GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
Toga ima samo kod nas. Mi smo u federalnoj osisali igraca, igrao pod drugim imenom, ali ga ovi prepoznali i odmah nakon utakmice se zalili delegatu. Igrac pobjegao kroz prozor, a Savezu predan prazan CD s utakmice, ali su gosti ipak dobili 0-3 iako su nasi slavili 1-0. Tad smo vidjeli da nema nista od opstanka i raspali se zbog jedne frizure 

-
- Kontakt:
Nevjerovatno kakva glupa greška. A valjd će se izvuć jer je utakmica ionako bila rješena...
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Nema tu izvlacenja. Pravila su vrlo jasna, ne poznajem primjer da ekipa koja je to ucinila nije izgubila 3:0, niti u 7 ligi.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Hajduk nije registrirao Gabrica za utakmicu protiv Buducnosti, a igrao je. Hajduk dobio novcanu kaznu i 1-1.UltrasNotRed je napisao/la:Nema tu izvlacenja. Pravila su vrlo jasna, ne poznajem primjer da ekipa koja je to ucinila nije izgubila 3:0, niti u 7 ligi.
West Ham nije odmorio Bilica protiv Osijeka koji je imao kartone, ali je UEFA tad preuzela krivicu na sebe.
Ja mislim da ce Dinamo biti izbacen. Ovo je prvi slucaj u ovom natjecanju, odmah ce napraviti presedan i tko god ponovi znat ce sto ga ceka. Ako ostave Dinamo u natjecanju onda ce imati probleme s buducim propustima klubova, a bit ce ih.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Uopce se ne sjecam toga. Nema veze, Dinamo si je napravio vrlo stresnu situaciju za te mlade igrace. Ako budu igrali protiv Barce to je velika prilika za prolaz ovoj ekipi koja je jedna od najboljih u Europi, to ce biti strasna Nova Hrvatska.Signore je napisao/la:Hajduk nije registrirao Gabrica za utakmicu protiv Buducnosti, a igrao je. Hajduk dobio novcanu kaznu i 1-1.UltrasNotRed je napisao/la:Nema tu izvlacenja. Pravila su vrlo jasna, ne poznajem primjer da ekipa koja je to ucinila nije izgubila 3:0, niti u 7 ligi.
West Ham nije odmorio Bilica protiv Osijeka koji je imao kartone, ali je UEFA tad preuzela krivicu na sebe.
Ja mislim da ce Dinamo biti izbacen. Ovo je prvi slucaj u ovom natjecanju, odmah ce napraviti presedan i tko god ponovi znat ce sto ga ceka. Ako ostave Dinamo u natjecanju onda ce imati probleme s buducim propustima klubova, a bit ce ih.
Vita est militia

U iščekivanju nekoga tko će ovo opravdati slučajem Cheryshev i Real Madridom

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Zao mi je djece, ali nisam ni malo iznenadjen. Kao sto sam vec rekao, UEFA ce napraviti presedan i izbacivanjem Dinama rijesiti i sve buduce situacije ovog tipa. Sad ce svi znati sto ih ceka. Mene samo zanima hoce li Anderlecht odigrati protiv Barce ili ce se drzati recenog.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Šteta fakat za djecu. Mogu misliti kako se osjećaju i kako su shrvana. Veliki propust Dinama a smradovima iz Uefe želim sve najgore. Sjetim se Celtica prije par godina i Legije majku im lopovsku.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Na danasnji dan prije tocno 46 godina Maksimir je posljednji put dozivio Dinamovo proljece u Europi. Schalke je slavio 3-1, a za Dinamo je zabio Cercek. Schalke je u uzvratu dobio 1-0 i od tog dana cekamo.
[youtube][/youtube]
30 godina
30 godina

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
"Svaka kazna je poruka društva prema počinitelju. Vi ste hladnokrvno i iz osvete krenuli u pohod. Kazna je upozorenje da društvo ne tolerira ovakvo pomašanje, a ujedno je u primjer drugima",kazala je sutkinja.

Pozdrav placenicima

[youtube][/youtube]
U medjuvremenu:

Izbori

Čekaj malo, čuj 12 godina?
Zar ne postoje neke olakšavajuće okolnosti za "neuračunljive" obzirom da je ovaj debil podržavao Zdravka? Mislim, mentalna retardacija i to...

