Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Ima li ovdje raje koja planira ici na koncert Maidena u Splitu?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Planiram ići ja sa djevojkom. Ako ne bude nekih aranžmana iz Tuzle, ili eto barem Sarajeva, vjerovatno ću gledati da odem sa automcala je napisao/la:Ima li ovdje raje koja planira ici na koncert Maidena u Splitu?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Kako dobra stvar ljudi moji
Kako dobra stvar ljudi moji

"We need to suffer. And we need to fight."
Drug Valencia je otvorio ovu temu davno (još je s nama) i tu je bilo i neke diskusije i svega. Danas ljudi uglavnom nabacuju ove YT klipove. Da li to iko i sluša? Dođe mi nekako kao random deponija muzike, hajde da neko prokomentariše pjesmu, ali slabo.
Nego, jesam li ja jedini da mu je najnovija ploča iz '91 ili tako nešto? Meni leži da starija muzika, prosto mi se čini da je više kvaliteta bilo, a katkad pomislim i da su ljudi bili bolji. Ne znam. Možda su samo druga vremena bila.
Nego, jesam li ja jedini da mu je najnovija ploča iz '91 ili tako nešto? Meni leži da starija muzika, prosto mi se čini da je više kvaliteta bilo, a katkad pomislim i da su ljudi bili bolji. Ne znam. Možda su samo druga vremena bila.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- theboss_RD07
- Kontakt:
Danas si meta napada ako i pokusas da nesto prokomentarises, a da ne postavis pjesmu u komentar 

⭐
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kad su bili u Zagrebu bio je iz Sarajeva organizovan polazak. Atmosfera je prejaka, mora se doživiti to za sve koji slušaju Maiden. Pogotovo kada bude Fear of the darkHariTz je napisao/la:Planiram ići ja sa djevojkom. Ako ne bude nekih aranžmana iz Tuzle, ili eto barem Sarajeva, vjerovatno ću gledati da odem sa automcala je napisao/la:Ima li ovdje raje koja planira ici na koncert Maidena u Splitu?
[youtube][/youtube]

Nad tobom sunce najljepše sja
Sve sam skontao samo da jos nekog nagovorim da ide sa mnom.
-
- Kontakt:
Nikad necu sebi oprostiti sto sam ih propustio u Beogradu kuknjava
Ova mi pravo vuce na Balkan
[youtube][/youtube]
Ova mi pravo vuce na Balkan

[youtube][/youtube]
Bit će organizovan prevoz na Maidene iz Sarajeva, bit će i raje iz Tuzle. Ima čak i event na facebooku.
Pustiću sunce da topi ljubav!
-
- Kontakt:
Ja sam ih već tri puta gledao uživo (Velika Gorica, Split, Beograd) nadam se da ću moći i ovoga puta. Svaki put je bilo fenomenalno
Up the Irons !
Up the Irons !
Agieren statt reagieren
Ćićo Bog.RiNo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ako žena dozvolicala je napisao/la:Ima li ovdje raje koja planira ici na koncert Maidena u Splitu?
[youtube][/youtube]

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ja sam rijesio da idem pa kud puklo da puklo. Necu propustiti ovakvu priliku samo zato sto su mi jarani neodlucni, na kraju cu sam otici.
Re: RE: Re: Muzika
Plati meni sve i ja idem s tobomcala je napisao/la:Ja sam rijesio da idem pa kud puklo da puklo. Necu propustiti ovakvu priliku samo zato sto su mi jarani neodlucni, na kraju cu sam otici.

*no homo

FORZA MARŠAL !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E jesu našli kad će koncert praviti, usred sedmice
Možda bih i otišao da je vikend (i da imam s kim
) mada će kartu biti užasno teško dobiti, jer su u Areni
[youtube][/youtube]
Kakav spot, masterpiece

Možda bih i otišao da je vikend (i da imam s kim

[youtube][/youtube]
Kakav spot, masterpiece

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..