FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Dokle će Schalke dogurati u EL?

Neće proći grupnu fazu
5
9%
1/16 finala
4
7%
1/8 finala
10
18%
1/4 finala
10
18%
1/2 finala
3
5%
Finale
2
4%
Schalke osvaja titulu!
22
39%

Ukupno glasova: 56

gruezi
Kontakt:

Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen

Post Postao/la gruezi » 29 feb 2016, 18:16

ljudi ba kolasinac nije klasicni bek nego stoper...tu bi za 2 godine izrastao u vrhunskog igraca, pogledajte mu samo predispozicije ,da mi je samo znati kojem je to znalcu palo na pamet da ga koristi na beku i to jos protiv ekipa koje igraju na bod...beka moze igrati protiv jacih ekipa tj u utakmicama u kojima se branimo dok protiv bunkera i polubunkera nemoze i to je cinjenica...krilo nije niti moze biti i sama cinjenica da je protiv frankfurta igrao krilo dovoljno dokazuje koliko je andre pogubio konce .ja sam trenirao fudbal nekad i vjerujte mi da nema nista gore za igraca nego kad ga trener stavi da igra poziciju koju nije navikao jos pogotovo u utakmici u kojoj je rezultat imperativ..ja sam o ovome pisao jos na polusezoni, mi u biti neigramo sada losije nego u prvoj polusezoni samo smo pukom srecom dolazili do bodova iako smo u vecini utakmica bili nadigrani...sada nam je sreca okrenula ledza i tu smo gdje smo...andre ocigledno nemoze da razdrma ekipu , licno ga ne krivim jer nije on dovodio poluigrace u tim i nije on dopustio da mu stperski par bude u zadnjoj godini ugovora i da igra preko neke stvari...plus kad se tome doda faktor neiskustva onda je logicno da nam se ovo desava....i kakav crni uchida ljudi to je rinaka od igraca njega svaki brzi igrac protrci kao da ga nema...nama na toj poziciji trebaju 2 igraca, nadam se weiseru i sebastianu corchii...lijevi bek isto 2 igraca, nadam se platenhardt i laurens de boeck iz bruggea

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 01 mar 2016, 12:57

Zdena04 je napisao/la::D
slika
Svaka im cast!!!!!!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 01 mar 2016, 13:52

Imaju nekog našeg u održavanju stranice sigurno. The best club!
Wir leben dich Schalke 04!

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 mar 2016, 03:06

Ma to neki bosnjo odrzava stranicu libo svabe racku za supak evrope zvani Balkan...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 02 mar 2016, 19:29

nas u 19 tim je pobjedio doofmund prosli vikend golovima reesea i pronicheva...i to su im igrali i pulisic i passlack i burnic i serra...nazalost na ljeto tesko da ce se koji junior uspjeti probit u prvi tim bez prvobitne posudbe u cvajtu....danas protiv hsv, ljudi ce nas rasut ko rizu ,zatvorit ce se a mi necemo imati ideje i onda ce ona 2 dzikana pozada da zahebu i hsv uzima...nadam se i posljednja tekma za andrea

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 mar 2016, 20:05

:lol: :lol:
Pa jel ovo moguće????

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 02 mar 2016, 20:25

Ima li neko link?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 mar 2016, 21:55

Cestitike na zasluzenoj pobjedi...
Da Vas Perl nije ostetio za dva cista penala, pobjeda je mogla biti jos ubjedljivija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 mar 2016, 21:58

I Perl je kloc od sudije.

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 02 mar 2016, 22:09

Nisam gledao utakmicu. Kakva je bila igra? Je li ličilo i na šta?

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 02 mar 2016, 22:15

Dovoljno za pobjedu.
Neki opći zaključak bi bio: Mi smo ekipa kojoj je najjednostavnije zabiti gol.

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 03 mar 2016, 15:12

Pregledao sam highlights i ne mogu da vjerujem koliko sudijskih grešaka. Pored 2 čista nedosuđena penala za Schalke, Huntelaar daje gol iz ofsajda, Caicara zaustavlja šut rukom u šesnestercu, Schöpf daje gol, al' mu sudija svira nepostojeći ofsajd.

slika
Ne(ofsajd) Huntelaara

slika
Ne(ofsajd) Schöpfa

slika
Caicara igranje rukom.