Zar ne postoje neke olakšavajuće okolnosti za "neuračunljive" obzirom da je ovaj debil podržavao Zdravka? Mislim, mentalna retardacija i to...
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
I dalje izlaze podaci o pljački kluba biblijskih razmjera:
Afera Godot: Nestalo 3.6 milijuna eura na transferima Jedvaja i Halilovića?
Osobno mislim da brojka ide preko 90m i nadam se da sve izlazi na vidjelo.
#tatticevcinaaparatima
#nemanikihproblema
Izbori
Afera Godot: Nestalo 3.6 milijuna eura na transferima Jedvaja i Halilovića?
Brojac se i dalje vrti i trenutno smo na cca. 43 m eura ukradenih iz kluba.Nakon Modrića, Lovrena i Kovačića transferi Tina Jedvaja i Alena Halilovića novi su na popisu onih obuhvaćenih istragom u Aferi Godot, prema pisanju Jutarnjeg lista USKOK sumnja kako je polovica iznosa odštete od tih transfera završavala na računima off-shore poduzeća u inozemstvu.
Navodi se i da je ovakve prevare vrlo teško otkriti, jer se odvijaju preko poreznih oaza i pod lažnim imenima vlasnika, ali kada su istražitelji povezali osumnjičene s nekoliko off-shore tvrtki, te napravili pretrese ureda i stanova aktera - čitav niz tvrtki i povezanih društava se ukazao preko pronađene dokumentacije, ugovora i faktura koje upućuju na to tko je s njima uistinu upravljao.
Tin Jedvaj transferiran je u ljeto 2013. godine za 5 milijuna eura iz Dinama u Romu nakon samo 13 prvoligaških nastupa. Iznos od 1,5 milijuna eura pripao je off-shore tvrtki Barnes&Bell Ltd. čiji su navodni vlasnici Mario Mamić i Sandro Stipančić, a račun na još milijun je zaveden u Dinamu i čeka uplatu. Godinu dana kasnije, Alen Halilović prelazi u Barcelonu za 2,2 milijuna eura (iako se ranije spominjao iznos od 15 milijuna eura skupa sa eventualnim bonusima). U transferu kao posrednik navodno sudjeluje Rasport Managment (vlasništvo Maria Mamića) kojem prema ugovoru pripada polovica iznosa transfera, znači 1,1 milijuna eura. Poduzeće se već ranije spominjalo u istrazi oko kompletnih prava na budući transfer najvećeg talenta Dinama – Ante Ćorića.
Je li samo pitanje vremena kada će svaki transfer iz Dinama biti povezan s pojedinom off-shore tvrtkom koja se nalazi u suvlasništvu osoba bliskim Zdravku Mamiću? Što je tek s ulaznim transferima? Svjedoci smo milijuna eura koji su plaćani za igrače, najčešće iz dalekih prekomorskih destinacija. Jutarnji piše da je prilikom transfera Roberta Kovača u Dinamo plaćena odšteta Borussiji Dortmund, ali i milijun eura tvrtki CBS Trading iz Belizea, za koju Robert tvrdi da nije nikad čuo. Iza nje USKOK je otkrio Maria Mamića, Sandra Stipančića i Igora Krotu.
Osim odlaznih transfera, gdje su se zarađeni novci dijelili među off-shore tvrtkama, te istraživanja dolaznih transfera, gdje je Dinamo plaćao previsoke odštete za igrače off-shore tvrtkama, krak sumnji ide i u nezakonita stjecanja i raspodjelu prava na buduće transfere mladih igrača Dinama. Osim spomenutog Ćorića, danas je izašlo i ime mladog Solinjanina Nikole Mora koji se, navodno za nikad plaćenih 50.000 eura prilikom potpisa za Dinamo, odrekao 50% učešća u odlaznom transferu u korisit tvrtke DigiSport Ltd. iza koje stoje M.Mamić, Stipančić i Nikky Vuksan. Jasno da je ugovor mladom igraču i 50% učešća u budućem transferu povezan s tim da je igrač odmah potpisao i da se odriče tih 50% .
Nakon svega i dalje se postavlja pitanje kako je moguće da toliko godina nijedna od odgovornih institucija nije reagirala na prilično banalan način na koji je brutalno pljačkan Dinamo?
Osobno mislim da brojka ide preko 90m i nadam se da sve izlazi na vidjelo.
#tatticevcinaaparatima
#nemanikihproblema
Izbori

- gerdmuller
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:"Svaka kazna je poruka društva prema počinitelju. Vi ste hladnokrvno i iz osvete krenuli u pohod. Kazna je upozorenje da društvo ne tolerira ovakvo pomašanje, a ujedno je u primjer drugima",kazala je sutkinja.![]()

Truni smece placenicko

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
SiamoNoi, je l' to i dalje hejtujes Maminja legendu
Hoće li BBB staviti još jedno B u ime (Bankrot Bad Blue Boysi) 

audere est facere!

Zbog ovakvih pacenika na drugoj strani utakmicu cekam kao da je finale LP. Nadam se punoj mrezi splitskih bili i da uzvrat na Maksimiru ne bude ni potreban. Neka se tri igraca naloze kao ja i bit ce 0-5

Dužnost svakog nogometnog navijača je mrziti kriminalnu organizaciju koja uništava živote i slobodu navijača 

Vidio sam to jučer na fejsu. Sramota, stvarno sramota. Došlo mi je da im odgovorim, al što imam od toga?!Signore je napisao/la:
Zbog ovakvih pacenika na drugoj strani utakmicu cekam kao da je finale LP. Nadam se punoj mrezi splitskih bili i da uzvrat na Maksimiru ne bude ni potreban. Neka se tri igraca naloze kao ja i bit ce 0-5
Nisu to paćenici, već obični nepismeni tupoglavci..
Signore, al opet, nije to razlog da zbog toga jedva čekaš utakmicu i da nas nakantate

Na ovom forumu ima dosta toga - niskih strasti, vodeći se parolom " vidi ti kako su oni ovo ono, e sad dabogda im apoteka bila za lijeka" ili "da sam znao, ne bih nikada za njih ovo ili ono" ili "e sad ću namjerno protiv njih" i slične gluposti. Ustvari najobičnije djetinjarije..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.