Premijer liga 2015/16
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2015/16
Celik - Bosna Centrotrans 26:23 (11:12)
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
kup, Gorazde-Izviđač 27:31 (12:15)
RK Sloga - RK Vogošća Poljine Hills 29:28 (13:11)
RK Igman - RK Izviđač 24:40 (12:17)
RK Igman - RK Izviđač 24:40 (12:17)
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 04 mar 2016, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda da je bila dobra utakmica, znas li ostale rezultate?no rules je napisao/la:RK Sloga - RK Vogošća Poljine Hills 29:28 (13:11)
RK Igman - RK Izviđač 24:40
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Još Gradačac - Krajina su igrali večeras i ne znam rezultat ...
Krajina je izgubila u Gradačcu
- gradacac10
- Kontakt:
Gradacac je pobijedio zasluzeno, ali bih htio da kazem da su sudije i u ovoj utakmici bile protiv nas, ali nam nisu ovaj puta nista mogli za razliku od proslog puta protiv Maglaja kada su nam Dautovic i Besirevic oduzeli svaku sansu za pobjedom tako sto su nam iskljucivali igrace, pa smo u par navrata igrali i sa 3 igraca protiv Maglaja. Nakon te utakmice su nas "savjetovali" i rekli da sad kad smo sigurno ispali mozemo pustiti Krajini ovu utakmicu koja se igrala sinoc, ti su ljudi dno dna, a po ko zna koji put smo pokazali bez obzira na sve da igramo posteno i pobijedili smo ih.
Inace se liga i igra i rezultati se kroje po njihovim zeljama, kako sam cuo i sinoc je u Doboju bila sudijska lakrdija gdje je Sloga-Vogosca sudio sudijski par iz Ljubuskog, i koji je poznat po raznim kriminalnim radnjama, pogotovo starijeg clana koji uzima novac zbog svog djeteta koje je bolesno i tome se ne nazire kraj, a veceras se u Zenici ocekuje nesto slicno. Ljudi iz saveza, ili otidjite ili ukinite ovaj nas rukomet za koji se mnogi bore i zbog ljudi koji ga vole, jer nas vodite u propast, a delegati sudijama daju nevjerovatno dobre ocjene pomocu kojih se domognu i Euro takmicenja. Uradite nesto po tom pitanju, pa ako opet po ko zna koji put budu stupali u strajk, imaju sudijski parovi iz susjednih zemalja, Srbije ili Hrvatske, snadjite se nekako i zaustavite ovaj put u propast BH rukometa!
Inace se liga i igra i rezultati se kroje po njihovim zeljama, kako sam cuo i sinoc je u Doboju bila sudijska lakrdija gdje je Sloga-Vogosca sudio sudijski par iz Ljubuskog, i koji je poznat po raznim kriminalnim radnjama, pogotovo starijeg clana koji uzima novac zbog svog djeteta koje je bolesno i tome se ne nazire kraj, a veceras se u Zenici ocekuje nesto slicno. Ljudi iz saveza, ili otidjite ili ukinite ovaj nas rukomet za koji se mnogi bore i zbog ljudi koji ga vole, jer nas vodite u propast, a delegati sudijama daju nevjerovatno dobre ocjene pomocu kojih se domognu i Euro takmicenja. Uradite nesto po tom pitanju, pa ako opet po ko zna koji put budu stupali u strajk, imaju sudijski parovi iz susjednih zemalja, Srbije ili Hrvatske, snadjite se nekako i zaustavite ovaj put u propast BH rukometa!
Čuo sam kako igrači Krajine nigdje nisu naišli na veći krkanluk i seljake što u Gradačcu, nisam upoznat sa detaljima, zašto i kako..
A ti iz Cazina stvarno imaju obraza nekome pricati nesto. Protiv Gradacca jedan imao potres mozga a drugi sljivu ispod oka,a protiv Maglaja jedan slomljenu nogu a drugi izvaljeno rame. Mislim da dalje ne vrijedi komentarisatisemana je napisao/la:Čuo sam kako igrači Krajine nigdje nisu naišli na veći krkanluk i seljake što u Gradačcu, nisam upoznat sa detaljima, zašto i kako..

