovu...
Nije BHT penosio utakmicu iz Mostara nego Moja TV tako da će vjerovatno i iz Tuzle prenositi!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2016, 00:04

Sve neki mediski partneri hayat ovaj onaj!Sve mrtvo slovo na papiru!

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 06 mar 2016, 00:04

hilmo je napisao/la:
vBOSTers19 je napisao/la:Slijedi tekma protiv Slobode u kup-u..
Nije BHT penosio utakmicu iz Mostara nego Moja TV tako da će vjerovatno i iz Tuzle prenositi!
mozda ce prenositi ali samo ako Sloboda bude zadovoljna iznosom novca za taj prenos,jer kup se NE MORA dati za tv prenos kao prvenstvene tekme...nadam se da bh telekom odriješi kesu :)
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 mar 2016, 00:06

slika

6 milja.
Kakva je bila atmosfera oko kluba u toku priprema i kakav je los bio marketing za utakmicu posjeta je. :tokralju:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 mar 2016, 00:06

Zna li neko gdje nestadose reklame sa stadiona? Nigdje ni jedne oko terena :problem:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 06 mar 2016, 00:07

Evolution87 je napisao/la:Zna li neko gdje nestadose reklame sa stadiona? Nigdje ni jedne oko terena :problem:
Zbog vjetra spustene.
1946

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 06 mar 2016, 00:08

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sve neki mediski partneri hayat ovaj onaj!Sve mrtvo slovo na papiru!
Prvo informisi se malo prije pisanja. Hayat je napravio reportazu iz Antalije i stalno pravi manje izvjestaje bordo tima, i znaj da Hayat nema prava da prenosi bilo koju utakmicu lige.

@Velikikemo, Mrs s teme ubleho!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 06 mar 2016, 00:08

Evolution87 je napisao/la:Zna li neko gdje nestadose reklame sa stadiona? Nigdje ni jedne oko terena :problem:
Ispod istoka su skroz bile primaknute ogradi.
Sarajevo ljubavi moja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 mar 2016, 00:08

[quote="Evolution87"]Zna li neko gdje nestadose reklame sa stadiona? Nigdje ni jedne oko terena :problem:[/quote
To kao na fazon sigurnosti gledalaca zbog vjetra itd...]

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Google [Bot], mire971, Pantelija, Vanja8 i 34 gosta.