Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
Meni kaze prof. vjeronauke ,covjek zna arapski , kaze da je istina ,nisu prava arapska slova ali jedna verzija jeste 

hehe kome sad vjerovatNeutral je napisao/la:Zna i ovaj Arapski, iz Egipta je.

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
neam pojma , kazem ti meni efe kaze da ima mozda jedno ili dva slova tacna a ovo ostalo je izmisljenobavarian_bk je napisao/la:Meni kaze prof. vjeronauke ,covjek zna arapski , kaze da je istina ,nisu prava arapska slova ali jedna verzija jeste
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
To je ono isto sa Pepsi, značenje, haha, no dobro.
Pay every penny save izrael....PEPSI
Ma ludi tipovi 100%. Hahahhaha

Pay every penny save izrael....PEPSI

Ma ludi tipovi 100%. Hahahhaha

- Omerbavarac
- Kontakt:
Tim sezone prema portalu EuroFudbal.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sve ok al stankovicomerbavarac je napisao/la:Tim sezone prema portalu EuroFudbal.

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
- majestic24
- Kontakt:
Jes vala bas. I mene to zanima. Sve moze proci,al on...neznam.HuX je napisao/la:sve ok al stankovicomerbavarac je napisao/la:Tim sezone prema portalu EuroFudbal.
![]()
![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
realno, ovaj sto je radio ovo zajebo se, mislim da je Dejo uletio umjesto Zanettija 

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Taman radim zadacu iz arapskogmajestic24 je napisao/la:De mi recite,sta mislite ima li u ovome istine
[youtube][/youtube]

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
i malo mi je cudno sto su Lahma stavili na lijevog beka, covjek cijelu sezonu nije igro na toj stranimajestic24 je napisao/la:Jes vala bas. I mene to zanima. Sve moze proci,al on...neznam.HuX je napisao/la:sve ok al stankovicomerbavarac je napisao/la:Tim sezone prema portalu EuroFudbal.
![]()
![]()
![]()

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
A gdje im je Rooney ???omerbavarac je napisao/la:Tim sezone prema portalu EuroFudbal.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- moustapha
- Kontakt:
Uzmimo da je to istina i da pise to sta pise. Sta bi to trebalo predstavljati?ammarc je napisao/la: Taman radim zadacu iz arapskog...evo ja znam citati arapski,i nakon sto se okrene znak,ako se malo dorade slova,ali ne neke velike dorade,samo podebljavane nekih linija,bas kao sto se kaze u klipu,jasno se vidi da pise "La Muhammed La Mekka" . Znaci,istina je to .
#divovi
- majestic24
- Kontakt:
Vrijedjanje islamamoustapha je napisao/la:Uzmimo da je to istina i da pise to sta pise. Sta bi to trebalo predstavljati?ammarc je napisao/la: Taman radim zadacu iz arapskog...evo ja znam citati arapski,i nakon sto se okrene znak,ako se malo dorade slova,ali ne neke velike dorade,samo podebljavane nekih linija,bas kao sto se kaze u klipu,jasno se vidi da pise "La Muhammed La Mekka" . Znaci,istina je to .
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Omerbavarac
- Kontakt:
U prijevodu ne Muhammed, ne Mekka.moustapha je napisao/la:Uzmimo da je to istina i da pise to sta pise. Sta bi to trebalo predstavljati?ammarc je napisao/la: Taman radim zadacu iz arapskog...evo ja znam citati arapski,i nakon sto se okrene znak,ako se malo dorade slova,ali ne neke velike dorade,samo podebljavane nekih linija,bas kao sto se kaze u klipu,jasno se vidi da pise "La Muhammed La Mekka" . Znaci,istina je to .
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koja glupost, Casillas proglasen najboljim golmanom, ovde stavili Cesara, Rooney ima vise golova, a i daleko je bolji od Milita sto puta, otkud Stankovic LOL, Lampard i Fabregas odigrali za njega duplo bolje, Lahm lijevo, prije bi stavio Badstubera neg njega. ovo je 100% djecije masloHuX je napisao/la:sve ok al stankovicomerbavarac je napisao/la:Tim sezone prema portalu EuroFudbal.
![]()
![]()
![]()

prije ne znam da li je jedan bio od Interovih igraca (donedavno Maicon), sad odjednom nih 5, stvarno, glupost zesca
- sarajlija89
- Kontakt:
ja mislim da se ovo odnosi samo na LP...pa je sastav realan apsolutno..osim stankovica..tu bi trebo zanetti
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Očigledno je da se odnosi na završnicu LP-a.sarajlija89 je napisao/la:ja mislim da se ovo odnosi samo na LP...pa je sastav realan apsolutno..osim stankovica..tu bi trebo zanetti
Ti to ne bi stavio Dzeku u idealan tim liga petice??

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:Ti to ne bi stavio Dzeku u idealan tim liga petice??

Ni blizu !
FK Pjetlovi
A ja bas eto mislila da je bolji od Rooneya.reds je napisao/la:lejla je napisao/la:Ti to ne bi stavio Dzeku u idealan tim liga petice??![]()
Ni blizu !

(moje pitanje se odnosilo na Stankovica i portal koji je birao idealan tim)

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba