majestic24 je napisao/la:Mora Carrick igrati,ustvari hoce igrati. U to sam siguran. Imao je losu sezonu,al imam osjecaj da ce njemu ovo SP biti presudno i da ce od iduce sedmice biti samo bolji i bolji.
Ma snaci ce se Van der Vaart 100%

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
majestic24 je napisao/la:Mora Carrick igrati,ustvari hoce igrati. U to sam siguran. Imao je losu sezonu,al imam osjecaj da ce njemu ovo SP biti presudno i da ce od iduce sedmice biti samo bolji i bolji.
Ma snaci ce se Van der Vaart 100%
Ma ako ta ponuda stigne, treba mu odma izvadit jednosmjernu kartu za Italiju, potpisat sve sto se treba i vozdra. Ko god dadne tolike pare za njega nije normalan.Keane_Roy je napisao/la:Evo na Caughtoffside.com ima clanak kako su Juve i Milan spremni platiti 18 miliona funti za Berbatova. Ako je to istina mislim ce United prihvatiti ponudu i prodati ga i dovesti Dzeku koji je najrealnije rijesenje. Ne vidim kojeg bi drugog napadaca mogao dovesti
Haha, pa tako ti i dodje.Cartman je napisao/la:Ma ako ta ponuda stigne, treba mu odma izvadit jednosmjernu kartu za Italiju, potpisat sve sto se treba i vozdra. Ko god dadne tolike pare za njega nije normalan.Keane_Roy je napisao/la:Evo na Caughtoffside.com ima clanak kako su Juve i Milan spremni platiti 18 miliona funti za Berbatova. Ako je to istina mislim ce United prihvatiti ponudu i prodati ga i dovesti Dzeku koji je najrealnije rijesenje. Ne vidim kojeg bi drugog napadaca mogao dovesti
Dobro, ali ako njemu zatreba love, sta mislis odakle ce uzet?majestic24 je napisao/la:Nebranim ja Glazerse,al ovih 400 mill nema nikakve veze s Unitedom. Tih 400 mill je povezano s nekim nekretnima koje su oni gradili,al to nije u "nasim knjigama". Tako da se taj dug nemoze NIKAKO povezati s Unitedom.
Generalno ljudi poput Glazera unistavaju institucije poput Manchestera, svojom politikom. To sto oni rade ima efekat na trenutne rezultate, ali dugorocno ne mislim da se moze desiti da bankrotiraju ili nesto slicno, jer ne bih mogao zamisliti da takva jedna institucija propadne. Nekada mi bude smijesno citati o dugovima Reala ili Manchestera, jer ne odrazavaju pravo stanje kluba kao u nekim drugim.Devil je napisao/la:Vise su postali dosadni sa ovim dugovanjima Manchestera da sam to vise i prestao citati.Ali cak i da je ovo istina mene to nimalo ne iznenadjuje jer koliko sam shvateo iz raznozraznih citanja Malcoma uopste nije briga za United vec pre svega zeli sebi prvobitnu korist a Manchester je odlicno mesto.Drugo citao sam da Glazeri iz Manchesterovog godisnjeg budzeta uzimaju oko 50 mil.za potrebe Tamba Bay Buccanersea.Onda nedavno je u novinama izasla vest da je dao oko 5 mil.svom sinu Avramu za neke zavrsne studije naravno iz budzeta Manchestera...
Takodje Malcomov sin ne znam koji tacno mislim Bryan ima udeo u Turkish Airwaysu i zar nije malo cudno da od takvog sponzora Manchesteru se isplacuje mizerna svrha u svojstvo propagande.Cisto pranje novca.
U crno ce nas zaviti ovi..Veliki problemi
Vlasnici Manchester Uniteda u dugu od 1,3 milijarde eura
Prema istraživanju novinara BBC-jeve gledane emisije Panorama, američka obitelj Glazer, koja u vlasništvu drži nogometni klub Manchester United, u "crvenom" je čak 1,3 milijarde eura.
Foto: AFP
Foto: AFP
Poslovno carstvo Malcolma Glazera u klasičnom je dužničkom nokdaunu, tvrdi BBC. Brojka je enormno uvećana za 475 miliona eura dosad nepoznatog porodičnog duga, a koji se odnosi na hipoteke koje kreditori imaju na čak 63 od ukupno 64 šoping-centra koje Glazeri preko svoje kompanije First Allied Corporation posjeduju širom Sjedinjenih Država.
Četiri takva golema centra u posljednje su vrijeme pala u nesolventnost zbog brojnih otkaza ugovora o najmu lokala unutar njih. U izvještaju se zaključuje da ti centri više ne privređuju dovoljno financijskih sredstava da bi pokrivali svoje kredite.
Novo otkriće sugerira da Glazeri neće biti sposobni nastaviti servisirati golemi dug Manchester Uniteda, koji iznosi 869 miliona eura, te baca novu, vrlo nepovoljnu perspektivu na ovoljetni prijelazni rok i aktivnost Sira Alexa Fergusona tokom njega.
Glasnogovornik Malcolma Glazera odbio je komentirati informacije o financijskim problema First Allieda, ali je potvrdio da dugovi obitelji ukupno dosežu 1,3 milijarde eura.
Ljudi imaju para da angazuju manju vojsku da ih cuva, sto bi se bojali navijaca... hehUnited Rule je napisao/la:Samo da su oni dje blize pa likvidirali bi njih navijaci, zato i ne smiju doci na utakmicu.
To vam je kad neki laici uzmu klub pa ga upropaste, **** im ja americku majku...
Nego sta mislite koliko ce dugo jos Fergie voditi Manchester United?Cartman je napisao/la:a opet bi prosle godine bio u minusi da nije bilo prodaje Ronalda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.