RK Bosna igra najlošiji rukomet u PLM. Mislim da je veceras zasluzeno pobjedila, ali nemaju nikakve igre sve sto se odigra individualno to je to. Puno novca trose a ispadaju sigurno maksimalno mogu osvojiti 34 boda pobjedice Prijedora, Bosnu Visoko i Slobodu.
- gradacac10
- Kontakt:
Svaku drugu utakmicu neko dobije laksi potres mozga od kojeg se oporavi igrac do sljedece utakmice, a svaku utakmicu svaki igrac koji god igra rukomet izadje sav modar, a ne samo sa sljivicom ispod oka. Gradacac je inace poznat po sljivama. Sve je to rukometno i sportski, za razliku od ovoga sto sam naveo u prethodnom postu a izmedju kojeg se odnosi i covjeka iz vaseg kluba koji je sudija.Igrac je napisao/la:A ti iz Cazina stvarno imaju obraza nekome pricati nesto. Protiv Gradacca jedan imao potres mozga a drugi sljivu ispod oka,a protiv Maglaja jedan slomljenu nogu a drugi izvaljeno rame. Mislim da dalje ne vrijedi komentarisatisemana je napisao/la:Čuo sam kako igrači Krajine nigdje nisu naišli na veći krkanluk i seljake što u Gradačcu, nisam upoznat sa detaljima, zašto i kako..
Mislio sam na meceve u Cazinu.... 

jos 9 kola.27 bodova,pa ko vise ukrade i dogovori... a postenog ko ..be
Pa dobro cazinjani su poznati po srčanoj borbi i jakoj odbrani(barem kod kuće), svako ko dolazi ovamo zna na šta dolazi.Igrac je napisao/la:Mislio sam na meceve u Cazinu....
Po meni bi i Zrinjski mogao preseliti u federalnu ligu, imaju dosta težak raspored
Srcana borba nije udaranje zatvorenim pesnicama u glavu,uklizivanjem igracu u kontri...to je ono sto si ti sam naveo "krkanluk i divljanje"semana je napisao/la:Pa dobro cazinjani su poznati po srčanoj borbi i jakoj odbrani(barem kod kuće), svako ko dolazi ovamo zna na šta dolazi.Igrac je napisao/la:Mislio sam na meceve u Cazinu....
Po meni bi i Zrinjski mogao preseliti u federalnu ligu, imaju dosta težak raspored

Na početku sam rekao da nisam upoznat s detaljima i ne znam zbog čega su to pojedini igrači rekliIgrac je napisao/la:Srcana borba nije udaranje zatvorenim pesnicama u glavu,uklizivanjem igracu u kontri...to je ono sto si ti sam naveo "krkanluk i divljanje"
Zato trebate pustit Gračanici,,,gradacac10 je napisao/la:Gradacac je pobijedio zasluzeno, ali bih htio da kazem da su sudije i u ovoj utakmici bile protiv nas, ali nam nisu ovaj puta nista mogli za razliku od proslog puta protiv Maglaja kada su nam Dautovic i Besirevic oduzeli svaku sansu za pobjedom tako sto su nam iskljucivali igrace, pa smo u par navrata igrali i sa 3 igraca protiv Maglaja. Nakon te utakmice su nas "savjetovali" i rekli da sad kad smo sigurno ispali mozemo pustiti Krajini ovu utakmicu koja se igrala sinoc, ti su ljudi dno dna, a po ko zna koji put smo pokazali bez obzira na sve da igramo posteno i pobijedili smo ih.

Sta se zamarate Bosnom,kad cemo u Cazinu da ih spakujemo u nizi rang. Hlaaaadno 

Ako do kraja budu igrali kao i u Cazinu oni ostaju sigurno, neće ih trebati niko puštatinacelnik je napisao/la:Zato trebate pustit Gračanici,,,znali bi to ljudi u klubu cijenit ,,,,
Maglaj~Bosna S. 33:29
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.