ČekamZZtop10 je napisao/la:MOze sadForster je napisao/la:
Kad igramo?soba 2, isti nick kao ovdje..

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ČekamZZtop10 je napisao/la:MOze sadForster je napisao/la:
Kad igramo?soba 2, isti nick kao ovdje..
Hajde.. 1 - MysticAladinGarfield je napisao/la:Hoce neko prijateljsku?
halali nisam bio tu, eto ti pobjeda, idemo daljeMysticAladin je napisao/la:Maksuz...ima li te, kad ćemo meč??
Hoćeš li bit večeras online za meč. Od 5 do 8??Chupacabra je napisao/la:Može što se mene tiče. Hajde javi ako upadnes u sobu i username.MysticAladin je napisao/la:Hajmo mi ovo odigrat odmah danas..Chupacabra je napisao/la:Znači ja čekam pobjednika iz MysticAladin - Maksuz. Forster bravo za organizaciju
Tu sam druže, javi se. Mozda oko 7 do 8 sati da to riješimoMysticAladin je napisao/la:
Hoćeš li bit večeras online za meč. Od 5 do 8??
Ma igramo mi ali ne možemo ubacit loptice u rupu. Od sinoć igramoForster je napisao/la:Rok se produžava do sutra u 23:59, jer se nadam da će xinxee, Sylar, unofficial i bambus odigrati svoje mečeve
hajde da ja i ti odigramo ako si raspolozen. Svakako se susrecemo u polufinalubambus je napisao/la:hajde ebo ga svetac
tu samZZtop10 je napisao/la:hajde da ja i ti odigramo ako si raspolozen. Svakako se susrecemo u polufinalubambus je napisao/la:hajde ebo ga svetac
eh ja nisam bio tubambus je napisao/la:tu samZZtop10 je napisao/la:hajde da ja i ti odigramo ako si raspolozen. Svakako se susrecemo u polufinalubambus je napisao/la:hajde ebo ga svetac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.