FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

esprit24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 04 mar 2016, 19:53

Znajul se cijene ulaznica??
ja cu pogadjati pa cu reci
Sjever 5KM
Istok 8KM
Zapad 10KM, galerija 15KM
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2016, 20:00

esprit24 je napisao/la:Znajul se cijene ulaznica??
Sjever 5KM
Istok 8KM
Pa uvijek je tako u ligi :D galerija je nekad 15 nekad 20 KM
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 04 mar 2016, 20:06

VanCipelic je napisao/la:
Zip je napisao/la:Kallasi je po meni nas najbolji desni bek, Kadusic ce biti odlica bek sljedece sezone.. Al bitne utakmice mislim da Kallasi mora igrati..
Dugo smo ga cekali, nije nista impresionirao u prvim utakmicama, ja sam cekao i mislio da ce biti vremenom sve bolji ali on je vremenom sve gori i gori. Cak stovise, ocekujem na ljeto da ode jer zauzima mjesto "stranca" a mozemo boljeg dovesti sa nasim drzavljanstvom. Kadusic je svijet za njega izmislio u svakom segmentu, brzi, pametniji, bezobrazniji, bolji centarsut. Jedina vrlina Kallasia je borbenost ali je spor ,trom i jos uvijek ima neku tremu kao da je on iz juniora izasao...

Kadusic je kad sagledamo sve utakmice koje je odigrao, imao 5,6 gresaka od cega su 2,3 protiv Mladosti i greske u Mostaru. Ostale je utakmice bio medju boljim na terenu a greske prave i Dani Alves, Ivanovic, Zabaleta i td ....
Baš je obrnuto,Kallasi je sve bolji i bolji.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 04 mar 2016, 20:06

miden je napisao/la:@Joker
Ako ovdje neko pljuje i stvara lošu atmosferu, onda si to ti. Rustemovic je više za nazad, defanzivne zadatke i prljave poslove, dok je Samir više za ofanzivne zadatke...To što mu na ''Transfermarkt'' piše da je DM, ne mora to i da znaci. Sljedeci put prvo razmisli šta pišeš, prije nego što te savlada želja za pljuvanjem i par emotikona sa divljenjem i aplauzima od ''istomišljenika'', koji nemaju mišljenje nego se priklanjaju masi.
Kakav odgovor,na nivou magnetne indukcije sa bezbroj zavojnica u ankerovanju od papira,a svi napeti pred baš Čelik.. Z. Adislić :geek:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 04 mar 2016, 20:12

MortemHz je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Znajul se cijene ulaznica??
Sjever 5KM
Istok 8KM
Pa uvijek je tako u ligi :D galerija je nekad 15 nekad 20 KM
Heheh et fulio sam samo galeriju, a vjeruj mi da ne znam cijene posto ne dolazim tako cesto na domace prvenstvene utakmice :(
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2016, 20:14

Pavlović
Bekić/Kramar
Barbarić
Kovačević
Kadušić
Emerson
Harba
Duljević
Simeunović
Bekić
Cezar

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 04 mar 2016, 20:39

Treba imati na umu da je Samir nase dijete,dijete ovog kluba i grada,i njega treba vise trpiti u odnosu na ostale koji dolaze iz vana,potencijala ima svakako i sad mu samo treba malo vise podrske,ipak je on jos mlad,zelen,neiskusan za bilo sta jos u zivotu,pogrijesio je i sam je svjestan toga,kaznjen je dovoljno,ne treba mu veca kazna,i sad je na njemu da stekne opet povjerenje,a na nama da ga malo vise podrzimo :salut: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2016, 20:39

RedEvil je napisao/la:Treba imati na umu da je Samir nase dijete,dijete ovog kluba i grada,i njega treba vise trpiti u odnosu na ostale koji dolaze iz vana,potencijala ima svakako i sad mu samo treba malo vise podrske,ipak je on jos mlad,zelen,neiskusan za bilo sta jos u zivotu,pogrijesio je i sam je svjestan toga,kaznjen je dovoljno,ne treba mu veca kazna,i sad je na njemu da stekne opet povjerenje,a na nama da ga malo vise podrzimo :salut: :thumbup:
slika

