Ma gdje si ti Bazdarevicu, jedva sam te prepoznaoHatuna je napisao/la:Za sada nema mjesta u reprezentaciji, ima 4-5 napadaca koji su ispred njega.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma gdje si ti Bazdarevicu, jedva sam te prepoznaoHatuna je napisao/la:Za sada nema mjesta u reprezentaciji, ima 4-5 napadaca koji su ispred njega.
Hatuna je napisao/la:Za sada nema mjesta u reprezentaciji, ima 4-5 napadaca koji su ispred njega.
Hatuna je napisao/la:Za sada nema mjesta u reprezentaciji, ima 4-5 napadaca koji su ispred njega.
Aha, sedmi, najbolja sezona u karijeri.L'Avvocato je napisao/la:Zabi Đurić danas za 1:2 protiv Coma. Sedmi gol ako se ne varam.
Mislim da moze mnogo bolje. Nekkao mi se cini da mu ova vecerasnja postavka nije odgovarala.Pivopija je napisao/la:Veceras vrlo rastrcan, dosta se trudio i pokusavao, i eto na kraju nagradjen golom, po meni dobra partija.
Sigurno da moze, ali nasa igra mu nije dozvoljavala, veceras je bio daleko od gola, nismo imali ubacaje u sesnaesterac, ali se dosta trudio vracanjem i primanjem dugih lopti od nase odbrane, isto tako je i nekoliko puta lijepo razigrao saigrace, iznudio je i 2-3 prekrsaja, u svakom slucaju medju boljim na terenu.samoplavi je napisao/la:Mislim da moze mnogo bolje. Nekkao mi se cini da mu ova vecerasnja postavka nije odgovarala.Pivopija je napisao/la:Veceras vrlo rastrcan, dosta se trudio i pokusavao, i eto na kraju nagradjen golom, po meni dobra partija.
Eno postavio sliku na Instagramu veli Dzeki "Moj je" i misli na gol!HankMoody je napisao/la:Ni kriv ni dužan zabi gol
Bolje je prosao nego Nainggolan zadnju utakmicu Rome. Najbolje je prosao David Silva u utakmici protiv Man. Uniteda, kad ga je Dzekson u ledja pogodio, i tu utakmicu izgubise onim fenomenalnim makazicama Rooneya.HankMoody je napisao/la:Ni kriv ni dužan zabi gol
tebi je najbolje da ugasis account svoj ovdje, za dobrobit cijelog foruma..Hatuna je napisao/la:Mislim da ne bi imao mjesta ni u reprezentaciji Luksemburga. Vazno je da je selektor mladoj reprezentaciji prepustio Hodzica a proba 6-7 levatina
Tema je Milan Duric, a na ja...kakav vam je to nacin obracati se diskutantu, a ne prozboriti niti jednu rijec o temi????STEVIE je napisao/la:tebi je najbolje da ugasis account svoj ovdje, za dobrobit cijelog foruma..Hatuna je napisao/la:Mislim da ne bi imao mjesta ni u reprezentaciji Luksemburga. Vazno je da je selektor mladoj reprezentaciji prepustio Hodzica a proba 6-7 levatina
Za Hodžića se slažem,mjesto mu je uz Džeku u napadu.Levata ima ali ne baš 6-7.Hatuna je napisao/la:Mislim da ne bi imao mjesta ni u reprezentaciji Luksemburga. Vazno je da je selektor mladoj reprezentaciji prepustio Hodzica a proba 6-7 levatina