FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Na Tušanj neće niko, kad se igra košarka mala sala bude puna. 

Dje nece.Aerials je napisao/la:Na Tušanj neće niko, kad se igra košarka mala sala bude puna.
Eno prvi su.Salje im ABA gratis pozivnicu samo da igraju.Ali oni nece,kaze bevba precjenjeno takmicenje nije njihov rang.
Uostalom bevbic-kompany dnevno podnosi izvjestaj masi ushicenih tifoza.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Baš neki dan sam načula kako su nekom (potencijalnom) igraču, ne baš tako davno valjda, rekli da im to nisu ambicije.. Šokirala sam se 

Neznaju oni sta je ambicija.
Bevbic kompany love only $
Bevbic kompany love only $
-
- Kontakt:
Mortus je napisao/la:TUŠANJ JE SPREMAN![]()
Obzirom da proljetni dio prvenstva BH Telecom Premijer lige BiH počinje 27/28.02. 2016. godine, FK Sloboda svoju prvu utakmicu na domaćem terenu igra 06.03.2016. godine, s tim u vezi u okviru održavanja sportskih terena, uposlenici JU “Gradski stadion Tušanj” su realizovali niz aktivnosti kako bi se na glavnom terenu stvorili optimalni uslovi za odigravanje utakmice u gore navedenom periodu. Sve je spremno za utakmicu protiv Radnika
Karine moja spreman,,, da sam gledo trening.... teren ne lici ni na sta
-
- Kontakt:
Ma ljudi moji , mi kao prizivamo neke sponzore, čuda ,da se gradi stadion, da se ..ne znam ,svašta nešto , al ko će doć i trpat lovu u nešto što zanima maksimalno tri četri hiljade ljudi. A to je samo zato jer svi furaju da su kao publika veći nego što jesu. Ta će naša liga, ta će Sloboda, mi smo madridisti, bajernovci, folovi.E,pa .. Nećemo onda tom logikom ništa svoje nikad ni imat. Ko bude imo muda skrkat milione u novi stadion, u klub uopšte a da ima tri milje navijača iza toga, svaka mu čast. Jest pesimizam ali mi sami među sobom u ovom gradu moramo pokrenut i sebe i sve oko nas,ubijedit se da je normalno navijat za Slobodu i ići vikendom na Tušanj.
-
- Kontakt:
Evo, nek sloboda 72 izvuče iz naftalina podatke ili članke o prijeratnoj posjeti na Tušnju. Ja se sjećam dobro, najgora Sloboda je protiv najgorih neatraktivnih protivnika imala bar pet milja ,i po kiši i po suncu. A grad je bio manji za bar pedeset milja ljudi. Nestao nam je kontinuitet i ako ga ne povratimo, džaba sve.
Ubise ljudi tipujuci na Radnik.Pocrkace od muke
A skinuce Celo gace na Tusnju kao nikad nikome prije
A dusmani

A skinuce Celo gace na Tusnju kao nikad nikome prije

A dusmani

- Beduin
- Kontakt:
Ovaj @GlasanKadNeTreba jos malo pa ce sam sebe pocet citirat
Daj druze stani u red, nek jos neko napise post ba, odmori malo, pozivaj ljude na Tusanj preko FB, Twittera, Instagrama...
PS. Target druze, cestitam na prinovi i novoj Fukari u familiji.

PS. Target druze, cestitam na prinovi i novoj Fukari u familiji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ljudine, jel se 19.3 ili 20.3 igra utakmica sa Zeljom?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Ko ce pravit stream za nas sto nismo tu
?
Sto se tice posjete, opce je poznat nama ovaj nas mentalitet u gradu sto se Tusnja tice. Puno je kad je derbi ili kad su utakmice medijski jako navikane ili ono " ma necu da mi ko glavu razbije "
P.S Pojaki ovi iz kameleona

Sto se tice posjete, opce je poznat nama ovaj nas mentalitet u gradu sto se Tusnja tice. Puno je kad je derbi ili kad su utakmice medijski jako navikane ili ono " ma necu da mi ko glavu razbije "

