Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Hatuna

Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Hatuna » 02 mar 2016, 02:43

nerminh74 je napisao/la:A ja ne volim ove "informisane" koji eto nama objašnjavaju šta mi mislimo i da smo mi ljubitelji trncevica, a blatimo moralne gromade konakovica i Haruna
Da se razumijemo trncevic je klasični profiter, Jusuf itekako ima svojih grešaka, ali onaj ko brani konakovica i Haruna ili ima profita od njih ili je žestoka naivčina ili nije sav svoj
Sta ima ko da brani Haruna najlakse je naci datum i vidjeti kada je poceo da radi u KS, onda provjeriti gdje smo tada bili sa seniorskom reprezentacijom, gdje sa mladjim kategorijama i onda uporediti rezultate. Ali ne, uvijek ce se naci neki kontras koje ce se ubiti dokazujuci da je to doslo samo od sebe. Harun, pa i Konakovic a i onaj treci su zasluzni za SVE doro u tom periodu pa cak i za Rumenkov razvoj iako se ponovo pokazala tacnom ona "koga ti hljebom on tebe kamenom". Iskreni ljubitelji BiH sporta kao i same drzave Bosne i Hercegovine su ogorceni zato sto je najuspjesniji sportski savez u BiH svih vremena otjeran sa svojih mjesta, zarad sujete jednog krke krkane i profilterstva prefriganog menadzera. Ko to podrzava ili ima profita od njih ili je zestoka naivcina ili nije sav svoj.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 02 mar 2016, 07:07

Hatuna je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:A ja ne volim ove "informisane" koji eto nama objašnjavaju šta mi mislimo i da smo mi ljubitelji trncevica, a blatimo moralne gromade konakovica i Haruna
Da se razumijemo trncevic je klasični profiter, Jusuf itekako ima svojih grešaka, ali onaj ko brani konakovica i Haruna ili ima profita od njih ili je žestoka naivčina ili nije sav svoj
Sta ima ko da brani Haruna najlakse je naci datum i vidjeti kada je poceo da radi u KS, onda provjeriti gdje smo tada bili sa seniorskom reprezentacijom, gdje sa mladjim kategorijama i onda uporediti rezultate. Ali ne, uvijek ce se naci neki kontras koje ce se ubiti dokazujuci da je to doslo samo od sebe. Harun, pa i Konakovic a i onaj treci su zasluzni za SVE doro u tom periodu pa cak i za Rumenkov razvoj iako se ponovo pokazala tacnom ona "koga ti hljebom on tebe kamenom". Iskreni ljubitelji BiH sporta kao i same drzave Bosne i Hercegovine su ogorceni zato sto je najuspjesniji sportski savez u BiH svih vremena otjeran sa svojih mjesta, zarad sujete jednog krke krkane i profilterstva prefriganog menadzera. Ko to podrzava ili ima profita od njih ili je zestoka naivcina ili nije sav svoj.
Pošto ne znam da li si novi ili nisi pa ću ponoviti
Harun jeste imao velikih pozitivnih poteza, ali je na kraju ispao kao krava koja da 7-8 litara mlijeka i onda se ritne i isto prospe
Konakovic gdje je god prošao ostavio je pustoš, a da ne pričam da je obavljao 2 funkcije koje nebi smio istovremeno i baš me zanima kako će proći na izborima
A da sjećam se gdje je bila reprezentacija prije njih, pa omladinske su napravile svjetlosni skok naprijed samo što to nisu oni SVE zaslužni, nego ima puno i do popljuvanog Jusufa, do fenomenalno Muse i naravno Sparsa, a seniorska reprezentacija je ostvarila najlošiji rezultat prošlo EP
Ali slobodno ti nas ubjeđuj da vjerujemo tebi i tebi sličnim nego vlastitim očima
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 02 mar 2016, 22:17

Nad nama treba vrsiti psiholoske analize i testove u to sam svaki dan sve vise ubijedjen, pa mi imamo takve stavove i odluke da to kosi svakoj do sada poznatoj logici u modernom svijetu.

