Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ĆeMa
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la ĆeMa » 06 jun 2010, 21:21

nisam znao gdje da postavim,ali evo ovdje cu. valja li ovo ista, ovo sam radio iz ciste dosade, kad nisam bas imao nista radit ;)
http://rapidshare.com/files/396019424/BiH.rar.html
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2010, 21:32

Ovi ''cesi''su momci koji obecavaju ali ako se izgube ko' abdest na pripremnim ili da ne govorim kvalifikacionim.
Onda ce svi ovi nasi skauti povuci ko' voda nakon poplave.
Ovi iz HNL,poljske lige Hrvati,Poljaci odose u Borusie,Freiburge,Bayere,lyone dok nasi ''vazda ''razvaljuju ali na kraju i penziju zarade u nizerazrednim klubovima.
Jedino je fakticki Dzeko uspio iz ovih post komunistickih drzava da se izbavi.Ali bas izbavi ovo ostalo je bas tavorenje.
Svi igrace izvlace ko kec iz rukava.A na kraju od toga nista. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 jun 2010, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 jun 2010, 21:50

Iskreno ja ne poznam kakav je Ljevakovic igrac jer ga nikad nisam gledao, ali evo vidim i od forumasa a i mediji ga cesto spominju pa vjerovatno da je dobar, ali ovdje ima bezbroj ljudi koji eto kad cuju za nekog vani bosanca odmah bi ga zvali na repku..kao pogledaju ga na youtube ili fb ili samo cuju za njega i odmah je za repku..pa ne ide to tako..ali eto..susic i savez su uvijek krivi ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 jun 2010, 21:57

koji ljevakovic, dvojica imaju :mrgreen:

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 06 jun 2010, 22:08

http://www.transfermarkt.co.uk/en/admir ... 39957.html

Podhitno ga pozvat. Covjek igra bas onu poziciju gdje nam treba mladosti i energije. Murat je vec prestar, a Rahima nemoze stalno sam.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 06 jun 2010, 22:11

Wolverine je napisao/la:koji ljevakovic, dvojica imaju :mrgreen:
Admir naravno :D
brat mu je materijal eventualno za premijer lige BiH :D
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 jun 2010, 22:11

jahic igra u aeku na poziciji zadnjeg veznog jako cesto, a stvarate toliku frku..je da salihovic zeza sa ovom kaznom ali jbg..rahimic jos uvijek moze a i potreban je :!:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2010, 00:06

Amar Dzeko je napisao/la:jahic igra u aeku na poziciji zadnjeg veznog jako cesto, a stvarate toliku frku..je da salihovic zeza sa ovom kaznom ali jbg..rahimic jos uvijek moze a i potreban je :!:
Pa Jahic mora igrat na ljevom beku, drugog nema kad je Salihovic suspendovan. A Jahic je vrlo dobar kad igra kao zadnji vezni, ali treba i Ljevakovica zovnut. Muratovic vise nema mjesta, a ovaj Alispahic je zaluto u repku nakon par dobrih golova. Isto tako i Cocalic moze popunit tu poziciju (kao i mnoge druge).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2010, 00:13

A evo jos jedan sto moze popravit odbranu:
Karlovački prvoligaš odnedavno upite oko Gordana Bunoze proslijeđuje na drugu adresu.
- Sva prava povjerili smo jednoj njemačkoj agenciji i u zahtjevu smo naveli da je najniža cijena odštete 450.000 eura. Među zainteresiranima je Dinamo te dva kluba iz inozemstva - kaže nam direktor Dražen Mejašić.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 jun 2010, 03:03

harishp je napisao/la:Ovi ''cesi''su momci koji obecavaju ali ako se izgube ko' abdest na pripremnim ili da ne govorim kvalifikacionim.
Ovi iz HNL,poljske lige Hrvati,Poljaci odose u Borusie,Freiburge,Bayere,lyone dok nasi ''vazda ''razvaljuju ali na kraju i penziju zarade u nizerazrednim klubovima.
Jedino je fakticki Dzeko uspio iz ovih post komunistickih drzava da se izbavi.Ali bas izbavi ovo ostalo je bas tavorenje.
Pa reci nam nekog boljeg naseg i necemo vise pisati o Ljevakovicu,Mahmutovicu,Haurdicu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2010, 13:36

