http://rapidshare.com/files/396019424/BiH.rar.html
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Admir naravnoWolverine je napisao/la:koji ljevakovic, dvojica imaju
Pa Jahic mora igrat na ljevom beku, drugog nema kad je Salihovic suspendovan. A Jahic je vrlo dobar kad igra kao zadnji vezni, ali treba i Ljevakovica zovnut. Muratovic vise nema mjesta, a ovaj Alispahic je zaluto u repku nakon par dobrih golova. Isto tako i Cocalic moze popunit tu poziciju (kao i mnoge druge).Amar Dzeko je napisao/la:jahic igra u aeku na poziciji zadnjeg veznog jako cesto, a stvarate toliku frku..je da salihovic zeza sa ovom kaznom ali jbg..rahimic jos uvijek moze a i potreban je
Karlovački prvoligaš odnedavno upite oko Gordana Bunoze proslijeđuje na drugu adresu.
- Sva prava povjerili smo jednoj njemačkoj agenciji i u zahtjevu smo naveli da je najniža cijena odštete 450.000 eura. Među zainteresiranima je Dinamo te dva kluba iz inozemstva - kaže nam direktor Dražen Mejašić.
Pa reci nam nekog boljeg naseg i necemo vise pisati o Ljevakovicu,Mahmutovicu,Haurdicu...harishp je napisao/la:Ovi ''cesi''su momci koji obecavaju ali ako se izgube ko' abdest na pripremnim ili da ne govorim kvalifikacionim.
Onda ce svi ovi nasi skauti povuci ko' voda nakon poplave.
Ovi iz HNL,poljske lige Hrvati,Poljaci odose u Borusie,Freiburge,Bayere,lyone dok nasi ''vazda ''razvaljuju ali na kraju i penziju zarade u nizerazrednim klubovima.
Jedino je fakticki Dzeko uspio iz ovih post komunistickih drzava da se izbavi.Ali bas izbavi ovo ostalo je bas tavorenje.
Svi igrace izvlace ko kec iz rukava.A na kraju od toga nista.
To je ono sto mene najvise i ''sekira''.Zasad ih i nema boljih. 8-)Dok nama budu okosnice iz Austrijskih,HNL.turskih klubcica,Belgijskih itd a alternativa iz Ceske,Poljske,Rumunjske lige.I ne mozemo bas ocekivati da imamo repku koja ce razvaljivati po kvalifikacijama,prijateljskim i ostalim velikim takmicenjima.Pa bio selektor i Mourinho a ne Pape.Za_raju je napisao/la:Pa reci nam nekog boljeg naseg i necemo vise pisati o Ljevakovicu,Mahmutovicu,Haurdicu...harishp je napisao/la:Ovi ''cesi''su momci koji obecavaju ali ako se izgube ko' abdest na pripremnim ili da ne govorim kvalifikacionim.
Onda ce svi ovi nasi skauti povuci ko' voda nakon poplave.
Ovi iz HNL,poljske lige Hrvati,Poljaci odose u Borusie,Freiburge,Bayere,lyone dok nasi ''vazda ''razvaljuju ali na kraju i penziju zarade u nizerazrednim klubovima.
Jedino je fakticki Dzeko uspio iz ovih post komunistickih drzava da se izbavi.Ali bas izbavi ovo ostalo je bas tavorenje.
Svi igrace izvlace ko kec iz rukava.A na kraju od toga nista.
ocekivam da ce alispahic uskoro valjda dobiti pravu priliku da se dokaze, al' kad je njega zvao pape mora onda i isprobati ovog ljevakovica, makar radi toga jer ovaj igra u jacoj ligi od HNL i tu se dokazao..harishp je napisao/la: Za Alispahica su vecina bila da se pozove.Normalno prvi susret nikad bas ne bude sjajan.I odmah na momka drvlje i kamenje.Tako bi ove otjerali prije vremena.
Gdje si @kimbo strucnjakkimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igraca
kakav crni dialibakimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igraca
Dobaaaarrrr ...CeMa je napisao/la:kakav crni dialibakimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igracaa jos covjek napadac, a ti bi ga na lijevi bek
mozda bi i dzeko bio dobar na desnom beku
ko zna
http://www.transfermarkt.de/de/boubacar ... 46286.htmlkimbo je napisao/la:Dobaaaarrrr ...CeMa je napisao/la:kakav crni dialibakimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igracaa jos covjek napadac, a ti bi ga na lijevi bek
mozda bi i dzeko bio dobar na desnom beku
ko zna
![]()
mislim da je barem jedan od nas lose informisan !!!!!!!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lekqqq1921 i 33 gosta.