FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 02 mar 2016, 00:49

rodjak je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Veleza treba demontirat ponizit a bogumi i razvratit.Nisu bolje ni zasluzili.
Samo naprijed,mozete vala sada se poigravati sa nama svih 90 minuta,Zeljo nikad jaci(barem po igracima) a Velez nikad veca rupa i tanji sa igracima.Znam da je mnogima krivo sto vam nismo dali one godine bodove,odigrali smo posteno jbga,a vi niste bilo dovoljno dobri da nas dobijete,zato odigrajte i vi sada posteno i uvali te nam sto vise golova,sad nam mozete vratiti za sve traume od prije,cak i za ona kup MT ;)

pozdrav za sve "normalne" manijake
Igrali ste tad za Zrinjski i treba Vam skinuti kapu..A u subotu Vas natrpat s jednom 5 komada..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 mar 2016, 01:22

amazon je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
Alipasino je napisao/la:Veleza treba demontirat ponizit a bogumi i razvratit.Nisu bolje ni zasluzili.
Samo naprijed,mozete vala sada se poigravati sa nama svih 90 minuta,Zeljo nikad jaci(barem po igracima) a Velez nikad veca rupa i tanji sa igracima.Znam da je mnogima krivo sto vam nismo dali one godine bodove,odigrali smo posteno jbga,a vi niste bilo dovoljno dobri da nas dobijete,zato odigrajte i vi sada posteno i uvali te nam sto vise golova,sad nam mozete vratiti za sve traume od prije,cak i za ona kup MT ;)

pozdrav za sve "normalne" manijake
Igrali ste tad za Zrinjski i treba Vam skinuti kapu..A u subotu Vas natrpat s jednom 5 komada..
Cuj igrali za Zrinjski sta sve covjek nece procitati. :damn:
Igrali smo za sebe pobijedili i vas i njih i tu je kraj price. :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 mar 2016, 01:25

Ne, u tom smislu igrali za njih, vec u smislu pobjedit cemo Zelju bolje da Zrinjski bude prvak, ha ya..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 mar 2016, 01:26

amazon je napisao/la:Ne, u tom smislu igrali za njih, vec u smislu pobjedit cemo Zelju bolje da Zrinjski bude prvak, ha ya..
Cuj bolje da Zrinjski bude prvak. :facepalm: :roll: :lol:
Smijesno pricati pobijedili i vas i njih svejedno ko ce prvak biti nije nas to interesovalo u tom trenutku.
Igrali smo samo za sebe i tu je kraj svih prica.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 02 mar 2016, 01:29

ANTIFA ! je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ne, u tom smislu igrali za njih, vec u smislu pobjedit cemo Zelju bolje da Zrinjski bude prvak, ha ya..
Cuj bolje da Zrinjski bude prvak. :facepalm: :roll: :lol:
Smijesno pricati pobijedili i vas i njih svejedno ko ce prvak biti nije nas to interesovalo u tom trenutku.
Igrali smo samo za sebe i tu je kraj svih prica.
Ma salim se :thumbup: Dobri ste vi za gol razlike ;)

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 02 mar 2016, 06:51

Ma volim kad nas prate ovako navijaci drugih klubova , jbg tako je kad im njihovi timovi igraju dobro , pogotovo Velez :D Mene bi bilo stid prodati titulu timu koji mi je uzeo stadion , koji nam vazda psuje na nacionalnoj osnovi, ciji igrac postavi nogu igracu Veleza da ga stignu Ultrasu itd itd. To isto sad da Zeljo dadne titulu Slaviji Ili Borcu , vala bih prije dao Sarajevu ili Olimpiku , jos bi se bas potrudio da ih sprijecim u igri za titulu.. Al dobro hajd nismo svi isti :D U subotu hladno pm2 na Želju :P

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 02 mar 2016, 08:26

rodjeni **** poraz koliko ste pali u ocima skandiranjem "Sarajevo" nakon sto je spiker javio da vode.
To nikad necemo zaboraviti, u subotu vam je sex kako na terrnu tako I na tribinama. :mrgreen:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Tracy3McGrady » 02 mar 2016, 12:11

Toreador1992 je napisao/la:Ma volim kad nas prate ovako navijaci drugih klubova , jbg tako je kad im njihovi timovi igraju dobro , pogotovo Velez :D Mene bi bilo stid prodati titulu timu koji mi je uzeo stadion , koji nam vazda psuje na nacionalnoj osnovi, ciji igrac postavi nogu igracu Veleza da ga stignu Ultrasu itd itd. To isto sad da Zeljo dadne titulu Slaviji Ili Borcu , vala bih prije dao Sarajevu ili Olimpiku , jos bi se bas potrudio da ih sprijecim u igri za titulu.. Al dobro hajd nismo svi isti :D U subotu hladno pm2 na Želju :P
To je zabranjeno i lično mi ne treba takva titula kad mi treba da mi neko pusti da bi pobedio. Svako treba da se bori za svoj klub i ne gledati druge. U Njemačkoj svi "mrze" Bayern ali opet su znali u zadnjem kolu osigurati titulu jer je konkurent kiksao protiv ekipe kojoj košta ne treba. Ali ljudi igraju svoju igru i za svoj klub, nema u profesionalnom sportu prijateljstva na terenu, bar ga nebi trebalo biti.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

