FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RedEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RedEvil » 05 mar 2016, 23:09

Al koliko smo mi napacen narod nemozes vjerovati,sta tebe boli briga kako smo mi dobili slobodu ili inace koga drugog,idi uzivaj u farbanju stepenica i postavljanju 20kvadrata lima,budi pozzzz :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 05 mar 2016, 23:10

samozeljo1987 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Sloboda je loša ekipa koja se samo brani i oni sutra mogu pobijediti jedino ako rano povedu.Ako Radnik povede ili bude nerjeseno na poluvremenu,Sloboda nece ni bod osvojiti.Oni su najlosija ekipa koja je ikad bila u vrhu,jebote oni su prvi bili pa su na Kosevo došli i branili se.Mi smo u Mostaru Zrinjskog stisli i na kraju je jedva bod spasio.
Gluplje ništa nisi napisao na ovom forumu..pa ta utakmica na Koševu je bila sve samo ne utakmica..kako uopće da napadaju kad je vaš svaki start udri po nogama, neko je na youtube uradio dobar video na tu utakmicu neda mi se trazit sad, al tu ste realno trebali dobit 2 crvena..bilo je mnogo preoštrih startova a sudija vam je teškom mukom davao žuti ,ono baš kad nema kud dalje on ga izvadi :lol:
A sta onda ti uradis?
:kafa:
IDEMO PONOVO!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 mar 2016, 23:10

slika

Još jedan brat

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 05 mar 2016, 23:11

Majkl je napisao/la:Sloboda je loša ekipa koja se samo brani
Pukom srećom su na poziciji broj 1 :thumbdown:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 mar 2016, 23:13

hilmo je napisao/la:Vidim nekolicina je možda iznenađena mojim pisanjem u postu od večeras, pa evo, krenut ću od ovog da to malo bolje obrazložim:
(klega da se ne naljuti, svidio mi se ovaj post pa ću od njega krenuti)
recepivedik je napisao/la: miodrag jesic je jako dobar takticar, vjerovatno najbolji u pl, to je dokazao u mnogo navrata u karijeri a i utakmicom u mostaru, vinka marinovica stavio u mali dzep, a pobjedu nam izbile dvije greske odbrane, ali svakako da ima faktora srece, i mora da ima, veceras je bila nama naklonjena, nadajmo se da ce i preostalih 10 kola biti!

sto se tice same utakmice, poprilicno lose, bez klasicnog pritiska, mozda i sa malom dozom podcjenjenosti celika usli smo u utakmicu, nakon prvog pol. vec nam je ponestajalo vremena, igra se prenosila iz odbrane direktno u napad, bez sredine. ulaskom benke stvari su postale mnogo agresivnije, harba stavio tacku na i, utakmica zavrsena, okrecemo se slobodi!
Onaj za koga smatramo da treba da vodi našu ekipu ne smije da dopusti ovo iz drugog dijela posta. Ne trebamo se se protiv ekipa ispod šestog mjesta pozivati na sreću, nema tu sreće mi smo ovu utakmicu morali riješiti do 60 minute. Dobar trener ne smoje dopustiti da se njegova ekipa opusti u utakmici sa "slabijim protivnikom" a nama se to evo dešava nekoliko puta. Mi kao velika ekipa smo uvijek magnet za ove "manje" i uvijek će u utakmicama protiv nas tražiti snagu iz malog prsta da se predstave u najboljem svijetlu, a mi uvijek moramo biti bolji. A to je na treneru da sredi, jer ima sve što je želio. Mi kao velika ekipa na domaćem terenu ne smijemo dopustiti da nas protivnik prebije (mada nije bilo pregrube igre, ne žaalim s ena suđenje),a trener treba da "naloži" ekipu za svakog protivnika. Ne smijemo dopustiti da nas ekipa koja je sastavljena od igrača koji nisu uspjeli u drugim klubovima nadigra na našem terenu,a to trener treba da posloži da izgedamo superiorno na terenu. U derbiju smo uništeni u svim segmentima igre od lošijeg protivnika, u Doboju kod Kaknja također, danas smo isto tako bili "donji", ali eto, zahvaljujući našim momcima smo uspjeli okrenuti.

Ja sam danas na terenu vidio jednu veoma rastrčanu ekipu koja je svim silama želila pobjedu, ali i tako izgubljeno djelovala na terenu. Ako je protivnik bliže našem golu odmah je belaj. Pa jbm ga ja za ova četiri mjeseca zar nije uspio naći plan B u slučaju da ti protivnik izađe visoko. A veliki stručnjak?!

U ovakvoj utakmici, gdje si već upisao tri boda i gdje je pobjeda moranje staviti u startih jedanaest igrača koji je u najgoroj formi od svih 20 i kusur igrača. Radovac danas nije smio početi. S obzirom na njegovu formu u ovakvim utakmicama treba da dobija na kapaljku a u "riješenim" utakmicama da pokuša povratiti povjerenje navijača. I onda, u katastrofalno odigranoj utakmici trener ga drži svih 90 minuta a on iz greške u grešku, bez ideje, ali sa željom to se vidi. Nastaje pritisak sa tribina a trener ga još drži na terenu.
Zna fuliti zicer, zna i bespotrebno probleme praviti na terenu, ali bez Benke mi smo druga ekipa.

