FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Taj kameleon se htio uguziti u Sarajevo, ljudi ga odyebali, pa bi onda malo u Slobodu, pa ga mi odyebali.....moze samo s.r.a.t.i......i nista vise.
@Tuzlak04, napisi ponekad nesto pozitivno i ponekad budi pozitivan.
@Tuzlak04, napisi ponekad nesto pozitivno i ponekad budi pozitivan.
🔴⚫️
Mi se borimo da vratimo dug državi, treba ići logikom da je svima cilj da mi potpišemo taj reprogram. Što se Husare tiče, ne znam što ga komentarišete, klub se napokon oglasio povodom reprograma a vi o Husari i njegovim komentarima.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Ciiiijeeeloj BiH
Sretan, Dan nezavisnosti
Sretan, Dan nezavisnosti
Ma Husara standardno iz supljeg u prazno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Opet kod nas neki upitnici oko svega 

Cim izadje neka pozitivna vijest dodje i pljuvac (dezurni)Husara da objasnjava.Aerials je napisao/la:Opet kod nas neki upitnici oko svega
A uvjerili smo se hiljadu puta u njegove gluposti.
Nasi se zakace odma ko pijavice.
-
- Kontakt:
pesimisti hebo vas seljak Husara u pakas!!!!Fino je rečeno da je dogovoreno sa poreskom(fakat ko ne bi zelio naplatit svoj dug????) tako da ovaj uhljup iz Srebrenika moze samo da nam qitu glaba svima na forumu,stadionu i gradu TZ.Ostalo je da se dogovori termin potpisivanja odluke da grad stoji iza reprograma i da se usvoji amandman na postojeći zakon o reprogramu.Već je dogovoreno sa poslanikom koji je predložio zakon koji je i usvojen da pogura amandman a lobora se u skupštini federacije da se on usvoji te da Sloboda i Čelik koji su zakasnili dobiju naknadno dozvolu za reprogram.Sve je sakupljeno za to.Čim se potpippe reprogram ide se u jednu Arapsku zemlju na potis partnerskog ugovora i to je to.DOšli su bolji dani za Slobodu i njene naviače.A dušmana će uvije biti al ko ih yebe ba.Dok je Azmir tu i Vugdaliće te masa navijača i raja iz UG i Ug fukare bit ce napretka siguran sam.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
SVIM BOSANCIMA U DOMOVINI I ŠIROM BIJELOG SVIJETA ČESTITAM 1. MART,DAN KADA JE BOSNA I HERCEGOVINA POSTALA NEZAVISNA I SUVERENA DRŽAVA.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 01 mar 2016, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
. . . Uglavnom je to, to. Sa poreznom jesi dogovorio, ali ni direktor ti ne može učiniti mimo onoga što mu piše (nije nadležnim u poreznoj, privatna prčija i da rade šta hoće. Inače mu je to prekoračenje ovlaštenja). Zato postoji parlament, da bi neke stvari išle na ruku Slobode i sličnim. . . .Što reče @staragarda, nije Husara rekao ništa novo, ali zato je to da se nešto mijenja gdje može . .VelikiKemo je napisao/la:pesimisti hebo vas seljak Husara u pakas!!!!Fino je rečeno da je dogovoreno sa poreskom(fakat ko ne bi zelio naplatit svoj dug????) tako da ovaj uhljup iz Srebrenika moze samo da nam qitu glaba svima na forumu,stadionu i gradu TZ.Ostalo je da se dogovori termin potpisivanja odluke da grad stoji iza reprograma i da se usvoji amandman na postojeći zakon o reprogramu.Već je dogovoreno sa poslanikom koji je predložio zakon koji je i usvojen da pogura amandman a lobora se u skupštini federacije da se on usvoji te da Sloboda i Čelik koji su zakasnili dobiju naknadno dozvolu za reprogram.Sve je sakupljeno za to.Čim se potpippe reprogram ide se u jednu Arapsku zemlju na potis partnerskog ugovora i to je to.DOšli su bolji dani za Slobodu i njene naviače.A dušmana će uvije biti al ko ih yebe ba.Dok je Azmir tu i Vugdaliće te masa navijača i raja iz UG i Ug fukare bit ce napretka siguran sam.
