Opet si prestao uzimat terapiju od dvije šljive pa si nervozan,ili ih nisi mjenjao.Stavi jednu u usta a drugu u dupe pa ih nakon 5min zamjeni i vidjet ćeš da će nervoza proći.Cocaine je napisao/la:Cestitke Vitezu i svim normala likovima na zasluzenoj pobjedi. Yebiga ova tekma je fakticki nama bez priprema i sa djecom koja nisu dorasla za ovaj ritam i kvalitet a i bili smo malo desetkovani nekim igracima. Sretno u nastavku i da ostvarite opstanak a ovim jazavcima iz rodoca i i izbjeglicama iz busovace kaknja zenice koji su naselili mostar a na ovoj temi se naslađuju kita u stau da je dobro polabrnjaju. Ja razumijem da je vama ova danas utakmica vaznija od one sutra i to je ona etiketa bijede koju cete vazda imati na sebi jer zbog nas i postojite. Jos dugo cemo vam biti trn u oku i yebat cemo vas dugo jer se vracamo jos jaci. Hajde sada otvarajte bocune vina po kocerinu i pologu proslavite poraz rođenih. Nas za ferencvaros boli racku. Cestitke jos jednom Vitezu. Sportski je i gospodski priznati ovakav poraz. Sami smo krivi za njega
NK Vitez
Re: NK Vitez
Nema syebo si me pravo ovom dozom mostarskog liskaluka satkanom u tri ista posta

Opet ne uzimaš terapju. Bola dvije šljive jednu u usta drugu u dupe pa ih mjenjaj svako 5min ova što je bila gore ide dole i obratno.Vidjet ćeš da će te smiriti.Cocaine je napisao/la:Cestitke Vitezu i svim normala likovima na zasluzenoj pobjedi. Yebiga ova tekma je fakticki nama bez priprema i sa djecom koja nisu dorasla za ovaj ritam i kvalitet a i bili smo malo desetkovani nekim igracima. Sretno u nastavku i da ostvarite opstanak a ovim jazavcima iz rodoca i i izbjeglicama iz busovace kaknja zenice koji su naselili mostar a na ovoj temi se naslađuju kita u stau da je dobro polabrnjaju. Ja razumijem da je vama ova danas utakmica vaznija od one sutra i to je ona etiketa bijede koju cete vazda imati na sebi jer zbog nas i postojite. Jos dugo cemo vam biti trn u oku i yebat cemo vas dugo jer se vracamo jos jaci. Hajde sada otvarajte bocune vina po kocerinu i pologu proslavite poraz rođenih. Nas za ferencvaros boli racku. Cestitke jos jednom Vitezu. Sportski je i gospodski priznati ovakav poraz. Sami smo krivi za njega
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
pa sve kontam da morm više puta radi tvog zdravlja.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
A jesmo satrli ove staljinovce svaka nam čast! E vala svašta se bilo i nakupilo u premijeri, svaka čast na skraćenju lige,brate kvaliteta ostaje a zna se gdje je mjesto amaterima. Vehlez je još dobro i prošao kako su loši, sa ovim igračima sigurno ispadaju i iz cvajte. Na tren mi ih bilo žao ali sam pomislio sta bi oni nama radili da npr. Zrinjski i Vitez ispadaju a oni prvaci budu pa rekoh ko ih y! A ti"rođak" sta ti je ba? Reci Misusovo i prestani toliko cmizdrit potkopat ćeš cupriju. Prikinut će te čovječe još kad danas Zrinjski zvekne kurzzoglave nek ti je Bog na pomoći.
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Sa danasnja 3 boda ostajemo 100% u ligi.Zar treba veci motiv??Bit ce i premija naravno,kako cujem 1500 km,kad je Kafadar bio skrt?ajmoooo..barceloneta 

Godine prolaze jubav ostaje...
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Premija je mrak, nadam se da ce biti regularno, Karacic bi trebao mirno zavrsiti. Ima tu prostora, samo strpljivo, nije kraj svijeta ni nula.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Važan bod. Naprijed Vitez!
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Brao Vitez,samo kupit bodove i opstanak je garantovan 

-
- Kontakt:
Bravo Vitežani !
Hvala na čestitkama našoj braći iz Mostara. Dobar je bod ali smo mogli i do sva tri, žalimo za 100% šansom u 80-oj minuti. Sutra odradite Široki, a mi ćemo Slobodu u narednom kolu!GradKamena je napisao/la:Bravo Vitežani !
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
-
- Kontakt:
Želje moje pusti snoviflek1950 je napisao/la:Hvala na čestitkama našoj braći iz Mostara. Dobar je bod ali smo mogli i do sva tri, žalimo za 100% šansom u 80-oj minuti. Sutra odradite Široki, a mi ćemo Slobodu u narednom kolu!GradKamena je napisao/la:Bravo Vitežani !

Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Karacic je doktor za smiriti igru. Ovaj bod vrijedi visestruko, daje mirnocu pred Slobodu, ne sumnjam u pozitivan rezultat. Iskoristit ce Karacic ovo vrijeme, odmoriti ekipu i iskoristiti prednost svjezine ekipe. Smiriti glavu i imati svijest sto donosi pobjeda nad liderom. Dobra je situacija za Vitez, 100%. Nadam se da ce Slobodu Sarajevo sokirati da se ne oporave do Viteza.
Vita est militia
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Čestitke Vitezu na zasluženo osvojenom bodu i navijačima na korektnom navijanju
Sretno u nastavku.

Sretno u nastavku.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvim navijačimaFKMLADOSTDK je napisao/la:Čestitke Vitezu na zasluženo osvojenom bodu i navijačima na korektnom navijanju![]()
![]()
Sretno u nastavku.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Navijačima NK Vitez.staragarda je napisao/la:Kakvim navijačimaFKMLADOSTDK je napisao/la:Čestitke Vitezu na zasluženo osvojenom bodu i navijačima na korektnom navijanju![]()
![]()
Sretno u nastavku.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam znao da oni imaju navijače...FKMLADOSTDK je napisao/la:Navijačima NK Vitez.staragarda je napisao/la:Kakvim navijačimaFKMLADOSTDK je napisao/la:Čestitke Vitezu na zasluženo osvojenom bodu i navijačima na korektnom navijanju![]()
![]()
Sretno u nastavku.
-
- Kontakt:
Nisam znao da oni imaju navijače...[/quote]
AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne ozbiljno ne znam da imaju navijače...jesu se to sad nesto aktivirali ili....znam da ima ta torcida dole..
Imaju "Vitezovi". Ali, vjerovatno je mislio na simpatizere NK Viteza pošto su "Vitezovi" tanki i neaktivni
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.