Kod nas je na najvecem udaru kritika i pod lupom cijele javnosti najuspjesniji sportski savez u nasoj zemlji, mada to nije toliko tezak zadatak, ali ostvareni su neki historijski rezultati u prethodnoj godini. Pazi, traze se ostavke ljudi koji trenutno za nase uslove i nasu situaciju rade odlican posao, a ovamo imas Fudbalski Savez u kojem su omladinske kategorije poligon za agente, tatine sinove i ostale malverzacije, Rukometni Savez koji pravno i ne postoji i nije registrovan da postoji uopste (!!!), na celu Teniskog Saveza je bio, ne znam da li je i sada, ratni zlocinac itd. I sta se desi? Nista, tek povremeno poneki kriticki clanak i to je to. Ovamo Harun Mahmutovic objavi pjesmu na facebooku, 14 razlicitih portala prenese tu vijest i da svoje misljenje o tome, glavna sportska tema dana.

Onda standardnom Bosnji, ne odgovaraju Harun Mahmutovic i Elmedin Konakovic, jer on zna da su oni nule od ljudi, da su ovakvi i onakvi, a ne pita se ko ce umjesto tih ljudi doci na celo saveza. Da se razumijemo, ni Harun ni Dino nisu cvjecke, pogotovo ne ovaj drugi, ali da se rezultati tog rada vide, itekako. Odnosno, ne vide ih samo oni koji ne vide dalje od svoje mrznje ili cega vec prema ovoj dvojici. Mnogo je glupa i neosnovana prica da su se nama slozile karte sa kvalitetnim generacijama, imali smo ih mi i prije samo to da se one formiraju i da im se daju kvalitetni uslovi nije bilo u interesu ljudi u tadasnjem kvazisavezu.

Pa smo dosli do toga da je Harun kriv i za neuspjeh na EuroBasketu, ja zelim da vjerujem da Jusuf nije igrao zbog povrede, jer ako su ljudi u savezu razlog njegovog neigranja, ne mora nikad vise doci u BiH, a da ne pricam o igranju. Pa je Harun kriv sto je Nihad preko noci postao Njemac i sto se pravi glupljim nego sto jeste i naravno Harun je kriv sto je Mirza htio malo da upozna grad i klub. Istina je da su im omoguceni kvalitetni uslovi i strucni stab, ali kvaliteta za nesto vise jednostavno nije bilo, ali i za to je Harun kriv.

Ovdje raspravljamo koliki je Mulaomerovic izdajnik i moralna nula, a glavni kandidat pored njega bivsi pripadnik VRS-a, ali nije to bitno, bitno je da Damir ne dodje jer je on igrao poslije rata za Hrvatsku, jos je igrao u Skenderiji, nikakav primjer za nase igrace, ali Bajic je idealan primjer kako od vojske doci do klupe Igokee i zajebati Krunoslava Jurcica po broju odlazaka i dolazaka u isti klub.

Mada kad se sve pogleda, nismo ni zasluzili bolje od tria Spasojevic, Covickovic i Bajic, to je upravo ono sto nama treba, ali se samo nadam da ce svi ovi sto su trazili ostavke Mahmutovica, dati maksimalnu podrsku ovoj trojci, jer trazili ste promjene, izvolite, evo ih, vase vrijeme je doslo.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 mar 2016, 23:19

@ethel,ko je taj ratni zlocinac na celu teniskog saveza?

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Ethel » 02 mar 2016, 23:44

filip13 je napisao/la:@ethel,ko je taj ratni zlocinac na celu teniskog saveza?
http://****.ba/mobile/novost/154738
#MFFL
Som-Hi Barça

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 02 mar 2016, 23:45

Ethel je napisao/la:Nad nama treba vrsiti psiholoske analize i testove u to sam svaki dan sve vise ubijedjen, pa mi imamo takve stavove i odluke da to kosi svakoj do sada poznatoj logici u modernom svijetu.