Brazilci su mi sasvim dobri, Emerson pogotovo, Cesaru ćemo dati još vremena. U Tuzli očekujem Benku i Cesara u špicu. Kadušića treba poštedjeti i Tuzle a dobro je što neće igrati u Prijedoru, neka malo odahne, ohladi se. Odličan je on, ali sve je ovo prebrzo za njega.
Dulja, Almir, pomenuti gospodin Si, Harba, svaka šast.

Ja se nadam da griješim u vezi Ješića i da me on već sredinom sedmice razuvjeri, ali kad pogledaš koliko mi kvalitenih igrača imamo u rusteru a danas nismo tri akcije da valja izveli, onda se moramo zapitati gdje ne štima. I nije to samo danas ni u nekim ranije nismo bili na nekom zavidnom nivou.

Pobjeda kao pobjeda je slatka, zbog nekih nesportskih razloga, ali hrabrom i dobrom igrom su zenišđani zaslužili bod.

Svaka čast prisutnim na utakmici, fina brojka, fina atmosfera.

@francescoTotti
Tebi ću na facebook odgovoriti. ;)
Hilmo evo kako ja zamišljam utakmicu u gostima i kući kažem moje viđenje ili mišljenje pa sad je li u redu ne znam ali mislim da bi kući trebali igrati Benko i Cezar -špic krila Dulja i Harba s tim što i Dulja i Harba znaju podvaliti loptu bez tih lopti špicevi su mrtvi.Sredina Emerson-Rustemović(Radovac) kad vodimo ubaciti Mihojevića ili Džemu, half linija :Barbarić(Mihojević)-Kovačević (Kramar) bekovi: Bekić(Kramar),Kallasi-Kadušić(Džemo) golman je OK Pavlović.E sad u gostima :Špicevi-Bekić,krila : Duljević-Simeunović (Okić)sredina :Emerson-Harba(Radovac)-Rustemović-halfovi:isto kao kod kuće i bekovi takođe kao i golman.Razlika je u ovom slučaju u gostima da igramo malo zatvorenije i ubacuješ brze igrače zbog kontre.Bekić-Simeunović a kod kuće teška artiljerija sa Benkom i Cezarom.Realno ko je gledao danas su špicevi bili odsječeni a ništa osim borbenosti nisu pokazali ni Deni ni Amer. Cezara prozivate a koliko je šansi imao, koliko je lopti dobio.Cezar nije niti bilo ko u ligi nije tip igrača kao što je Benko i ja mislim da bi oni jedan drugog dopunjavali pravo samo da ih Harba -Bekić -Dulja i Emerson filuju loptama šou bi napravili .Eto to je moje razmišljanje da su Amer i Deni na domaćem terenu beskorisni a u gostima mogu valjati pravo a ova druga dvojica kod kuće su pravo dobra kombinacija a u gostima mrka kapa gdje se mora puno trčati a i sporiji su od Amera i Denija.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 05 mar 2016, 23:16, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo ljubavi moja!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 mar 2016, 23:13

S mesarima treba mesarski i to se mora znati i ne padat ni pod kakvim pritiscima naših dušmana .

A pod 2 pogledajte pregled sezone od trenutnog prvoplasiranog ,upravu je majkl za ovo sve... ovo danas je bila sreća što mi dobili , a na kakve načine su oni dobijali ovo je mila majka .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 mar 2016, 23:15

Ako mi mislimo da Ješić ne vidi? Pa ako on ne vidi on nije onda loš trener, on je čovjek slabog vida.

Ne gledam to samo danas, ali danasšnja utakmica je kap koja je prelila čašu!
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 05 mar 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 mar 2016, 23:16

Vidi on sve samo nije skonto koga da ubaci umjesto rupe Radovca dok je Rustem bolestan . Valjda skonta da može i Marko odigrat DMF.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 mar 2016, 23:18

Emerson i Cezar odlicni… Emerson malo podsjeca na snajdera, polako ali sigurno ce se iz kola u kolo navikavati… Cezara sam danas pratio, fantasticno kretanje, odlicno igra momak… Nije uloga napadaca samo davanje golova, ko je nekada igrao fudbal a pogotovo u napadu zna o cemu pricam. Po meni dva super pojacanja, treba se navici na nas zrak, nasu sredinu, nas pritisak a pogotovo nase terene… Ocekujem prvijenac Cezara u Prijedoru. Pozz
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

MosaaRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la MosaaRajvosa » 05 mar 2016, 23:19

muhamedhulk je napisao/la:Kakva utakmica !!!
Ako mislite da Jesa ne vidi propust u sredini, varate se. Ali sistem je takav, svi u napad. Samo igraci moraju da ispostuju zamisao - danas su 8ekic, Cezar, Deni bili ispod nivoa naprijed, Benko, Harba su iskoristili min sanse koje su imali.
Idemo dalje !!!
Kakav je to sistem? Kakva ozbiljna prof ekipa igra taj sistem? Ja ne znam sta Jesa vidi, branio sam ga do sada, danas mi je poljuljano sve u vezi njega.. 
Nadam se da je ovo bio samo los dan, al kako god zamislim nas vezni red muka mi bude na trenutak..

