FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 mar 2016, 22:38

Nemojte na Radovca, bilo je i dobrih poteza s njegove strane,meni je on bio bolji od Tome,Amera i Cezara. A i Tito je myb za nivo bolje odigrao ali ništa spektakularno.
Duljevica su min. 15 puta obarali,Radovca isto tako, Almira,uglavnom oni su igrali jako grubo po mom viđenju. Nažalost ni sudac nije bio na nivou da to skrese na startu pa je fudbal bio fuj. Nadam se boljem protiv Slobode.

Nego sta je sa ovom igrom,kad ce rezultati prvog kola?
Sabrine mi moje!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 mar 2016, 22:39

[youtube][/youtube]

Refleks Benkare na 0:20 :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 mar 2016, 22:41

Al i Tomo je danas bio odron ibogami,on vec u Belgiji cini mi se,trebalo bi njega malo na klupu,onaj ga propali Mahir prolazi ko da ga nema,eeeeee Mahir Karic :lol: :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 05 mar 2016, 22:44

amypitar je napisao/la:Mislim da je Borac ovim porazom od Olimpica zapecetio sebi sudbinu.
Dosta stvari nam se pored pobjede poklapa.
to sam i ja neki dan rekao da bi oni mogli do utakmice sa nama prakticno da ispadnu, a dobro je sto je i Vitez uzeo bod, i oni bi mogli skoro i osigurati opstanak do utakmice sa nama, tako da sto se danasnjih rezultata tice odlicno je po nas zavrsilo, sutra X u Hercegovini i 2 u Tuzli bi bili idealni, eh sad koliko je realno ocekivati da Radnik moze napraviti takvo iznenadjenje vidjet cemo sutra ali bi to po nas bolje od nerijsenog bilo, jer bi dobro uzdrmali Slobodu, prisli bi im na 3 boda a sad igramo u kupu protiv njih, no vidjet cemo kako ce to sutra izgledati
Pyro is not a crime !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 mar 2016, 22:44

Da se ne lazemo, ova formacija je zaqurac...
Ako bude ovako nastavio igrati, mi Evropu vidjeti necemo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 mar 2016, 22:44

Al nema u fudbalu jace stvari od gola za pobjedu u 90 i nekoj minuti! NEEEMA! Kakav je samo ono osjecaj, yebo svaki orgazam! Zabi ga Harba, meni se od euforije dedo rahmetli ukazao!
Bahati, bahati Željkan!
1946

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 mar 2016, 22:45

Ja se samo nadam da se Kadušić neće početi družiti sa Samirom niti ugledati na njega, u suprotnom ćemo izgubiti još jednog mladog talenta! :think:

[youtube][/youtube]

ONI TI GA PUŠE LEONE! :kralj:

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 05 mar 2016, 22:48

Rinuka je napisao/la:Mnogi od nas su govorili da bi halali i titulu i Europu samo da se rijesimo klana..Ja i sad stojim iza toga..Klana smo se rijesili i to nas je kostalo toliko da nismo bili u mogucnosti da dovedemo neka zvucnija pojacanja..Ova nasa igra nije zadovoljavajuca, ali smo i dalje u igri ne samo za Europu nego cak i za titule..Znaci trebamo i moramo biti zadovoljni..SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
+1
Zadnja izmjena: MartinSco, dana/u 05 mar 2016, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
IDEMO PONOVO!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 mar 2016, 22:49

Lakoste je napisao/la:Cezara u prvom poluvremenu ubio Djidic, svaki vazdusni duel Djidic mu je postavio lakat, ovaj ne zna sta ga je snaslo. U drugom ulazi Leon, prvi vazdusni duel Djidic nalijece na lakat Leona. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sta ti je institucija. :tokralju:
Jos se precka trese :twisted: ö

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 05 mar 2016, 22:50

RedEvil je napisao/la:Al i Tomo je danas bio odron ibogami,on vec u Belgiji cini mi se,trebalo bi njega malo na klupu,onaj ga propali Mahir prolazi ko da ga nema,eeeeee Mahir Karic :lol: :salut:
Jel' to onaj sto je kod nas igr'o ? :lol: :lol: :lol:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 mar 2016, 22:50

Ma Radnik pobjeda i ovi x i to je to.
Sabrine mi moje!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 mar 2016, 22:51

