Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Chelsea je sasvim nebitan, nije mu pametno igrat' za Contea, baš će on trpit' takve
za dvije godine iz Chelseaja u Tottenham
za dvije godine iz Chelseaja u Tottenham
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kakve igrace? Mislis one poput Pjanica sto su jedni od najboljih na svojim pozicijama?
Celik!3,2,2.
Conte bi njemu dao ulogu Pirla...cim ga je preporucio to je dobar signal
nadam se transferu, ovu cemernu Romu je davno prevazisao, nema razloga ostajat jer nikad nece uzet skudeto
nadam se transferu, ovu cemernu Romu je davno prevazisao, nema razloga ostajat jer nikad nece uzet skudeto
Kako je moguće da ovakav poluigrač bez one stvari mami interese velikih glubova?

Nemoj tako on je otac na ovom forumu.Sheyi je napisao/la:Kako je moguće da ovakav poluigrač bez one stvari mami interese velikih glubova?![]()

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
- JohnCleese
- Kontakt:
Chelsea veliki klub??? Veci klub je trenutni klub za koji igraSheyi je napisao/la:Kako je moguće da ovakav poluigrač bez one stvari mami interese velikih glubova?![]()
Nema problema neka ide u plasticni klub, bolju ponudu vjerovatno nece imati, kazem konkretnu ponudu, ne "medijske patke" o interesovanju na portalima
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bogam' si ti druže opasno naograisao..ne mislim na ovo što pišeš za Pjanića nego ovo u vezi plastičnog kluba i Chelsea,i Rome naspram londončana...pa vjerovatno bi nam svima pasalo da se za njega zainteresuje Notingham Forest,jer je to zaista klub sa tradicijom i velikan Engleske..pogotovo u današnja vremena bi to Pjani bio pun pogodak..
- BluesForever
- Kontakt:
Ma nema šta sa velikom Romom će osvajati sve i svašta i biti konkurentan kao i svake godine.
Šta sve neću pročitati,a ta velika Roma se već podavno raspala jedino joj ime ostalo i Totti naravno.

Šta sve neću pročitati,a ta velika Roma se već podavno raspala jedino joj ime ostalo i Totti naravno.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Ako ćemo cjepidlačiti, Chelsea ima više trofeja od Rome.JohnCleese je napisao/la:Chelsea veliki klub??? Veci klub je trenutni klub za koji igraSheyi je napisao/la:Kako je moguće da ovakav poluigrač bez one stvari mami interese velikih glubova?![]()
Nema problema neka ide u plasticni klub, bolju ponudu vjerovatno nece imati, kazem konkretnu ponudu, ne "medijske patke" o interesovanju na portalima

Ja bih volio da ode u Barcelonu i da igra tamo, koliko je to realno ne znam, s druge strane i prelazak u Chelsea bi mu bio bolji potez nego ostanak u Romi s kojom nece nista osvojiti. Vakat mu je velike stvari, a Chelsajem je to itekako moguće.

Roma i Chelsea se realno ne mogu porediti, kao ni Serie A i EPL trenutno. Odlazak u London bi u svakom smislu bio korak naprijed u karijeri, iako sam i dalje mišljenja da je Primera savršena liga za njega.
U svakom slučaju, on mora napustiti Rim na ljeto, tu nema dileme, manje je bitno koji veliki klub će mu biti naredna destinacija.
U svakom slučaju, on mora napustiti Rim na ljeto, tu nema dileme, manje je bitno koji veliki klub će mu biti naredna destinacija.
Chelsea ima namjeru uz miralema da dovede i naingolana uz to abramovic je izjavio kako je posao sa conte-om gotov i da taj posle EP postaje trener Chelsea
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Hahah pojest ces se od muke ako ode kod Abramovica.
- bianconeros
- Kontakt:
vozdrica je napisao/la:Ako ode praviće društvo Begu na skemliji.
Conte ga gotivi, sto bi sjedio na klupi?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Ne vjerujem da će Pjanić biti u situaciji kao Begović. Mada druga je stvar što ja lično ne bih volio da ode u Chelsea.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tesko da ce sjediti ako ode u Chelsea, sto bi ga onda Conte i dovodio ikako. Male su sanse da ce se naci u situaciji kao Begovic, jer ipak Begovic je znao sta ga sljeduje, nije ni on toliko lud da pomisli da ce tek tako skinuti Courtoisa koji ce za koju godinu od Neura preuzeti naziv najboljeg golmana na svjetu. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Ako ga plate tolike pare i daju toliku platu, minimalne su sanse da ne bude prvotimac.
Kazu strucnjaci Chelsea plasticni klub?!
Oni su medju najtradicionalnijim londonskim i engleskim premierligaskim timovima, nemojte se provaljivat.
Oni su medju najtradicionalnijim londonskim i engleskim premierligaskim timovima, nemojte se provaljivat.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Chelsea među najtradicionalnijim engleskim klubovima?Effenberg je napisao/la:Ako ga plate tolike pare i daju toliku platu, minimalne su sanse da ne bude prvotimac.

Veću tradiciju ima Leeds United...
Nek mu Dzeko bude skola.
Meni bi bilo zao da ode u Chelsea,on je igrac za Barce,Bayerna ili Reala.Ako ne moze sad na ljeto neka ostane u Romi i nastavi sa dobrim igrama,sve ostalo ce doci na svoje.
Meni bi bilo zao da ode u Chelsea,on je igrac za Barce,Bayerna ili Reala.Ako ne moze sad na ljeto neka ostane u Romi i nastavi sa dobrim igrama,sve ostalo ce doci na svoje.