U dobrom dijelu se slazem sa hilmom, i dabogda da Jesa doceka kraj ove sezone.. Molim se da me demantuje
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 mar 2016, 23:19

Ima li neko klip da izreze kad onaj gradevinac povuce loptu sa stopera,i kroz citavu nasu odbranu prodje kao da je bejl a ne didic!Plus zamalo da ga zavali samo tako,kako su nas tu vile pronosale

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 mar 2016, 23:21

GRANDE SARAJEVO !!!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 mar 2016, 23:21

samozeljo1987 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Sloboda je loša ekipa koja se samo brani i oni sutra mogu pobijediti jedino ako rano povedu.Ako Radnik povede ili bude nerjeseno na poluvremenu,Sloboda nece ni bod osvojiti.Oni su najlosija ekipa koja je ikad bila u vrhu,jebote oni su prvi bili pa su na Kosevo došli i branili se.Mi smo u Mostaru Zrinjskog stisli i na kraju je jedva bod spasio.
Gluplje ništa nisi napisao na ovom forumu..pa ta utakmica na Koševu je bila sve samo ne utakmica..kako uopće da napadaju kad je vaš svaki start udri po nogama, neko je na youtube uradio dobar video na tu utakmicu neda mi se trazit sad, al tu ste realno trebali dobit 2 crvena..bilo je mnogo preoštrih startova a sudija vam je teškom mukom davao žuti ,ono baš kad nema kud dalje on ga izvadi :lol:
Evo galaktikosa ,poslije rasturanja Veleza malo analiziraju druge klubove.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 mar 2016, 23:22

Čekam pitar6785 to će bit žestok post samo da dođe :D

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 05 mar 2016, 23:24

Besic je napisao/la:S mesarima treba mesarski i to se mora znati i ne padat ni pod kakvim pritiscima naših dušmana .

A pod 2 pogledajte pregled sezone od trenutnog prvoplasiranog ,upravu je majkl za ovo sve... ovo danas je bila sreća što mi dobili , a na kakve načine su oni dobijali ovo je mila majka .
Pa to pokušavam da kažem.Vidjeli ste u Banjaluci oni nemaju muda ili znanja da napadnu onako loš Borac ,igraju na remi.Evo vidjecemo sutra kako će napasti Radnik,ne kažem možda dobiju ali baš me interesuje kako .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 mar 2016, 23:24

Ma vratite nam Dženana. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 05 mar 2016, 23:28

Uh, bi napeto danas, očekivao sam 3 boda, ali ne ovako teško.
Žao mi što Harba nije igrao od prve minute, vidi se da je mašina.
Ljudi moji, ovdje smo da kritikujemo ili dajemo pohvale, još uvijek ne razumijem što se neki bune kad se Radovac spominje u lošem kontekstu, pa kad zaigra bolje, promijenit cemo mišljenje o njemu, bio bi najsretniji kad bi svi bili ko Ronaldo, da nemamo šta loše pricati, ali Bože moj tako je kako je.
Barbaric se cuva ocigledno, volio bi da malo preseli na klupicu, a Marko igra.
Almir Bekić isto kao Harba pravi profesionalac, vidi se da ljudi žive fudbal kako na terenu tako i van njega. u 90min odradit onakve sprinteve svaka čast momčino. :D :D
Sve u svemu dobro se završilo :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 mar 2016, 23:28

ma lose je ovo skroz, pitanje je kad ce neko sve nase greske iskoristit i kad necemo imat srece
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 mar 2016, 23:29

Veoma bitna pobjeda a i slatka u 90-toj :)
Moze ovo puno bolje,od Radovca nikad igraca nece biti, bravo Benko majstore, izdrzi ovu nepravdu!
Molim vas nemojte sad da bude neki dvoboj izmedju Cezara i Benke, po meni veliku gresku Jesic pravi forsiranjem Cezara a momak tek dosao treba mu vremena da se adaptira treba mu dozirati minutazu, a ovako moze samo kontraefekat postici, bezveze raja da mu zvizdi a tek dosao.
Benko prvi napadac a ostali nek se rotiraju!

Bravo Horde za danasnje izdanje

Naprijed Sarajevo!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 05 mar 2016, 23:31

bgm Jesicu dobro razmisli o formaciji uz :kafa: .
ako ovako bude do kraja prvenstva pola će nas srčane fasovat :shock: .
a podrska u svakom slucaju fajterski i bice nesto od nas.
volim te Rajvosa :ljepota:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa i 10 gostiju.