@Skver . . . druže, previše dugo čekam (ne možeš ni zamisliti) da mi mislio drugačije . . .
- FrantoBauzek
Malo vise vjere u nasu upravu. Dosad su bili maksimalno korektni, a do kraja marta cemo sve znati.
Nama titulu niko ne moze uzeti, pa makar ne izasli u Evropu.
Vjerujem da ce biti sve dure
Nama titulu niko ne moze uzeti, pa makar ne izasli u Evropu.
Vjerujem da ce biti sve dure
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
NEŠTO GLEDAM,
20.KOLO ŠIROKI- ZRINJSKI,
21.........ČELIK -ZRINJSKI,
25.........RADNIK - ZRINSKI.
Ja volim FK Tuzla City
zaboravio si čini mi se 27 kolo, Seljo-Zrinjskisloboda72 je napisao/la:NEŠTO GLEDAM,
TAČNO.Chinaglia je napisao/la:zaboravio si čini mi se 27 kolo, Seljo-Zrinjskisloboda72 je napisao/la:NEŠTO GLEDAM,
Ja volim FK Tuzla City
Zrinja na papiru ima najtezi raspored, a Siroki najlaksisloboda72 je napisao/la:NEŠTO GLEDAM,
tuzlanska Sloboda
Zrinjski nece dobiti Siroki ni Celika.sloboda72 je napisao/la:NEŠTO GLEDAM,
Ni selju u gostima.A bogami ni Radnika.
Sve je u nasim rukama.Ako budemo na nivou,titula nam dolazi u Tuzlu.
Široki je nebitan, oni uvijek useru i zbog toga ih ne doživljavam ozbiljno u borbi za titulu, Zrinjski od ekipa iz vrha ima najteži raspored, a Sarajevo najlakši, ali mi imamo tih 6 bodova prednosti, što je dobra stvar, a raspored nam je ok, nije najlakši, ali ni najteži
sve mi miriše da će posljednja dva kola sve odlučit', a možda i tekma protiv Sarajeva, kakva bi to ludnica bila
sve mi miriše da će posljednja dva kola sve odlučit', a možda i tekma protiv Sarajeva, kakva bi to ludnica bila

Dobiti Radnik i 4 boda iz utakmica sa Vitezom i Zeljom. Onda nama ide laksi raspored(Velez u gostima i 2 vezane kuci-Mladost i Siroki) a protivnicima tezi. Dakle samo izdrzati naredna 3 kola na prvoj poziciji i sanse su nam ogromne.
Nad tobom sunce najljepše sja
Bila bi strašna špica, samo više bi volio da nam u tom trenutku trebaju tri boda nego jedan, jer ako budemo čuvali rezultat dobro bi ga pocvonjali...Chinaglia je napisao/la:Široki je nebitan, oni uvijek useru i zbog toga ih ne doživljavam ozbiljno u borbi za titulu, Zrinjski od ekipa iz vrha ima najteži raspored, a Sarajevo najlakši, ali mi imamo tih 6 bodova prednosti, što je dobra stvar, a raspored nam je ok, nije najlakši, ali ni najteži
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
ŠIROKI JE LANI PRODO PRVENSTVO SARAJEVU.Chinaglia je napisao/la:Široki je nebitan, oni uvijek useru i zbog toga ih ne doživljavam ozbiljno u borbi za titulu, Zrinjski od ekipa iz vrha ima najteži raspored, a Sarajevo najlakši, ali mi imamo tih 6 bodova prednosti, što je dobra stvar, a raspored nam je ok, nije najlakši, ali ni najteži
ZATO SE TRENER MUSA SKLONIO.
Ja volim FK Tuzla City
Istog sam misljenja.pinoglavi je napisao/la:Dobiti Radnik i 4 boda iz utakmica sa Vitezom i Zeljom. Onda nama ide laksi raspored(Velez u gostima i 2 vezane kuci-Mladost i Siroki) a protivnicima tezi. Dakle samo izdrzati naredna 3 kola na prvoj poziciji i sanse su nam ogromne.
Radnik,Vitez, Zeljo,Velez,Siroki,Mladost.
Realno je uzeti 15 bodova iz tih utakmica.
A mislim da ce prvak kao i putnici u evropu biti odluceni do Sarajeva,barem sto se nas tice.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 17 gostiju.