Kod nas je na najvecem udaru kritika i pod lupom cijele javnosti najuspjesniji sportski savez u nasoj zemlji, mada to nije toliko tezak zadatak, ali ostvareni su neki historijski rezultati u prethodnoj godini. Pazi, traze se ostavke ljudi koji trenutno za nase uslove i nasu situaciju rade odlican posao, a ovamo imas Fudbalski Savez u kojem su omladinske kategorije poligon za agente, tatine sinove i ostale malverzacije, Rukometni Savez koji pravno i ne postoji i nije registrovan da postoji uopste (!!!), na celu Teniskog Saveza je bio, ne znam da li je i sada, ratni zlocinac itd. I sta se desi? Nista, tek povremeno poneki kriticki clanak i to je to. Ovamo Harun Mahmutovic objavi pjesmu na facebooku, 14 razlicitih portala prenese tu vijest i da svoje misljenje o tome, glavna sportska tema dana.

Onda standardnom Bosnji, ne odgovaraju Harun Mahmutovic i Elmedin Konakovic, jer on zna da su oni nule od ljudi, da su ovakvi i onakvi, a ne pita se ko ce umjesto tih ljudi doci na celo saveza. Da se razumijemo, ni Harun ni Dino nisu cvjecke, pogotovo ne ovaj drugi, ali da se rezultati tog rada vide, itekako. Odnosno, ne vide ih samo oni koji ne vide dalje od svoje mrznje ili cega vec prema ovoj dvojici. Mnogo je glupa i neosnovana prica da su se nama slozile karte sa kvalitetnim generacijama, imali smo ih mi i prije samo to da se one formiraju i da im se daju kvalitetni uslovi nije bilo u interesu ljudi u tadasnjem kvazisavezu.

Pa smo dosli do toga da je Harun kriv i za neuspjeh na EuroBasketu, ja zelim da vjerujem da Jusuf nije igrao zbog povrede, jer ako su ljudi u savezu razlog njegovog neigranja, ne mora nikad vise doci u BiH, a da ne pricam o igranju. Pa je Harun kriv sto je Nihad preko noci postao Njemac i sto se pravi glupljim nego sto jeste i naravno Harun je kriv sto je Mirza htio malo da upozna grad i klub. Istina je da su im omoguceni kvalitetni uslovi i strucni stab, ali kvaliteta za nesto vise jednostavno nije bilo, ali i za to je Harun kriv.

Ovdje raspravljamo koliki je Mulaomerovic izdajnik i moralna nula, a glavni kandidat pored njega bivsi pripadnik VRS-a, ali nije to bitno, bitno je da Damir ne dodje jer je on igrao poslije rata za Hrvatsku, jos je igrao u Skenderiji, nikakav primjer za nase igrace, ali Bajic je idealan primjer kako od vojske doci do klupe Igokee i zajebati Krunoslava Jurcica po broju odlazaka i dolazaka u isti klub.

Mada kad se sve pogleda, nismo ni zasluzili bolje od tria Spasojevic, Covickovic i Bajic, to je upravo ono sto nama treba, ali se samo nadam da ce svi ovi sto su trazili ostavke Mahmutovica, dati maksimalnu podrsku ovoj trojci, jer trazili ste promjene, izvolite, evo ih, vase vrijeme je doslo.
:bih: :bih: i KK_Bosna :bih: :bih:

P.S. Šta ide umjesto zvjezdica? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 02 mar 2016, 23:55

Ethel je napisao/la:

napisi,ne valja ti link

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 03 mar 2016, 00:37

Kapa dole @ethel za napisan post. Djelimicno se slazem kad je Mulaomerovic u pitanju, jer licno ne bih volio da dodje na mjesto selektora iz vise razloga (bar ne sada), ali svakako da je po svemu pozeljniji od Bajica.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Ethel » 03 mar 2016, 00:48

filip13 je napisao/la:
Ethel je napisao/la:

