NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

harden
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la harden » 05 mar 2016, 15:13

nacelnik je napisao/la:
bihac343 je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:Sutra lagana tri boda,,,,,sinoć je urađena posljednja analiza pred utakmicu,Jedinstvo je dosta izmjenilo ekipu u odnosu na jesenji dio prvenstva....tako da nema se baš puno informacija ali ipak zahvaljujući Mirsadu Haliloviću i njegovim insajderskim vezama došlo se do osnovnih podataka o Jedinstvu i načinu na koji igraju....tako da sezona LOVA POČINJE SUTRA U 14 I 30,,,,,,
Jedinstvo je promijenilo ekipu, to je tačno, ali su sad po meni jači bar tri puta nego jesenas.. Vratili su Nuspahica i Topica, doveli ciljana pojačanja i zadržali sve sto valja od jeseni.. tako da :crazy: :crazy: U svakom slučaju dobro došli...
Vi ste dobri ljudi i ja vam zelim da ostvarite svoj cilj ostanak u ligi,,,ali bojim se da danas nemate nikakve šanse,,,Bratstvo će silovito krenut u proljetni dio sezone sa jasnim ciljem a to je premijer liga,,,ekipa Bratstva je moćna a to je pokazala kroz pripremni period,,,
Kakav skauting i insajderske veze, unistavate nas :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 05 mar 2016, 15:19

Daso sa Fudom Grbešićem i Džindom napada PL :urnebes: :urnebes: Pa vidite ljudi da majmun namjerno dovodi neznalice plus nezamjenjivi Šinja :damn:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 05 mar 2016, 15:25

Evo prvih 11.u Bihaću koje je stručnjak izveo: Šabić, Šuša, Salihbašić, Stjepanović, Jaganjac, Husejnović, Omić, Mulahusejnović, Mujkić, Salkić, Huseinbašić :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 05 mar 2016, 15:33

Musa,Alihodžić,Delić i Diatta na klupi :crazy: NE KONTAM :hmmmmm:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 mar 2016, 15:33

GEC je napisao/la:Evo prvih 11.u Bihaću koje je stručnjak izveo: Šabić, Šuša, Salihbašić, Stjepanović, Jaganjac, Husejnović, Omić, Mulahusejnović, Mujkić, Salkić, Huseinbašić :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Bila je izmjena u prvoj minuti, usao je Musa.
Diatta se zagrijava upravo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 05 mar 2016, 15:40

harden je napisao/la:
GEC je napisao/la:Evo prvih 11.u Bihaću koje je stručnjak izveo: Šabić, Šuša, Salihbašić, Stjepanović, Jaganjac, Husejnović, Omić, Mulahusejnović, Mujkić, Salkić, Huseinbašić :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Bila je izmjena u prvoj minuti, usao je Musa.
Diatta se zagrijava upravo.
Nemoj da se Diatta struni pri zagrijavanju,,,pustit Džafia da ode,,, :nene: :nene:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 mar 2016, 15:45

Hajde ne seri molim te je.bo te dzafi. Slabo ti ovaj skauting prosao. Treba te banovat za stalno da ne provaljujes gluposti.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
www.nkbratstvogracanica.com

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 05 mar 2016, 15:48

Rekoh vam ja da moje dijete vratite ,a vi netete ode on sa jajcem u premijer ligu...keno sine ;)

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 05 mar 2016, 15:49

cesc4 je napisao/la:Hajde ne seri molim te je.bo te dzafi. Slabo ti ovaj skauting prosao. Treba te banovat za stalno da ne provaljujes gluposti.

Mali smiri se utakmica se igra ,,,još nije gotovo... :nene: :nene:

cesc4
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 05 mar 2016, 16:02

nacelnik je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Hajde ne seri molim te je.bo te dzafi. Slabo ti ovaj skauting prosao. Treba te banovat za stalno da ne provaljujes gluposti.

Utakmica je zavrsena jos na polusezoni kad je dzindo ostavljen za trenera.

www.nkbratstvogracanica.com

nacelnik
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la nacelnik » 05 mar 2016, 16:05

cesc4 je napisao/la:
nacelnik je napisao/la:

Utakmica je zavrsena jos na polusezoni kad je dzindo ostavljen za trenera.