PapyDjilobodji
Kontakt:

Post Postao/la PapyDjilobodji » 02 mar 2016, 13:40

Veležu svaka čast što su tada odigrali korektno, gledao sam tu utakmicu i dobro je se sjećam - ljudi su nas razvalili na terenu iako smo po imenima i tada bili jači od njih. Sada smo ruku na srce jači deset puta, na klupi nam sjede igrači koji bi tamo bili ubjedljivo prve zvijezde i prema tome očekujem laganu pobjedu. Samo ne treba biti opuštanja i pobjeda neće doći u pitanje.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 02 mar 2016, 13:48

Toreador1992 je napisao/la:Ma volim kad nas prate ovako navijaci drugih klubova , jbg tako je kad im njihovi timovi igraju dobro , pogotovo Velez :D Mene bi bilo stid prodati titulu timu koji mi je uzeo stadion , koji nam vazda psuje na nacionalnoj osnovi, ciji igrac postavi nogu igracu Veleza da ga stignu Ultrasu itd itd. To isto sad da Zeljo dadne titulu Slaviji Ili Borcu , vala bih prije dao Sarajevu ili Olimpiku , jos bi se bas potrudio da ih sprijecim u igri za titulu.. Al dobro hajd nismo svi isti :D U subotu hladno pm2 na Želju :P
mene bi bio stid biti ti caca.netrolaj.

amanakazablon
Kontakt:

Post Postao/la amanakazablon » 02 mar 2016, 14:33

Ja iskreno protiv Veleza nemam nista (mozda zato sto mi je stari Velezovac) ali naravno sada prati i gleda Zelju. Sto se mene tice ja im nikada necu oprostiti skandiranje "njanjajevo, njanjajevo", pljuvanje nasih igraca, davanje Svinjskom itd. Ne treba nikoga podcijeniti, uci u utakmicu kao da igramo za titulu, sto prije dati prvi gol. Velezu zelim da se sto prije vrati, jer msm ipak da zasluzuju igrati ligu 12, samo sto se i kod njih mora dosta stvari posloziti. Na kraju krajeva, *ebo Velez, Svi u Mostar! Volim te Zeljo !
Zbog Tebe sam rođen i za Tebe navijam !

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 mar 2016, 15:38

Natrpati Velez. Zgaditi im fudbal. Nek se lizu sa Sirokim i dalje. Ali ne se previsse potrositi.

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 02 mar 2016, 18:06

Natrpati komunjare do vrha, posrati se na njih pa neka qrcu pjevaju, bit ce Zeljo qrac sampion. Mrs u drugu ligu yebo vas Zrinja :guz:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 02 mar 2016, 18:07

samoplavi je napisao/la:Natrpati Velez. Zgaditi im fudbal. Nek se lizu sa Sirokim i dalje. Ali ne se previsse potrositi.

...upravo tako drug...bas im ga zgaditi do kraja :thumbup:

plavidokraja
Kontakt:

Post Postao/la plavidokraja » 02 mar 2016, 18:23

Trpati komunjare koliko god je moguce. Vratiti im za skandiranje, za skakanje pomocnih trenera na svaku odluku, na svadju onog malog, zdepastog sa navijacima kad smo ih 0:3 pukli, sve se vrati, kad tad :opaopa: :tralala: Karma is bitch

PapyDjilobodji
Kontakt:

Post Postao/la PapyDjilobodji » 02 mar 2016, 18:23

Edis reče da će mijenjati prvih 11 u ovisnosti od protivnika, pa me baš interesuje kakav će tim izvesti od prve minute u subotu

Toreador1992
Kontakt:

Post Postao/la Toreador1992 » 02 mar 2016, 22:12

Kome je Velez drag nek ga vodi kuci, ja im zelim sve najgore. Volio bih da ih bas ponizimo u Vrapcicima pa da im se ogadi ulazak u Premier ligu ako se ikad i vrate.

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 02 mar 2016, 22:32

podhum je napisao/la:Ponizen si kad se okotio,..

zar nije velezovcima zabrenjen ulaz ovdje?

lagano 0 5

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 mar 2016, 11:26

TikTak je napisao/la:
PapyDjilobodji je napisao/la:Edis reče da će mijenjati prvih 11 u ovisnosti od protivnika, pa me baš interesuje kakav će tim izvesti od prve minute u subotu
Ne znam koliko je to pametno. Ovo je nova ekipa i svaki minut zajedno na terenu njima je vrijedan kao dukat.
U krakom periodu imamo mnogo utakmica. Velež je loš i trebamo rasporediti snage a imamo dvije podjednake postave tako da pobjeda ne može biti upitna.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 mar 2016, 12:49

gramparada je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Mene stid Edisa i njegovih izjava. :crazy:
Mene stid tebe i tebi slicnih!
Ne mislim ništa loše, čak mi je i drag.
Samo kažem da je apsolutno smiješna konstatacija "Nismo igrali protiv seljačke ekipe"
U fudbalu takve ekipe ne postoje i svako se treba uzimati sa određenom dozom respekta. :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.