Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Cottager
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Cottager » 06 jun 2010, 23:05

fera, slazem se u potpunosti. Za stabilizaciju kuba nebi lose bilo da vam dodje Hodgson, al ako bi ga lose krenulo, mislim da se nebi dugo zadrzao na klupi, jer svi su pogubili zivce u LFC, posebno navijači.
Fulham pride is still alive, come on you Whites!!!

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 06 jun 2010, 23:15

Cottager je napisao/la:fera, slazem se u potpunosti. Za stabilizaciju kuba nebi lose bilo da vam dodje Hodgson, al ako bi ga lose krenulo, mislim da se nebi dugo zadrzao na klupi, jer svi su pogubili zivce u LFC, posebno navijači.
Normalno da su pogubili zivce kad je otjeran trener koji im se po pitanju transfera suprostavljao ovaj koji dodje bice obicna marioneta amerikanci ce pola ekipe rasprodat. Evo sta kaze predsjednik prvaka evrope:

Znam da Benitez ima dobar omjer protiv Josea Mourinha, mislim da ga je pobijedio pet puta. To je dokaz da temeljito priprema utakmice, da radi svoj posao i prije svega da ne griješi pri postavljanju taktike u velikim utakmicama. Također nam je važno da je Benitez ostavio već svoj pečat u europskim natjecanjima. Mi želimo još više postići na tom planu – zaključio je Interov predsjednik.
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 jun 2010, 23:28

kurdt je napisao/la:
Cottager je napisao/la:fera, slazem se u potpunosti. Za stabilizaciju kuba nebi lose bilo da vam dodje Hodgson, al ako bi ga lose krenulo, mislim da se nebi dugo zadrzao na klupi, jer svi su pogubili zivce u LFC, posebno navijači.
Normalno da su pogubili zivce kad je otjeran trener koji im se po pitanju transfera suprostavljao ovaj koji dodje bice obicna marioneta amerikanci ce pola ekipe rasprodat. Evo sta kaze predsjednik prvaka evrope:

Znam da Benitez ima dobar omjer protiv Josea Mourinha, mislim da ga je pobijedio pet puta. To je dokaz da temeljito priprema utakmice, da radi svoj posao i prije svega da ne griješi pri postavljanju taktike u velikim utakmicama. Također nam je važno da je Benitez ostavio već svoj pečat u europskim natjecanjima. Mi želimo još više postići na tom planu – zaključio je Interov predsjednik.
ma nije se ni on previse protivio iskreno. tek u zadnjih pola godine kada je vec sve otislo u k.... , a cak ni nakon toga nista previse jer je nastojao sto duze zadrzati posao. rafa je otisao ali i ameri moraju ako se misli liverpool vracati na staze stare slave... nekad je dovoljna jedna promjena da se i ostale pokrenu i ja se nadam da ce se to i kod nas desiti. rafa je imao i dobrih i losih poteza, neki od tih losih su meni malo i previse smetali tako da sam skoro od samog pocetka pa do zadnjeg dana protiv njega, ali otisao je na lijep nacin jer iskreno mogao je otezati i traziti svih 16 miliona ali otisao je za mnogo manje. recimo samo koliko je juande ramos zaradio na osnovu tih otkaza pa ne mora raditi vise nikako u zivotu a moze zivjeti ko gospodin :D
You are someone else I am still right here

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 06 jun 2010, 23:35

fera je napisao/la:
kurdt je napisao/la:

ma nije se ni on previse protivio iskreno. tek u zadnjih pola godine kada je vec sve otislo u k.... , a cak ni nakon toga nista previse jer je nastojao sto duze zadrzati posao. rafa je otisao ali i ameri moraju ako se misli liverpool vracati na staze stare slave... nekad je dovoljna jedna promjena da se i ostale pokrenu i ja se nadam da ce se to i kod nas desiti. rafa je imao i dobrih i losih poteza, neki od tih losih su meni malo i previse smetali tako da sam skoro od samog pocetka pa do zadnjeg dana protiv njega, ali otisao je na lijep nacin jer iskreno mogao je otezati i traziti svih 16 miliona ali otisao je za mnogo manje. recimo samo koliko je juande ramos zaradio na osnovu tih otkaza pa ne mora raditi vise nikako u zivotu a moze zivjeti ko gospodin :D
Kad bi njegov otkaz bio ta promjena niko sretniji odmene mada sumnjam nemamo para a ni jedan trener nece da radi za sicu
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 jun 2010, 01:01

@Dirk, pa šta imaš onda reći za Moruinha. Nema veze ako trener nema blistavu igračku karijeru, ne mora značiti da sa klupe tim neće voditi na pravi način. ;)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 jun 2010, 08:16