Vidim nekolicina je možda iznenađena mojim pisanjem u postu od večeras, pa evo, krenut ću od ovog da to malo bolje obrazložim:
(klega da se ne naljuti, svidio mi se ovaj post pa ću od njega krenuti)
recepivedik je napisao/la: miodrag jesic je jako dobar takticar, vjerovatno najbolji u pl, to je dokazao u mnogo navrata u karijeri a i utakmicom u mostaru, vinka marinovica stavio u mali dzep, a pobjedu nam izbile dvije greske odbrane, ali svakako da ima faktora srece, i mora da ima, veceras je bila nama naklonjena, nadajmo se da ce i preostalih 10 kola biti!

sto se tice same utakmice, poprilicno lose, bez klasicnog pritiska, mozda i sa malom dozom podcjenjenosti celika usli smo u utakmicu, nakon prvog pol. vec nam je ponestajalo vremena, igra se prenosila iz odbrane direktno u napad, bez sredine. ulaskom benke stvari su postale mnogo agresivnije, harba stavio tacku na i, utakmica zavrsena, okrecemo se slobodi!
Onaj za koga smatramo da treba da vodi našu ekipu ne smije da dopusti ovo iz drugog dijela posta. Ne trebamo se se protiv ekipa ispod šestog mjesta pozivati na sreću, nema tu sreće mi smo ovu utakmicu morali riješiti do 60 minute. Dobar trener ne smoje dopustiti da se njegova ekipa opusti u utakmici sa "slabijim protivnikom" a nama se to evo dešava nekoliko puta. Mi kao velika ekipa smo uvijek magnet za ove "manje" i uvijek će u utakmicama protiv nas tražiti snagu iz malog prsta da se predstave u najboljem svijetlu, a mi uvijek moramo biti bolji. A to je na treneru da sredi, jer ima sve što je želio. Mi kao velika ekipa na domaćem terenu ne smijemo dopustiti da nas protivnik prebije (mada nije bilo pregrube igre, ne žaalim s ena suđenje),a trener treba da "naloži" ekipu za svakog protivnika. Ne smijemo dopustiti da nas ekipa koja je sastavljena od igrača koji nisu uspjeli u drugim klubovima nadigra na našem terenu,a to trener treba da posloži da izgedamo superiorno na terenu. U derbiju smo uništeni u svim segmentima igre od lošijeg protivnika, u Doboju kod Kaknja također, danas smo isto tako bili "donji", ali eto, zahvaljujući našim momcima smo uspjeli okrenuti.

Ja sam danas na terenu vidio jednu veoma rastrčanu ekipu koja je svim silama želila pobjedu, ali i tako izgubljeno djelovala na terenu. Ako je protivnik bliže našem golu odmah je belaj. Pa jbm ga ja za ova četiri mjeseca zar nije uspio naći plan B u slučaju da ti protivnik izađe visoko. A veliki stručnjak?!

U ovakvoj utakmici, gdje si već upisao tri boda i gdje je pobjeda moranje staviti u startih jedanaest igrača koji je u najgoroj formi od svih 20 i kusur igrača. Radovac danas nije smio početi. S obzirom na njegovu formu u ovakvim utakmicama treba da dobija na kapaljku a u "riješenim" utakmicama da pokuša povratiti povjerenje navijača. I onda, u katastrofalno odigranoj utakmici trener ga drži svih 90 minuta a on iz greške u grešku, bez ideje, ali sa željom to se vidi. Nastaje pritisak sa tribina a trener ga još drži na terenu.
Zna fuliti zicer, zna i bespotrebno probleme praviti na terenu, ali bez Benke mi smo druga ekipa.

Brazilci su mi sasvim dobri, Emerson pogotovo, Cesaru ćemo dati još vremena. U Tuzli očekujem Benku i Cesara u špicu. Kadušića treba poštedjeti i Tuzle a dobro je što neće igrati u Prijedoru, neka malo odahne, ohladi se. Odličan je on, ali sve je ovo prebrzo za njega.
Dulja, Almir, pomenuti gospodin Si, Harba, svaka šast.

Ja se nadam da griješim u vezi Ješića i da me on već sredinom sedmice razuvjeri, ali kad pogledaš koliko mi kvalitenih igrača imamo u rusteru a danas nismo tri akcije da valja izveli, onda se moramo zapitati gdje ne štima. I nije to samo danas ni u nekim ranije nismo bili na nekom zavidnom nivou.