napisi,ne valja ti link
radio sarajevo je link..
#MFFL
Som-Hi Barça

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 03 mar 2016, 02:09

nerminh74 je napisao/la:
Hatuna je napisao/la:
Pošto ne znam da li si novi ili nisi pa ću ponoviti
Harun jeste imao velikih pozitivnih poteza, ali je na kraju ispao kao krava koja da 7-8 litara mlijeka i onda se ritne i isto prospe
Konakovic gdje je god prošao ostavio je pustoš, a da ne pričam da je obavljao 2 funkcije koje nebi smio istovremeno i baš me zanima kako će proći na izborima
A da sjećam se gdje je bila reprezentacija prije njih, pa omladinske su napravile svjetlosni skok naprijed samo što to nisu oni SVE zaslužni, nego ima puno i do popljuvanog Jusufa, do fenomenalno Muse i naravno Sparsa, a seniorska reprezentacija je ostvarila najlošiji rezultat prošlo EP
Ali slobodno ti nas ubjeđuj da vjerujemo tebi i tebi sličnim nego vlastitim očima
Nermine, jesam novi ali sam malo prelistao i vidim da ti imas dugu historiju pljuvanja po najboljem sportskom savez BiH svih vremena. Sto bi te covjek uzeo za ozbiljno i mislio da si mozda u zabludi a ne da zbog nekog licnog razloga branis neodbranjivo, ne moze jer ti sam sebi svakoh recenicom diskvalifikujes. Npr kako drugacije protumaciti ono sto si napisao kako je navodno reprezentacija imala najlosiji rezultat ne EP za vrijeme Haruna. Vjerujem da znas da se reprezentacija prije ovoga saveza nekoliko puta UOPSTE NIJE KVALIFIKOVALA, a kada se kvalifikovala NIJE IMALA NIJEDNU POBJEDU. Na zadnjim prvenstvima drasticno je povecan broj ekipa ucesnica tako da je normalno da tabela bude drugacija i pored pobjeda koje su prije bile misaona imenica. To ti je isto kao da kazemo da je OSIM nesposobnjakovic jer je reprezentacija u fudbalu za vrijeme njegovog mandata ostvarili najgori plasman u historiji ne svjestskim prvenstvima :D Sto se tice tvoje zadnje recenice de prosvjetli nas ziv bio, sa ti to vidis, a mi ne vidimo. Da se ne ogolis do kraja ponekad kao fol proturis suplju da ti je Enes mrzak, a u sustini zastupas sve njegove stavove, Jusuf Nurkic ==== Enes, ili stvarno mislis da sva ta pisma i cirkus vodi sam Juka???? Sparsi???? A zasto se takav klub nije pojavio ranije? Ko je stvorio uslove, ko je uredio stanje u savezu da bi neko uopste imao volje ulagati i praviti Sparse? Jusuf? Cedevita, a posebno Zadar i Jusuf u njima su velika zasluga Haruna (bar koliko i Enesova), pa ti vidi, isto kao i za Musu, ako ne vjerujes raspitaj se. Ne vjerujem da ne znas, ali da te podsjetim - cijeal stvar je pocela onoga momenta kada je Enes dobio zabranu prilaska mladim momicima, kada je poceo gubiti uticaj na njihove transfere. Uostalom postigli ste sto ste htjeli, uzivajte, dijelite dobit a sto nikada necete docekati jednog Sikirasa,Jankovica...itd u seniorskoj konkurenciji, ionako vas uvo zabolje.

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 03 mar 2016, 03:13

Ethel je napisao/la:Nad nama treba vrsiti psiholoske analize i testove u to sam svaki dan sve vise ubijedjen, pa mi imamo takve stavove i odluke da to kosi svakoj do sada poznatoj logici u modernom svijetu.

