FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Antibot pitanje, kako se zove lokal koji prodaje donere preko puta City Puba? 

Momci kad se mogu nabaviti polusezonske, jel negdje krenula prodaja? 

Scorpio10 je napisao/la:Pozdrav za sve forumase. Vec dugo vremena vas citam, pa dosao red da se i ja registrujem. Nadam se kvalitetnim debatama i da cemo svi slaviti titulu/e na kraju sezone
, jedan sam od optimista. A sto se utakmica tice, kuci sam redovan vec godinama, u gostima koliko stignem.
Dobrodošao. Al' da bi bio prihvaćen moraš proći inauguraciju, snimi se kako pjevaš neku navijačku pjesmu i postavi ovdje.

Nego ljudi šta bi sa onih zastava što su se koristile u federalnoj?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prosetaj malo do prostorija kluba pogledaj imalDarioTZ je napisao/la:Momci kad se mogu nabaviti polusezonske, jel negdje krenula prodaja?

bude ovako nekad ostave ako neko od navijaca naleti..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 mar 2016, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
Nedjelja, stadion Tušanj . . .DarioTZ je napisao/la:Momci kad se mogu nabaviti polusezonske, jel negdje krenula prodaja?
Hahaha, mi na zapadu ne pjevamo, samo kad idem na gostovanjewobly92 je napisao/la:Scorpio10 je napisao/la:Pozdrav za sve forumase. Vec dugo vremena vas citam, pa dosao red da se i ja registrujem. Nadam se kvalitetnim debatama i da cemo svi slaviti titulu/e na kraju sezone
, jedan sam od optimista. A sto se utakmica tice, kuci sam redovan vec godinama, u gostima koliko stignem.
Dobrodošao. Al' da bi bio prihvaćen moraš proći inauguraciju, snimi se kako pjevaš neku navijačku pjesmu i postavi ovdje.
ovo je bilo milina za vidjet, onakvu tribinu (nije slika baš najbolja, ljepše su bile raspoređene uvijek)...

A zastave su mislim bile i ove sezone na jednoj utakmici, ako mr sjecanje ne vara

Ovo je tek kad smo ušli, protiv Čelika prošle sezone ako se ne varam.wobly92 je napisao/la:Scorpio10 je napisao/la:Pozdrav za sve forumase. Vec dugo vremena vas citam, pa dosao red da se i ja registrujem. Nadam se kvalitetnim debatama i da cemo svi slaviti titulu/e na kraju sezone
ovo je bilo milina za vidjet, onakvu tribinu (nije slika baš najbolja, ljepše su bile raspoređene uvijek)...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
U vezi polusezonskih javite se na pm pa cu vam poslati uputu i kontakt odgovorne osobe.
tuzlanska Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće li tamo oko 22. Kola bit cetvrtsezonskih... uzeo bi jednuzlajci je napisao/la:U vezi polusezonskih javite se na pm pa cu vam poslati uputu i kontakt odgovorne osobe.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako igramo protiv ovih? 

Dobili 2:0, Mehidic i Krpci strijelci. Losa igra nasih, jedino Salihovic, Merzic i Ordagic korektno, ovo ostalo tanko...
Pa dobro, treba paziti na povrede, ne bi bilo dobro da su davali baš 100%..

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Perica ko da je direkt iz Bundeslige stigao pa mu čudno... Ovo su mi Presmjesne izjave u vezi terenawobly92 je napisao/la:
a i ovaj Avazov novinar je prejak "remizirala sa Borcem u Banjoj Luci(1-1)". utakmkica igrana prije 4 dana a frajer ni rezultat ne zna 

Sloboda Tuzla
čuj ovih iz ss.ba - "Sloboda uz dosta muke do pobjede nad federalnim drugoligašem" 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
S e r e s da su to napisaliAerials je napisao/la:čuj ovih iz ss.ba - "Sloboda uz dosta muke do pobjede nad federalnim drugoligašem"

njihova fb stranica 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Crno bijela Sloboda