E ovako:
Sto se tice Rafe - on je proslost i gotovo.
Hvala mu za sve osvojeno, i on definitivno nije los trener, ma sta ko rekao i napisao na forumu. U prilog mu ide i igra Valencije, osvojena titula tamo, igra LFC (do ove sezone), osvojena LP, kup...
Ali, ocito je pogubio konce iz ruku, i ocito je da mu igraci vise nisu vjerovali.
Zato je bilo vrijeme da ide, i hvala Bogu, otisao je.
Po mom misljenju, najbolje rjesenje bi bio Martin, ili eventualno Roy.
Ali isto tako mislim da tko god da dodje da ce igrati ljepsi fudbal/nogomet nego sto je to bio slucaj ove zadnje sezone.
Tuzno je bilo gledati tekmu u kojoj vodimo 1-0 protiv Blackburna i branimo se do kraja. U igri apatija, bezidejnost, bez sansi, sa malo golova...
Ne ponovilo se!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

gerrard_1892
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_1892 » 07 jun 2010, 09:07

Prije svega pozz svima,drago mi je da sam opet na ovoj temi
dobro sam upoznat sa situacijom na ovoj temi pa bi samo da kazem da mi je drago sto je Rafa otisao i mislim da roy nije za klupu liverpoola,ja bi najvise volio da vidim magatha ili kennya

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jun 2010, 09:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:@Dirk, pa šta imaš onda reći za Moruinha. Nema veze ako trener nema blistavu igračku karijeru, ne mora značiti da sa klupe tim neće voditi na pravi način. ;)
Izvini kolega ali ja Mourinha ni u kom kontekstu ne spominjem sa Benitezom jer je Jose nesto drugo i mnogo bolji trener od Rafe ;)

Vidim da me prozivate ali opet ima tu dobra stvar da nisam dvolican kao mnogi od pocetka sam protiv Rafe i ostalo dosljedan sebi, za razliku od vas pojedinca koji mjenjate misljenja od pobjede do pobjede ... LFC kada je pobjedio ove sezone uvijek sam pisao da nakon kola dva opet sljede porazi tako je i bilo i zaista ne vidim svrhu da pricam o Rafi on je bivsi a ja sam u vecini slucajeva bio upravu, Rafa je nakon katastrofalne sezone zasluzio otkaz i dobio ga , sreca da se ne pitaju mnogi njegovi dupelzci tako da je on vec izasao na mala vrata Anfielda na kojem vise ne vodi glavnu rijec ;)

Ne mogu pricati fino o covjeku koji je toliko loseg uradio u zadnje dvije tri godine , lp i ostalo se ne zaboravlja ali je poslije toga Rafa usrao da ne moze gore , pa ljudi dragi rezultati su mjerilo a oni su KATASTROFALNI ,iako Rafa kaze da ima rezultat ali on je lud i ne vidi dalje od sebe pa ne uzmima za ozbiljno sta on prica , jer nakon svakog poraza on je pricao kao da smo pobjedili 8-)

Rafa zbogom i Ameri su porucili da ce naruciti jos jednu turu paloma za brisanje suza koje su pustene za pokusajem od trenera ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2010, 09:21

Sad bi mogli biti opasni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gerrard_1892
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_1892 » 07 jun 2010, 09:23

Nema svrhe raspravljati o rafi,neki ne mogu da shvate da je on kriv za ove rezultate i za katastrofalnu sezonu i zato sto smo jedva osigurali evropu,al neka, brane ga jer je on ipak imao REZULTATE

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jun 2010, 09:33

Iskoristio bi ovu priliku da Feri cestitam rodjandan, a poklon je dobio prije par dana kada je Rafa dobio otkaz :D

@gerrard_1892

Jesi se ti registrovao da bi izigravao i provocirao mene posto su ti postovi identicni mojim 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

gerrard_1892
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_1892 » 07 jun 2010, 09:37

Ne,ne,ne Dirk izvini brate,znam da sam citirao tvoj post al samo sam htio da kazem da se slazem s tobm i nije mi bila namjera da te ismijem ili nesto sl.izvini jos jednom :D

gerrard_1892
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_1892 » 07 jun 2010, 09:42

Fera sretan ti rodjendan i da prozivis u zdravlju i veslju jos dugo,dugo,dugo.......

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 07 jun 2010, 09:49

Pa samo dragi Bog bez 1 eura za transfere moze opet izboriti ligu prvaka, pored City-a koji ulaze milione i milione, iTottenhama koji vec dugi, dugi niz godina vise ulaze od Liverpool-a. Al dobro, po nekima, sada ce Liverpool na titulu, igrace napadacki :x :x :x :x :x :x :x
Pazza Inter amala!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jun 2010, 09:55

fizolof je napisao/la:Pa samo dragi Bog bez 1 eura za transfere moze opet izboriti ligu prvaka, pored City-a koji ulaze milione i milione, iTottenhama koji vec dugi, dugi niz godina vise ulaze od Liverpool-a. Al dobro, po nekima, sada ce Liverpool na titulu, igrace napadacki :x :x :x :x :x :x :x
Filozofe nas dragi de nam nadji pa potvrdi ovaj podatak koji sam ti boldirao, ne pricaj u prazno;)

Nabrojao si nam dvije ekipe jeli i Villa ulaze vise od Liverpoola , ja sam tebi nasao podatak da je LFC medju 4 ekipe koje u prosjeku najvise trose ali izgleda ti volis pricati u prazno;)

gerrard_1892
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_1892 » 07 jun 2010, 10:07

evo po meni tri igraca koja bi bila idealna za nas i mislim da bi se sa njima u ekipi borili za titulu
ashley young lijevo krilo,milner moze desno i u sredini i agbonlahor sastav bi bio slijedeci
reina
carragher,agger,g.johnson,insua
mascherano,gerrard,milner,ashley young
f.torres i agbonlahor

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 07 jun 2010, 10:12

Dirk je napisao/la:Rafa zbogom i Ameri su porucili da ce naruciti jos jednu turu paloma za brisanje suza koje su pustene za pokusajem od trenera ;)
Rafa je nogu dao Amerima a ne oni njemu.Kada mu je bilo jasno da Don Fabio ( prva želja Massima Morattija ) neće ići u Inter a Moratti mu dao signal da ga hoće, brzo se dogovorio jer je vidio da Amere libo racku za Liverpool.Najveći mu je ostavio strašnu i posloženu ekipu a transferime se u Interu bave Branca i Oriali, njegovo je da vodi ekipu.

Svaki trener u karijeri ima uspona i padova.Ni Rafa nije imun na to ali ne može mu se osporiti uspjeh koji je odradio sa Liverpoolom a naročito sa Valencijom, u doba najstrašnijeg Reala.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jun 2010, 10:15

Mister No je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Rafa zbogom i Ameri su porucili da ce naruciti jos jednu turu paloma za brisanje suza koje su pustene za pokusajem od trenera ;)
Rafa je nogu dao Amerima a ne oni njemu.Kada mu je bilo jasno da Don Fabio ( prva želja Massima Morattija ) neće ići u Inter a Moratti mu dao signal da ga hoće, brzo se dogovorio jer je vidio da Amere libo racku za Liverpool.Najveći mu je ostavio strašnu i posloženu ekipu a transferime se u Interu bave Branca i Oriali, njegovo je da vodi ekipu.

Svaki trener u karijeri ima uspona i padova.Ni Rafa nije imun na to ali ne može mu se osporiti uspjeh koji je odradio sa Liverpoolom a naročito sa Valencijom, u doba najstrašnijeg Reala.
Jarane samo me zanima sta je Rafa dao Amerima ispravi me ako grijesim ali on nije nista osvojio od kada su oni preuzeli klub , opet kazem ispravi me mozda grijesim ;)

Tako da ne vidim sta je on njima dao , isto gov.vno i Ameri i Rafa samo drugo pakovanje ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 jun 2010, 10:18

gerrard_1892 je napisao/la:evo po meni tri igraca koja bi bila idealna za nas i mislim da bi se sa njima u ekipi borili za titulu
ashley young lijevo krilo,milner moze desno i u sredini i agbonlahor sastav bi bio slijedeci
reina
carragher,agger,g.johnson,insua
mascherano,gerrard,milner,ashley young
f.torres i agbonlahor
bas sam govorio jaranu ovih dana da bi volio da nas uzme O'Niell i da dovode younga i agbonlahora sa sobom... ja nisam neki veliki fan milnera ali da bi nam dobro dosao bi.... dobar je i reo cocker kad bi on dosao da igra umjesto lucasa...
samo se nadam da se nece cekati kraj WC za dovođenje trenera i transfere jer to bi bilo pogubno za liverpool....
hvala na cestitkama momci... i da hvala i rafi za najljepsi poklon koji sam dobio ove godine :P
You are someone else I am still right here

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 07 jun 2010, 10:37

Evo sta je RvP rekao za Kuyta;
"I respect Dirk so much. This guy is getting the maximum from his career. He is a massive example to players who are less talented."
:D :D :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.