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 04 mar 2016, 20:40

joker90 je napisao/la:
miden je napisao/la:@Joker
Ako ovdje neko pljuje i stvara lošu atmosferu, onda si to ti. Rustemovic je više za nazad, defanzivne zadatke i prljave poslove, dok je Samir više za ofanzivne zadatke...To što mu na ''Transfermarkt'' piše da je DM, ne mora to i da znaci. Sljedeci put prvo razmisli šta pišeš, prije nego što te savlada želja za pljuvanjem i par emotikona sa divljenjem i aplauzima od ''istomišljenika'', koji nemaju mišljenje nego se priklanjaju masi.
To da je Rustemovic vise za nazad je prica za malu djecu. U Drini nije bio destruktivac, nego klasicna osmica. Kod nas to ne moze biti, pa daj nek onda bude fol razbijac. A postavljao je neko davno ovdje statistiku od Radovca i Rustema, i taj tvoj pulen ima manje dobijenih duela od onakvog nejakog Samira. Eto o kakvom destruktivcu je rijec! A to da stvaram negativnu atmosferu, mogu ti samo reci :lol: Kad vec mozes braniti takvu provalu od igraca kao Rustemovic, onda mozes i da ne kenjas po Samiru koji je i ovakav igracina za pokusaj fudbalera i manekena iz Drine.
Za malu djecu :rol: Znaci za malu djecu je to što je npr. Petr Čeh danas golman, a nekada je bio lijevo krilo. Bravo, evo ti emotikon koji toliko cekaš :tokralju: Baš me zanima ta statistika i koje je to godine bilo, eto ako može neko da postavi? Eto zamisli kakav je Radovac, kada jedan Rustemovic igra umjesto njega. Možda da tu statistiku pošalješ Ješicu, jer ocito je covjek u zabludi. :urnebes: Što se tice pulena, uvijek cu braniti igraca, koji se bori i ne šeta se po terenu. Ne znam samo što Ješa ne stavi recimo Dzemicu na zadnjeg veznog, jer bilo je genijalaca koji kažu da on iz kockarnice može odigrati bolje od Rustema. Srecom, Ješa dobro zna ko je i šta je Berberovic, tako da strucnjaci uzalud pljuju. Haj sve to, nego Ješic postao bezobrazan, pa covjeku dao kapitensku traku. :urnebes: Volio bi i ja da imamo boljeg zadnjeg veznog od Rustema. Cimi je na toj poziciji sve greške na minimum sveo, tako da ce ga teško neko moci zamijeniti u pravum smislu te rijeci. Naravno, za takvog igraca treba dobro platiti. Nije Rustem neka klasa, cak šta više prosjecan cak i za našu ligu, ali nije ni toliko loš, koliko to ovdje neki pokušavaju predstaviti. Srecom, imamo ovdje raje koja ima oci i svoje mišljenje.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 04 mar 2016, 20:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 mar 2016, 20:41

Zabice ga Cezar sutra :opaopa:
2x
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

High

Post Postao/la High » 04 mar 2016, 20:42

2:0 (Bekić i Duljević).
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 mar 2016, 20:43

MortemHz je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Treba imati na umu da je Samir nase dijete,dijete ovog kluba i grada,i njega treba vise trpiti u odnosu na ostale koji dolaze iz vana,potencijala ima svakako i sad mu samo treba malo vise podrske,ipak je on jos mlad,zelen,neiskusan za bilo sta jos u zivotu,pogrijesio je i sam je svjestan toga,kaznjen je dovoljno,ne treba mu veca kazna,i sad je na njemu da stekne opet povjerenje,a na nama da ga malo vise podrzimo :salut: :thumbup:
slika
:lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 mar 2016, 20:44

Jesu mi glupe ove akcije kluba, Sky kola i ono za Hifu, pa daj brate ima nas i van Sarajeva, dajte i nama nešto. :roll:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 mar 2016, 20:49

DrustveniParazit je napisao/la:Jesu mi glupe ove akcije kluba, Sky kola i ono za Hifu, pa daj brate ima nas i van Sarajeva, dajte i nama nešto. :roll:
Doci ce i do vas vjerovatno, nije ovo samo u Sarajevu.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 04 mar 2016, 20:50

FrancescoTotti je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
slika
:lol:
:?: :?: :?: :thumbup:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 mar 2016, 20:51

Između panja koji se bori ( Rustemović ) i panja kojeg boli qrac (Radovac ) biram panja koji se bori !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 04 mar 2016, 20:52

Besic je napisao/la:Između panja koji se bori ( Rustemović ) i panja kojeg boli qrac (Radovac ) biram panja koji se bori !
Baš tako.
Das Ist Walter

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 04 mar 2016, 20:54

Niđe veze priča o Rustemu i Radovcu.Rustemovic je bio pravo dobar u Mostaru a Samir zaslužuje podršku.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

BTX
Kontakt:

Post Postao/la BTX » 04 mar 2016, 20:55

Ado76 je napisao/la:
BTX je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Kad bi mi mogli dobiti kakav led ekran na Kosevu :mrgreen:
Ado-Do-O
:tralala: :tralala:
:tralala:
Članovi kluba u 1985. godini

Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892

Članovi kluba u 2015. godini

Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 04 mar 2016, 20:56

Samir zaslužuje s noge na nogu , još me drže oni šutevi protiv yebenog doboj kaknja hilmo je dig'o ruke od njega od tog nema dalje .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”