Pobjeda kao pobjeda je slatka, zbog nekih nesportskih razloga, ali hrabrom i dobrom igrom su zenišđani zaslužili bod.

Svaka čast prisutnim na utakmici, fina brojka, fina atmosfera.

@francescoTotti
Tebi ću na facebook odgovoriti. ;)

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 05 mar 2016, 22:52

Sloboda je loša ekipa koja se samo brani i oni sutra mogu pobijediti jedino ako rano povedu.Ako Radnik povede ili bude nerjeseno na poluvremenu,Sloboda nece ni bod osvojiti.Oni su najlosija ekipa koja je ikad bila u vrhu,jebote oni su prvi bili pa su na Kosevo došli i branili se.Mi smo u Mostaru Zrinjskog stisli i na kraju je jedva bod spasio.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 mar 2016, 22:53

Kakva utakmica !!!
Ako mislite da Jesa ne vidi propust u sredini, varate se. Ali sistem je takav, svi u napad. Samo igraci moraju da ispostuju zamisao - danas su 8ekic, Cezar, Deni bili ispod nivoa naprijed, Benko, Harba su iskoristili min sanse koje su imali.
Idemo dalje !!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 mar 2016, 22:56

Mokes je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Al i Tomo je danas bio odron ibogami,on vec u Belgiji cini mi se,trebalo bi njega malo na klupu,onaj ga propali Mahir prolazi ko da ga nema,eeeeee Mahir Karic :lol: :salut:
Jel' to onaj sto je kod nas igr'o ? :lol: :lol: :lol:
Nemogu da vjerujem,kod nas nije znao potrcat kako treba,a vcrs okrece Tomu ko malo dijete,nezzz do koga je iskreno :lol: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

High

Post Postao/la High » 05 mar 2016, 22:59

Sljedeći su evnuhi. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 05 mar 2016, 23:00

slika

Habra je mu'min brat
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 05 mar 2016, 23:02

Besic je napisao/la:slika

Habra je mu'min brat
Na cirilici nam pisu ime kluba i tako dalje ja sve nase igracw po damiji vidam :beba:

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 05 mar 2016, 23:04

Majkl je napisao/la:Sloboda je loša ekipa koja se samo brani i oni sutra mogu pobijediti jedino ako rano povedu.Ako Radnik povede ili bude nerjeseno na poluvremenu,Sloboda nece ni bod osvojiti.Oni su najlosija ekipa koja je ikad bila u vrhu,jebote oni su prvi bili pa su na Kosevo došli i branili se.Mi smo u Mostaru Zrinjskog stisli i na kraju je jedva bod spasio.
Gluplje ništa nisi napisao na ovom forumu..pa ta utakmica na Koševu je bila sve samo ne utakmica..kako uopće da napadaju kad je vaš svaki start udri po nogama, neko je na youtube uradio dobar video na tu utakmicu neda mi se trazit sad, al tu ste realno trebali dobit 2 crvena..bilo je mnogo preoštrih startova a sudija vam je teškom mukom davao žuti ,ono baš kad nema kud dalje on ga izvadi :lol:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 mar 2016, 23:07

samozeljo1987 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Sloboda je loša ekipa koja se samo brani i oni sutra mogu pobijediti jedino ako rano povedu.Ako Radnik povede ili bude nerjeseno na poluvremenu,Sloboda nece ni bod osvojiti.Oni su najlosija ekipa koja je ikad bila u vrhu,jebote oni su prvi bili pa su na Kosevo došli i branili se.Mi smo u Mostaru Zrinjskog stisli i na kraju je jedva bod spasio.
Gluplje ništa nisi napisao na ovom forumu..pa ta utakmica na Koševu je bila sve samo ne utakmica..kako uopće da napadaju kad je vaš svaki start udri po nogama, neko je na youtube uradio dobar video na tu utakmicu neda mi se trazit sad, al tu ste realno trebali dobit 2 crvena..bilo je mnogo preoštrih startova a sudija vam je teškom mukom davao žuti ,ono baš kad nema kud dalje on ga izvadi :lol:
Ima tema za kompleksase i plave ublehe, prebaci se tamo, pozz!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.