Što se tiče prilika i golova Schalkea i HSVa što sam uspio vidjet za 6 minuta, opet isto, Neustadter pojma nema. Bekovi 0. Schöpf i Belhanda odlična pojačanja. Najveći uticaj u sinoćnjoj pobjedi imali su njih dvojica. Težak nas raspored čeka.. :hmmmmm:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 05 mar 2016, 16:18

Majko draga nasta ova nasa odbrana Lici...PA ovo je koma gledat...mi smo ovdje trebali primit 6 golova najmanje..ovaj caicara je uz jermaina jonesa definitivno najgori igrac koji je igrao za nas u zadnjih 5 godina mada ni neustadter Nije daleko....na Sta smo mi spali da Nam ovakvi mrmci igraju...

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 05 mar 2016, 17:39

Dobra igra naših danas. Mogli smo zabitit koji gol više ali i primiti zbog amaterskog ponašanja u odbrani.
Još jednom se pokazalo da su Fährmann i Horn golmani svjetske klase. Prosto je nevjerovatno da još nisu dobili poziv selektora pa makar to bila prijateljska protiv neke od zemlje trećeg svijeta (fudbalski).
Pozitivno me iznenadio ovaj naš Schöpf. Dobar je on igrač i zaista pojačanje za naš klub.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 05 mar 2016, 22:28

drugo poluvrijeme i nije bilo tako lose ali prvo je bilo katastrofa...ljudi nam 6 mrtvih sansi stvaraju , da je ondje bio bajern ili dortmund ubili bi nam volju za fudbalom...schopfu ce cijena skocit nakon eura ,nebi me iznenadilo da vec na ljeto neko ponudi 35 plus milki...iskreno nisam nista manje ni ocekivao od njega, jednostavno je odlican allround igrac...fahrmann je stub ekipe a pritom je jos i iz gelsenkirchena , i u buducnosti ce biti ono sto bi neuer bio da je ostao... ali...sljedeca sa hertom, ovdje samo pobjeda dolazi u obzir ...

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 05 mar 2016, 23:07

Schopf - igračina, Ralf - beton Schalkea.. Tačno mi pritisak dižu s ovim ukopavanjem Ralfa pogotovo Geis danas, umal' srčani da me strefi. Bože sačuvaj kakav amaterizam u zadnjoj liniji. Da skrenem pažnju, danas je poništen čist gol Kelnu.

slika

Svak bude zakinut šta je tu je. :salut:

Klare

Post Postao/la Klare » 12 mar 2016, 12:56

Kako ste slabi to teško da se opisati da.
Hajde kad je lopta kod igrača vidi se nekako da ima tu kvalitete, ali sistem je katastrofa, tačnije sistema i igre nema, sve nešto napamet i na slučajnost što je naravno posao trenera, a sa ovim se pogriješilo. Eto vidjećemo kad dođe novi manager, on se u Mainzu pokazao kao majstor za trenere, odgojio 3 vrsna stručnjaka, 2 već na svjetskoj razini priznata.

ps:Evo tek sad vidjeh da je direktor Majnca bio čak 24 godine. :o

Konigsblau
Kontakt:

Post Postao/la Konigsblau » 18 mar 2016, 22:25

Večeras pobjeda samo Bog zna kako. Sreća pa imamo Fahrmaana među stativama. Nije što je naš, al' ga svrštavam u najbolje trenutne golmane svijeta - TOP 5. Sreća nas večeras poslužila, BMG dobra kao i obično, al' večeras im nije htjela u gol kazna i 2:1. Bitna pobjeda.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 18 mar 2016, 22:32

ja odgovorno tvrdim da kojim slucajem fahrman nije vrhunski golman, da je recimo samo jedan nivo ispod mi bi bili zakovani za dno tabele...pa ja mislim da smo bar tri cetvrtine poena osvojili samo zahvaljujuci njemu...ovo je po ko zna koji put da nas protivnik nadigra u svim segmentima i da na kraju iscupamo bod ili bodove...ovo je po ko zna koji put ove sezone da je guba od trenera nadmudrena ,naguzena ,isprskana po faci a zahvaljujuci samo pukoj sreci i vanzemALJCU fahrmanu mi uspjevamo iscupati rezultat....hebu mu neustadter sav rod i porod , po dokle cemo viose biti prisiljeni gledati ovog amatera...lik pliva, nigdje ga nema, van pozicije ,trom ,spor,osjecaj za pas i prostor nepostojeci,...zasto mali fridrich sjedi na klupi dok ovaj smrad igra to samo retardirana guba na klupi zna.....igra nikakva, gladbach je naspram nas izgledao kao barcelona ,nase sredine kao da nije bilo na terenu....

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.