Zahvali Čokari on je bio najveći zagovornik njegovog ostanka,,,stvar sa Nikićem je bila završena,,,ALI,,,

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 05 mar 2016, 16:33

kakve ima veze ,nije sramota izgubiti od Jedinstva,mi 3 0 izgubili ili gorazde u Gradaccu 2 1 poraz je poraz , svi znaju da nam nije cilj premijerliga ...jajce zbog mog kene je favorit za ulazak to je svima jasno, a i onako nije trebalo ocekivati bodove iz Bihaca ,ljudima gori ovaj poraz bi im bio ovjera ispadanja , ovako....

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 05 mar 2016, 16:45

jasminka je napisao/la:kakve ima veze ,nije sramota izgubiti od Jedinstva,mi 3 0 izgubili ili gorazde u Gradaccu 2 1 poraz je poraz , svi znaju da nam nije cilj premijerliga ...jajce zbog mog kene je favorit za ulazak to je svima jasno, a i onako nije trebalo ocekivati bodove iz Bihaca ,ljudima gori ovaj poraz bi im bio ovjera ispadanja , ovako....
Čuj mi,,,,,,ko ti si nešto negdje ,,,,svejedno mu,,,b..... je more do koljena,,, :damn: :damn: :damn:

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 05 mar 2016, 16:45

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bratstvo ... acu/186530

Ako onaj krelac od trenera Džindo ne dobije nogu neće nikad. U PM kakvog kretena od trenera imamo. Pa bolje bi Taća vodio ekipu. Brko n.....m ti se i Nusrete i sve ženske familije :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 05 mar 2016, 17:14

nacelnik je napisao/la:Sutra lagana tri boda,,,,,sinoć je urađena posljednja analiza pred utakmicu,Jedinstvo je dosta izmjenilo ekipu u odnosu na jesenji dio prvenstva....tako da nema se baš puno informacija ali ipak zahvaljujući Mirsadu Haliloviću i njegovim insajderskim vezama došlo se do osnovnih podataka o Jedinstvu i načinu na koji igraju....tako da sezona LOVA POČINJE SUTRA U 14 I 30,,,,,,

Uzeo vas insajder na priču :D

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 05 mar 2016, 17:22

BihacSN je napisao/la:

Uzeo vas insajder na priču :D
Hoćeš u Banoviće,,provociraš...stavljaš sol na ljutu ranu,,, :crazy: :crazy:

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 05 mar 2016, 17:29

Ma ne provociram. Samo mi bilo smješno to insajder. Uglavnom zaslužena pobjeda Jedinstva. Bratstvo je imalo samo jednu šansu i to u drugom poluvremenu

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 05 mar 2016, 17:44

BihacSN je napisao/la:Ma ne provociram. Samo mi bilo smješno to insajder. Uglavnom zaslužena pobjeda Jedinstva. Bratstvo je imalo samo jednu šansu i to u drugom poluvremenu
Moš mislit koliko je žao ovom načelniku :crazy: boli njega za klub.Ovdje ima par podhebavača koji se samo glupiraju po forumima.Nedavno uveli internet pa se furaju.Čestitke na pobjedi i akobogda da završite u gornjem djelu tabele :bih:

TehnickiDirektor
Kontakt:

Post Postao/la TehnickiDirektor » 05 mar 2016, 18:04

Fer i korektna utakmica. DoktorStjepanovic je pokusavao nesto, mi smo brzinski rijesiki utakmiu lo veoma losem terenu. Cudno jako sto vam trener nije ubacio Musu i Diattu ranije, oni su pokusavali kontrama i stvoriki su jednu 100 % priliku kad je Diatta izasao ispred naseg golmana,ali ovaj je na vrijeme istrcao. Sve u svemu jako me iznenadilo lose Bratstvo danas. Sretno u nastavku. Pozav s Une i prijateljima koji su se javljali.

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 05 mar 2016, 18:12

nacelnik je napisao/la:
Čuj mi,,,,,,ko ti si nešto negdje ,,,,svejedno mu,,,b..... je more do koljena,,, :damn: :damn: :damn:
Pa mi ja , moja Aza i nas dragi keno , gracanlije u dusi :D
Nisam dolje oko uprave , neda mi pravi "nacelnik" ali prezivjetcu valjda ja i ovo :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: jasminka, dana/u 05 mar 2016, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.