FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 00:30

Ako odemo ove godine na pripreme u medjugorje bas me interesuje hoce li hadalji smjeti da spomenu "ukazivanja" kojekva :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 07 jun 2010, 00:32

nece ne prate oni bh ligu vise :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2010, 00:32

Seyo_TM je napisao/la:Ako odemo ove godine na pripreme u medjugorje bas me interesuje hoce li hadalji smjeti da spomenu "ukazivanja" kojekva :mrgreen:
Ako spomenu ukazace nam se dupla :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 00:33

Cuspajz je napisao/la:nece ne prate oni bh ligu vise :mrgreen:
ja bi volio da spomenu: "ukazao im se prolaz dalje"...onda znam da cemo sigurno proci :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2010, 00:41

Seyo_TM je napisao/la:
ja bi volio da spomenu: "ukazao im se prolaz dalje"...onda znam da cemo sigurno proci :mrgreen:
Ili da kazu da je LP namjestena i da se unaprjed znalo ko ce biti prvi i kotreba kad ispasti
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 jun 2010, 00:49

Cuspajz je napisao/la:sad svi fudbaleri nakon titule ucjenjuju klub i slicno vagaju ponude nekih poluamaterskih klubova a isti su prije 2 god razmisljali da se prestanu baviti fudbalom nakon utakmica po livadama bh lige u kojima nisu znali sta je pobjeda dok osim nije dosao i naucio ih kako se trci ,jede ,trenira i slicno ,neznam za ostale ali iskreno mene boli ovakav odnos prema klubu pojedinaca shvatam da je cilj zaraditi i otici ali ako si fudbaler idi pod ugovorom ko misli da si kvalitetan i platit cete i tako se oduzi klubu za sve sto je tebi pruzio a ne odmah nakon prve prlike okrenuti ledza i pobjeci u 2 poljsku ,cesku ili sta ja znam
Iskreno, od svih igrača kojima su istekli ugovori meni bi jedno Bešlija nedostajao. Već sam napisao da Seji želim sve najbolje, ne zamjeram mu što hoće da riješi egzistenciju nije on ni tako mlad više, ovo mu je zadnja prilika da zaradi neke pare od fudbala.
Višća lijevo, Bešlija desno. Rezerva Stanić i još eventualno jedno krilo mada Stanić može igrati i lijevo i desno. Ne sekiram se previše za krila.

Što se tiče ucjenjivanja, Bajić je dobar primjer. Čuj malo mu :lol: Naljutio se :mrgreen: Evo rasplakao sam se živ. Hvala, vozdra, sretno u Travniku ili nižerazrednom Torpedu :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 01:22

Željezničar na raskrsnici
Prvak bi u narednu sezonu mogao ući sa znatno izmijenjenim igračkim kadrom. Ponuda za fudbalere s Grbavice ne manjka, a nakon Samira Bekrića, u fokusu interesovanja inostranih klubova nalazi se i kapiten šampionske generacije Ibrahim Šehić.

Saznajemo da je mladi golman meta varšavske Legie, te da bi Željezničaru pripalo obeštećenje od 300.000 eura, ukoliko bi došlo do dogovora sa četvrtoplasiranim timom poljske Ekstraklase.

Ne nedostaje interesanata i za Mirsada Bešliju i Seada Bučana, kojima je istekao ugovor sa plavima. Tridesetogodišnji Bešlija ima namjeru produžiti ugovor, dok je dosta neizvjesnija situacija sa Bučanom, koji je u drugom dijelu protekle sezone igrao vjerovatno i najbolji fudbal u svojoj karijeri. Za njega je interes pokazao novi hrvatski prvoligaš Split, dok postoji opcija da i ovaj igrač preseli u Poljsku.Jasno je da Željezničar teško može finansijski parirati ovim ponudama, ali svakako da su vrijedan adut u pregovorima i nastupi u evropskim takmičenjima, u kojima Amar Osim nije navikao imati epizodnu ulogu.

Delimir Bajić nije prihvatio ponuđene uslove za nastavak saradnje i ovaj pouzdani odbrambeni igrač bi svoju karijeru mogao nastaviti u nekom od grčkih timova, koji su pokazali interes za njegove usluge.

Treba istaći i da je osamnaestogodišnji Benjamin Čolić tražio slobodne papire, u slučaju da stručni štab ne računa na njegove usluge, ali je ipak dobio uvjerenje da je u planovima šefa Osima. Ovaj juniorski reprezentativac BiH, koji je u prvom dijelu sezone bio nezamjenjiv na poziciji desnog beka, na proljeće nije dobio mnogo prilike za igru. Zbog povrede je propustio pripreme i imao nesreću da su na njegovoj poziciji sjajno igrali Šimić, Bučan i Bajić.