Nema dalje, neka razni Nermini, Baglame, tzv BiH Sportovi i slicni uzivaju, ostvarili su svoje snove. Ovo oko kosarkaskog saveza je ustvari samo reflekcija onoga kakvi smo kao narod i kakvu drzavu ZASLUZUJEMO!!!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 mar 2016, 06:59

Apsolutno se slažem ovo jeste pokazatelj kakvi smo kao narod i da nama i ne treba biti bolje

Ethel
Mulamerović i Bajić su u 5 deka, a onako za informaciju Gordći je sin oficira vrs, pa se pokazao veći patriota od "naših"
Hatuna, kada smo to bili na EP bez pobjede? Istina sada smo napredovali ove godine smo imali jednu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

filip13

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la filip13 » 03 mar 2016, 09:36

Ethel je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
Ethel je napisao/la: http://****.ba/mobile/novost/154738

napisi,ne valja ti link
radio sarajevo je link..

nece,de ti meni u pp napisi ko je taj,bas me nesto zanima

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 mar 2016, 15:41

samo da ponovim ono hipotetsko pitanje: koju bi opciju od ove dvije odabrali?

a) menadzer odvodi igrace da igraju za drugu drzavu
b) menadzer ne da vrhunskim talentima da idu u drugu drzavu

to je ono sto mene zanima kada je ksbih u pitanju. ako i spasojevic bude ovaj pod b) imat ce moju podrsku. a znamo vrlo dobro ko je pod a), sto puno govori o ljudima koji ga podrzavaju.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 mar 2016, 15:58

KK_Bosna je napisao/la:samo da ponovim ono hipotetsko pitanje: koju bi opciju od ove dvije odabrali?

a) menadzer odvodi igrace da igraju za drugu drzavu
b) menadzer ne da vrhunskim talentima da idu u drugu drzavu

to je ono sto mene zanima kada je ksbih u pitanju. ako i spasojevic bude ovaj pod b) imat ce moju podrsku. a znamo vrlo dobro ko je pod a), sto puno govori o ljudima koji ga podrzavaju.
a ne, svi koji su za najpoželjnijeg neženju "ja imam ključ" spasioca KK Bosna premijera svrstavaju druge uz Enesa, ali niko ko ima iole zdravog razuma neče NIKADA podržati trncevica, a što opet ne mjenja činjenicu da je najpoželjniji neženja "ja imam ključ" spasioc KK Bosna premijera dno dna,
također Harun Veličanstveni, pored NEOSPORIVO dobrih poteza, imao je dosta od loših do katastrofalnih poteza i da ima itekakvih karakternih mana i da nije nikakav spasioc BiH košarke, nego je profitirao od činjenice da su se u kratkom roku pojavila 2 vanseriska talenta i jedanog projekta zvani Spars (sa kojima je bio na lošoj nozi), mada opet čovjek da ne grješi duše mora priznati da je tim istim igračima obezbjeđivao izvrsne uslove rada

tako ne svrstavajte nas slobodnog uma odmah sa grobarima BiH košarke jer mi te ne podnosimo, ali neće i neki od nas praviti budalama i prosipati muda pod bubrege

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 03 mar 2016, 16:03

nerminh74 je napisao/la:Apsolutno se slažem ovo jeste pokazatelj kakvi smo kao narod i da nama i ne treba biti bolje

Ethel
Mulamerović i Bajić su u 5 deka, a onako za informaciju Gordći je sin oficira vrs, pa se pokazao veći patriota od "naših"
Hatuna, kada smo to bili na EP bez pobjede? Istina sada smo napredovali ove godine smo imali jednu
Cijenim i postujem tvoja misljenja, ali da su Mulaomerovic i Bajic u pet deka je pretjerivanje samo takvo, dok je jedan pucao trice u Skenderiji, drugi je pucao, ali iz puske po Bosni. Tu svako poredjenje zavrsava, a Gordic je sin oficira VRS-a, ja imam nekoliko prijatelja ciji su ocevi takodjer bili u VRS i imaju totalno drugacije razmisljanje od te ideologije. Na kraju krajeva, pitanje je da li bi Gordic bio toliki patriota da je ikada imao kvalitet da igra za Srbiju.
#MFFL
Som-Hi Barça

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 mar 2016, 19:17

@hatuna

Uspijeh Sparsa nema nista sa savezom jer su godinama u svadi..Jusuf Nurkic nije zaigrao za Zadar zbog Haruna!Petrovic Aco je to sredio...Harun je imao dobrih poteza ali i jako losih...