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ovi ''cesi''su momci koji obecavaju ali ako se izgube ko' abdest na pripremnim ili da ne govorim kvalifikacionim.
Pa reci nam nekog boljeg naseg i necemo vise pisati o Ljevakovicu,Mahmutovicu,Haurdicu...
To je ono sto mene najvise i ''sekira''.Zasad ih i nema boljih. 8-)Dok nama budu okosnice iz Austrijskih,HNL.turskih klubcica,Belgijskih itd a alternativa iz Ceske,Poljske,Rumunjske lige.I ne mozemo bas ocekivati da imamo repku koja ce razvaljivati po kvalifikacijama,prijateljskim i ostalim velikim takmicenjima.Pa bio selektor i Mourinho a ne Pape.

Za Alispahica su vecina bila da se pozove.Normalno prvi susret nikad bas ne bude sjajan.I odmah na momka drvlje i kamenje. :roll: Tako bi ove otjerali prije vremena.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 jun 2010, 13:59

Evo Husejinovic ide u Herthu. Ovo mu je idealna prilika da spasi karijeru u Njemackoj. Ali zato mora bit ozbiljan, a ne svadjat se sa trenerom kao u 'Lauternu.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 jun 2010, 16:22

harishp je napisao/la: Za Alispahica su vecina bila da se pozove.Normalno prvi susret nikad bas ne bude sjajan.I odmah na momka drvlje i kamenje. :roll: Tako bi ove otjerali prije vremena.
ocekivam da ce alispahic uskoro valjda dobiti pravu priliku da se dokaze, al' kad je njega zvao pape mora onda i isprobati ovog ljevakovica, makar radi toga jer ovaj igra u jacoj ligi od HNL i tu se dokazao..

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 jun 2010, 17:02

vracaj se Ciro ako za Boga znas :P
nesvidja mi se nikako Susic, daj Boze da grijesim

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jun 2010, 17:47

Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igraca :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2010, 21:17

kimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igraca :D
Gdje si @kimbo strucnjak :lol:
Diali''Z''ica nije odigrao tekme pa ima vec 7 punih mjeseci u Mechelenu.koji za divno cudo na jedvite jada ostao u ligi.A Abubekiraga ponekad sjeducka na klupi,ponekad ga ni tamo nema.
i ti bi ga isprobavao. :roll:
Momak je dobar ali ako takve pozivas trenutno u repku.Onda kako rekoh.snimanje glave.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 jun 2010, 21:33

kimbo je napisao/la:Ove dvije zadnje tekme je bila sansa da se isproba onaj Dialiba na pozicijji ljevog beka.... Ja nisam ziguran da Susic uopste zna za tog igraca :D
kakav crni dialiba :D a jos covjek napadac, a ti bi ga na lijevi bek :mrgreen: mozda bi i dzeko bio dobar na desnom beku :mrgreen: ko zna :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jun 2010, 21:38

CeMa je napisao/la:
kakav crni dialiba :D a jos covjek napadac, a ti bi ga na lijevi bek :mrgreen: mozda bi i dzeko bio dobar na desnom beku :mrgreen: ko zna :D
Dobaaaarrrr ... :D :D mislim da je barem jedan od nas lose informisan !!!!!!!!!!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 jun 2010, 21:48

kimbo je napisao/la:
CeMa je napisao/la:
Dobaaaarrrr ... :D :D mislim da je barem jedan od nas lose informisan !!!!!!!!!!!!!!!
http://www.transfermarkt.de/de/boubacar ... 46286.html

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jun 2010, 21:51

Haj priznaj da ga nikada nisi vidjeo kako igra :D :D .. covjek igra izvrsno ljevog beka i trci za trojicu .... ;) ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, MElloo i 27 gostiju.