Još jedan od ljubimaca navijača je u pregovorima za produženje ugovora. Prederag Šimić, bivši reprezentativac naše zemlje je također slobodan igrač, a Željezničar mu je ponudio slične uslove za produžetak saradnje koje je imao i u proteklim sezonama.

Posljednji u nizu odbrambenih igrača sa neizvijesnom sudbinom je Jadranko Bogičević. Za ovog fudbalera je interes obnovio zenički Čelik, a nije poznato koliko će stručni štab tima s Grbavice insistirati na njegovom ostanku.
Ugovor je također istekao Mirku Radovanoviću, koji je bio nezamjenjiv na poziciji lijevog beka, ali ovaj igrač će po svoj prilici i narednih sezona nositi plavi dres.

Mnogo je pitanja u vezi sa igračkim kadrom prvaka BiH pred kvalifikacione mečeve Lige šampiona, ali ne sumnjamo da menadžer Želje Amar Osim ima prave odgovore.

sp0rtin

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 07 jun 2010, 01:30

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Ili da kazu da je LP namjestena i da se unaprjed znalo ko ce biti prvi i kotreba kad ispasti
ako ljoŽe kojim slučajem dođe do LP NAMJEŠTENA 100% po pitarskoj računici.
G A Z I
Željo sve do pobjede

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 07 jun 2010, 09:29

Ma jeb.o njih ko šta njih pita ovdje. Imaju oni većih problema od naše budućnosti. Ljeto ide, a prozor otvoren ne smiješ ostaviti.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 10:29

Raja hoće li naša uprava jesti **** oko prenosa evropskih tekmi na TV :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 jun 2010, 10:32

Hamo je napisao/la:Raja hoće li naša uprava jesti **** oko prenosa evropskih tekmi na TV :?:
Ne bi trebali. Bilo ili ne bilo TV prenosa, nemoj da ti bude mrsko klapnut iz Livna da gledas uzivo .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 10:55

Šef stručnog štaba Zagreba ima u svojim planovima i odigravanje prijateljske utakmice sa šampionom Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, ali još uvijek nije došlo do dogovora, budući da sve ovisi o planovima Željezničara.

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 07 jun 2010, 11:11

Ja se izvinjavam al zamolio bih vas da mi neko kaze kad igramo prvu utakmicu u evropi,vjerovatno se o tome pisalo na predhodnim str al nemogu da trazim sad.Hvala unaprijed

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jun 2010, 11:13

adis_macak je napisao/la:Ja se izvinjavam al zamolio bih vas da mi neko kaze kad igramo prvu utakmicu u evropi,vjerovatno se o tome pisalo na predhodnim str al nemogu da trazim sad.Hvala unaprijed
Second qualifying round, 1st leg 13-14/07/10
Second qualifying round, 2nd leg 20-21/07/10
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 07 jun 2010, 11:28

Virtu4l je napisao/la:
adis_macak je napisao/la:Ja se izvinjavam al zamolio bih vas da mi neko kaze kad igramo prvu utakmicu u evropi,vjerovatno se o tome pisalo na predhodnim str al nemogu da trazim sad.Hvala unaprijed
Second qualifying round, 1st leg 13-14/07/10
Second qualifying round, 2nd leg 20-21/07/10
Hvala drug

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 11:28

Stole iz Bora je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Raja hoće li naša uprava jesti **** oko prenosa evropskih tekmi na TV :?:
Ne bi trebali. Bilo ili ne bilo TV prenosa, nemoj da ti bude mrsko klapnut iz Livna da gledas uzivo .. ;)
Drug gdje da noćim?Za hotela nemam ili motela ili cega bilo a da u parku legnem neznam hoću li se probuditi... :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 jun 2010, 11:30

Hamo je napisao/la:
Drug gdje da noćim?Za hotela nemam ili motela ili cega bilo a da u parku legnem neznam hoću li se probuditi... :D
Cugaj u kafani cijelu noc i lagano na prvi bus ;)
Spavaj u busu.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 11:32

hahahahha mada imam nekoliko solucija oko noćenja...već štedim za put,ali mi mrsko prvo na Koševo otići a na Grbavici nisam nikada bio :)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 jun 2010, 11:36

Hamo je napisao/la:
Imas prenocista za 10 eura koliko hoces. A mozda bi se moglo nesto i djaba naci, za jednu noc, ako ti je to puno .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 07 jun 2010, 11:37

Đaba?10 eura? Šta je to majko moja :?:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin, nastrojeni21, svemalim1 i 50 gostiju.