@kk bosna niko nikoga nije natjerao da igra za drugu drzavu..Tko je kriv za Preldzica?.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 mar 2016, 20:10

lumani je napisao/la:@hatuna

Uspijeh Sparsa nema nista sa savezom jer su godinama u svadi..Jusuf Nurkic nije zaigrao za Zadar zbog Haruna!Petrovic Aco je to sredio...Harun je imao dobrih poteza ali i jako losih...

@kk bosna niko nikoga nije natjerao da igra za drugu drzavu..Tko je kriv za Preldzica?.....
Ne da nema nikakve veze sa Sparsima nego je košarkašku ligu smatrao samo opterećenjem i njoj sem ubiranja kvota nije nikada posvetio skoro nikakve pažnje sem zamazivanja očiju kako je napravio zaštićeno godište sa BiH igračima kada se ono ispostavilo sa igračima iz BiH bez obzira za koju reprezentaciju igra tako da skoro da nije imalo efekta za reprezentaciju i kasnije je ukinuto
Što se tiče famoznog zaustavljanja odlijeva igrača sem polutka i sikiraša (za kojega nije baš postojao veliki interes srbije) svi ostali + neki "naši " su zaigrali za druge
Istina treba mu se čestitati za Sulejmanovića i Karahodžića, ali i to nije do kraja završeno
Opet nikada nisu se izjasnili da li su FIBA poslali dopis da je Prelđić bio registrovan u BiH
A da ne duljim i da naravno ne ispadam Haruna mrzac, što stvarno nisam jer je imao i pozitivnih strana dosta o tome
Dok Konakovica ne volim niti na plakatu vidjeti jer on klasični primjer kancerioznog tkiva koje uništava ovu zemlju

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 04 mar 2016, 02:13

lumani je napisao/la:@hatuna

Aha evo i tebe da se cetvorka upotpuni, SVE sto je dobro u BiH kosarci desilo se od kako je Harun preuzeo savez, apsolutno SVE. A novi savez je startao, ne sa nule nego sa minus 10. I sad ja trebam vjorovati tebi i Nerminu da "Harun ima od losih do KATASTROFALNIH poteza" i da je imao srecu sto su se pojavili "dva vanserijska talenta", da je imao SRECU sto su se pojavili Sparsi, da je imao srecu sto su za selektore dosli Petrovic i Ivanovic umjesto Memse i Sabita, da je imao srecu sto je posle 4 uzastopna ciklusa bez pobjede na EP, i plus dva bez kvalifikacija. seniorska reprezentacija ostvarila sasvim pristojne rezultate te od 5 utamica imali skor 2:3 kad smo iole bili kompletni odnosno 1:4 kada su otkazale 3 picajzle. Takodje cista sreca je bila sav taj bum u mladjim kategorijama :) i posle rukometasa prvi put da je reprezentacija reprezentacijom a ne samo Bosnjaci i ono sto je preostalo odnosno sto nije valjao za srpsku i hrvatsku reprezentaciju. Takodje i sreca da je covjek imao toliko mocnih prijatelja pa je mogao sakupiti sav potreban novac za pripreme kao i druge troskove bez apsolutno bilo kakve pomoci drzave. Ako su to neki od katastrofalnih poteza onda bi se onaj ko izgovara takve rijeci trebao dobro zapitati na koji strani stoji i zbog CEGA. Uostalom, eto im neka se raduju, neka slave sa Enesom jer su na zajednickom putu, danas sutra kada neumitno padnemo na stare grane, nece ni osjetiti srama nego ce se vjesto okrenuti da razvaljuju drugi uspjesan kolektiv. Sto se tice SPARSA iskljucivo trebaju zahvaliti savezu sto postoje, iako su dobro prekrsili dogovore pa je bilo i malih koskanja, to ti nece porece niko iz samih Sparsa. Da, da...zbog ACE a Acu Harun sigurno nije ni poznavao???? Harun je u dobrim poslovno - sportskim odnosima sa cijelim kosarkaskim savezom Hrvatske, uostalom da je sa zdravljem sve bilo u redu vidjeli bi i Novesela mnogo vise oko reprezentacije, i ti sad meni pricas pricu da nije on sredio Jusufu i Cedevitu i POSEBNO Zadar??? Uostalom covjek je javno rekao da mu je najveca zelja da se drugi ponasaju prema njegovoj djeci onako kako se on ponasao prema Jusufu, a za divno cudo "iz Denvera" pardon Maribora nije stiglo nikakvo pismo na te rijeci.
Tvoja zadnja recenica je formula Enesovaca....."imao je dobrih poteza (jer bi suprotan tvrdnja bila ravna samoranjavanju) a onda ona pravo: "ali i JAKO losih" :opaopa: I onda ce se tu naci trice i kucine u vidu "prepirke" sa Nurkicem cijim mozgom na daljinski upravlja neko drugi. Uostalom evo i ovi iz Denvera sigurno imaju JAKO LOSIH poteza jer su izbacili Jusufa iz rotacije. Ocekivao sam kilometarske redove usijana penkala i tastature, kad ono PRC, nigdje ni slova. Lahko je kurciti se u zemlji u kojoj su sve vrijednosti poredana naopako te podvaljivati muda za bubrege onima koji jedva cekaju da ruse sve prosperitetno i uspjesno. I za kraj bravo za tvoju opasku da niko nikoga nije natjerao?????? Time si se sam predstavio kao najveci Enesovac jer opravdavas odvodjenje mladih talenata da igraju za druge reprezentacije posto ih "niko nije natjerao". Znao sam ja da vi sa dzaba ne bi toliko branili profiltera. Preldzic? Bio je zrio covjek kada je definitivno otisao da igra za Tursku i ma koliko ga menadzeri uzeli pod svoje najveci krivac je on, a naravno da je ENES najveci krivac sto je Preldzic igrao za Sloveniju.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 mar 2016, 10:12