P.S Pojaki ovi iz kameleona

Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 02 mar 2016, 09:01, ukupno mijenjano 1 put.
na službenoj stranici Saveza stoji da je 20.03. (nedjelja), ali satnica nije određenaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudine, jel se 19.3 ili 20.3 igra utakmica sa Zeljom?
http://www.nfsbih.ba/bih/kola.php?idNat ... enu=bh_tel
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Nisam vidio da se reklamira ova utakmica sa Radnikom, kao ova za Banja Luku što je.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ko ce pravit stream za nas sto nismo tu?
Niti ima na portalima, nitu u gradu niti na društvenim mrežama.
Moj prijedlog je za UG Fukare, a ovdje ima momaka koji su uključeni i u uži krug vodstva grupe, pa da prenesu ovaj prijedlog, da se ne pravi pauza u propagandnim aktivnostima za utakmice na Tušnju i gostovanjima, već uporedo pozivati svijet za naredno kolo.
Nprm. dok se radila organizacija gostovanja za Banja Luku, da se radi na promociji domaće utakmice sa Radnikom, a isto tako već sada promovirati gostovanje Vitezu (invazije, juriši i slično, jer to privlači mase). Dakle promovirati gostovanje već u toku sedmice domaćih utakmica i obratno, a da sama špica reklame bude na domaćoj utakmici, koja predhodi gostovanju, tako što bi se izlijepili brojni plakati na potezu od ekonomske škole do Tušnja i Batve, a na samom stadionu na oba ulaza (desetci plakata). Također i video linkovi kod Mejdana i Soda So zgrade. Isto tako ako je moguće sa upravom kluba i Stadiona dogovoriti da se vrte reklame na semaforu ako je on sposoban to odraditi, ili veliki transparent okačiti duž istočne tribine, ali ne samo sa potpisom SVI U VITEZ ili slično, već to malo maštovitije, što će privući znatiželjne (jer ima sposobnih i maštovitih za tako nešto). Ako je moguće ostvariti prijedlog provozati se sa sponzorom CITROEN duž tartan staze ili nekim drugim autom, koji bi na razglas pozivao raju za VITEZ i druga gostovanja, svaku utakmicu, kako se to radi na stadionima vellikih evropskih klubova, koji doduše imaju one elektronske led reklame duž svih tribina, ali mi možda možemo ovo odraditi. a ako se ne dozvoli ovo, onda možda vidjeti da se postave stojeće reklame na stazu- više njih duž zapada i sjevera, u obliku samostojećih panoa, sa natpisima i najavama narednih utakmica).
NAJBOLJA PRILIKA DA SE RAJA OSVIJESTI i NABRIJE JESU UPRAVO DOMAĆE UTAKMICE na kojima inače i ima najviše potencijala za ostvariti dobru posjetu i u gostima, a i na narednom domaćinstvu....
I ovo sve ponavljati do kraja šampionata.
HAJMO OVO ili BAREM NEŠTO POKUŠAT OSTVARITI I PODIĆI SVIJEST ZA GOSTOVANJA kao u BL jer sa brojnosti na tribinama i podršci igračima moramo bilježiti i bolje rezultate.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Zlatu je rudarsko naselje. Grad je mrtav u 22:00h. Do proslog ljeta sam bio uvjeren da je ta ista Bijeljina s kojom šibamo u nedjelju jedno veliko selo. U ponoc im rade 2 trafike u strogom centru, bruji grad. U 2 pekare sam usao u pola 1, 3 glavna kafica sa bastama koje su pune isto tako rade. To je do naseg mentaliteta, dok je Ćiro bio pun k.... selfija po FB. Sjever i 80% zapada je bio pun. Glumci i glumice to je suva istina. Zasto bi neko dao 10KM u 14 dana da pogleda svoj klub? Lakse mu je otici u raspalu Vivu i slikati se sa Stojom 

-
- Kontakt:
Na sve to dodati da nam je grad bio mrtav zadnjih godina sto se tice Slobode. Bio je tu po neki grafit, ali i to je bilo malo da bi imao osjecaj kad ides kroz Tuzlu da dozivis sta je Sloboda ovdje. Sad su tu i reklame po stanicama, na LED ekranima, itd .. Nadam se da ce sve to imati rezultata na kraju i da nas jos toga ceka. Svaka cast momcima i iz UG-a i iz FFC-a na radu
Vrijeme je da se TK oboji u crveno-crno

Vrijeme je da se TK oboji u crveno-crno

- tuzlak1987
- Kontakt:
A druze ne zna se jos niti kup kada igramo. Mozda 15. ili 17. jer sarajevski mup ne moze obezbjediti dvije utakmice na isti dan Zelje i Sarajeva..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudine, jel se 19.3 ili 20.3 igra utakmica sa Zeljom?
-
- Kontakt:
Ja ba ima i tog, pa jbt zar ne mogu stavit da kad nama Sarajevo gostuje da Zeljo bude domacin ili obrnuto, jbt ovako ce samo neke 2 ekipe biti umornije za ligu...tuzlak1987 je napisao/la:A druze ne zna se jos niti kup kada igramo. Mozda 15. ili 17. jer sarajevski mup ne moze obezbjediti dvije utakmice na isti dan Zelje i Sarajeva..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ljudine, jel se 19.3 ili 20.3 igra utakmica sa Zeljom?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Pozdrav za sve forumase. Vec dugo vremena vas citam, pa dosao red da se i ja registrujem
. Nadam se kvalitetnim debatama i da cemo svi slaviti titulu/e na kraju sezone
, jedan sam od optimista. A sto se utakmica tice, kuci sam redovan vec godinama, u gostima koliko stignem.

-
- Kontakt:
Dobrodosao, budi i ti dio sampionske generacijeScorpio10 je napisao/la:Pozdrav za sve forumase. Vec dugo vremena vas citam, pa dosao red da se i ja registrujem. Nadam se kvalitetnim debatama i da cemo svi slaviti titulu/e na kraju sezone
, jedan sam od optimista. A sto se utakmica tice, kuci sam redovan vec godinama, u gostima koliko stignem.

Hvala brate, bio sam i one koja je ispala (nazalost), red je da budem i oveSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Dobrodosao, budi i ti dio sampionske generacijeScorpio10 je napisao/la:Pozdrav za sve forumase. Vec dugo vremena vas citam, pa dosao red da se i ja registrujem. Nadam se kvalitetnim debatama i da cemo svi slaviti titulu/e na kraju sezone
![]()

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.