dragi bože koja hrpa nabacanih niđe veze činjenica da ne kažem gluposti

- znači pod harunom smo imali najbolje rezultate, a ne 1993 godine?
- da razumijem harun je stvorio sparse, a ne selimovići?
- zar je harun stvorio ili pronašao musu i nurkića, a ne selsesković i sejo bukva (ovaj zadnji i atića)?
- zar sabit nije vodio reprezentaciju 2011 kada je bio harun?
- zar petrović (ovdje ispade čovjek trener koji je vodio barcu i real, a ne solidan trener) nije bio volonter, pa odjednom poslje svađe ispade da je dobio bonusa 50 000 eura i na kraju su on i harun završili na nož?
- zar se 2011 nije promjenio format EP i povečao broj reprezentacija koje su ga igrale i ustvari kada bi se prolazila grupna faza tek onda bi se dolazilo na broj timova koji su igrali EP prije toga, a zar mi nismo opet nikada prošli tu grupnu fazu i tako po starom sistemu se nebi ni kvalifikovali?
- zar nisu najveći sponzori reprezentacije bili Elektroprivreda BiH i BH Telecom, a ono te firme nisu državne?
- zar nurkić nije ispao iz rotacije denvera prvenstveno radi veoma teške ozljede, a koju je harun negirao da postoji?
- zar je enes trnčević menager emira prelđića, tj. kakve uopšte ima veze on sa njim?
- zašto se nisi uhvatio BiH lige ili onog poteza sa zaštičenim godištem nego samo ponavljaš toliko puta ponovljenih stvari?
- zar se moraju pisati kilometarski postovi da bi se iznijele činjenice (pa nismo djeca)?
- zar svi koji se neslažu da je harun spasioc BiH košarke su automatski enesovi plačenici?!

a inače ovaj patetični način pisanja je veoma poznat sliči nečijim FB esejima, uglavnom ovim postom si se diskvalifikovao kao ozbiljan sugovornik

PS
ima nas puno više od 4 koji ne idemo niz struju

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, filip13, Homelander, InatSilniBosanski, klasik, Lekqqq1921, StevieG8, TripleThreat i 111 gostiju.