FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma znam,to je primitivizam kojeg se treba kutarisat,to psovanje ljudima ,slične gluposti (ko onaj protiv Čelika,sto mu godina a on pomoćnog sudiju gađa grudvama, star a magarac). Ja sam ovo reko u šali, kroz neki sarkazam. Ali u fudbalu mora bit i tog nekog bezobrazluka , takav je sport.Ne možemo se samo umiljavat jedni drugima, gubi se draž.
Treba izmjestiti klupe za rezervne igrače na drugu stranu stadiona i riješiti problem pojedinih primitivaca bar dok se ne napravi nova tribina. Fakat je to grozno psovanje svakom gostujućem treneru i fakat sve su to stare mazge od +40 da su to balavurdija pa hajd.
Jbt Varešanoviću djecu psuju, mislim koji je to primitivizam i grozota jedna
Dobro zlajci kaže, treba učiti ove mlađe da "ispravno" vole Slobodu i da koriguju ponašanje jer su definitivnu hulgani po defaultu. Treba voliti svoj klub i navijati za svoj klub jer nije ljubav prema svom klubu to što ti mrziš drugi klub ili jbš njima sve po spisku.
Ko je Krleža s foruma?
Jbt Varešanoviću djecu psuju, mislim koji je to primitivizam i grozota jedna

Dobro zlajci kaže, treba učiti ove mlađe da "ispravno" vole Slobodu i da koriguju ponašanje jer su definitivnu hulgani po defaultu. Treba voliti svoj klub i navijati za svoj klub jer nije ljubav prema svom klubu to što ti mrziš drugi klub ili jbš njima sve po spisku.
Ko je Krleža s foruma?

-
- Kontakt:
To je broj jedan za komplet društvo naše, da voliš što voliš iz ljubavi prema tome,a ne zbog mržnje prema drugome . Ne voli se Sloboda da bi se samo yebalo ...tralala....
Zlaja naporan si.
Svim slobodasima i gradjanima ove zemlje, SRETAN DAN NEZAVISNOSTI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE.
Svim slobodasima i gradjanima ove zemlje, SRETAN DAN NEZAVISNOSTI REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Bas sam htio da te pitam kad se vracas koliko te dugo nije bilo ? I naravno svim gradjanima ove nam jedne jedine zelim sretan dan nezavisnosti REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE.solinas je napisao/la:Zlaja naporan si.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
najdraža, sretan ti dan nezavisnosti

K'o da znaš da čitam
Fala, fala, također, a i ostalim forumašima želim isto

Fala, fala, također, a i ostalim forumašima želim isto

Pa zar i tizlajci je napisao/la:Bitno je, jako je bitno!wobly92 je napisao/la:zlajci je napisao/la:Podcjenjivati ekipu koja je samo 3 boda iza nas i omalozavati kvalitete pojedinaca te ekipe je bezobrazluk.
Vidim puno neralnosti u mnogim postovima. Mnogi zaboravljaju da smo i mi upravo po kvaliteti pojedinaca 5. ekipa prvenstva. Medjutim, ne igraju pojedinci vec kolektiv te nacina na koji se taj kolektiv vodi!
Upravo zato smo na vrhu i upravo zato je Radnik odmah iza nas. Kolektiv i trener!
To ne mijenja moj osjecaj da cemo dobiti lagano tekmu, ali podcjenjivati Radnik je ljudski bezobrazluk i nepoznavanje fudbalske igre.
Al šef i stručni štab ne razmišljaju tako, to je bitno, a ne ono što mi ovdje palamudimo.
Ovdje vec ima, a svaki dan se i pojavljuje mnogo mladjarije koja nije u stanju stvarati zdrav sportski sud vec slijedi misljenje vecine.
A da ne govorim sto se upravo ovdje krenulo sa pricom na zimu 2012/13 i sto nam je u pocetku ovo bio jedini servis za oglasavanje.
Stoga je jako bitno sta ce bilo tko stariji od 25 godina (recimo da je to gornja granica kada vec neko moze racionalno razmisljati-naravno, na Krlezu se ovo ne odnosi) napisati, a imajuci na umu da treba da uticemo da nove generacije nauce zdravo voliti Slobodu. Iz zdravlja ce izaci kvalitet te novi ljudi koji ce nastaviti paziti na nas klub "since 1919".

I ja sam se iskreno zacudio koliko nas pise da cemo hladno dobiti Radnik koji je inace najbolja gostujuca ekipa u ligi...

SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
DOBIT ĆEMO RADNIK!!!!!! Sretan dan nezavisnosti 

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
evo šta VEZANO ZA REPROGRAM kaže vrli BH " menedžer stručnjak
:
Admir Husarić: "Svi klubovi koji su vec dobili reprogram,do 31.12.2016.god moraju izmiriti u punom iznosu,a da im se kamate oprastaju!Klubovi koji nisi dobili reprogram(odbijeni su Celik,Sloboda,Borac)!O tome smo vec pisali,komentarisali,i za Evropu je to vec zavrseno licenciranje,koje se predaje do kraja novembra za sl.sezonu nastupa u Evropskim takmicenjima,a za domacu sezonu je rok 31.3.tako da se javnost ne obmanjuje!Zakon u Parlamentu je vec doneseni na snazi je(vecina klubova ga primjenjuje,primjer Gradina S.placa dug od oko 50.000km u ratama a najkasnije do 32.12.2016.isti mora izmirit,a nakon toga u slucaju da ne izmiri,obracunat ce joj se i kamate koje ce morati platiti)!Problem je sad veliki jer dok je bio na snazi stari zakon gdje se mogao reprogram dobiti na 10.god.(Zeljo,Sarajevo,su to iskoristili i dobili)tad Sloboda nije imala urednu dokumentaciju te je odbijena!Bit ce uspjeh ako bi bar za sledecu 2017.god dobili reprogram,a za ovu 2016.smo zakasnili!Problem je u nama zato sto nepratimo propise i zakone,kasnimo!Neko je ovdje zakazao,i treba da odgovara!?A ubrzo cemo vidjeti ko je bio taj,i ko je govorio istinu!?Velka steta je nanesena klubu!"

Admir Husarić: "Svi klubovi koji su vec dobili reprogram,do 31.12.2016.god moraju izmiriti u punom iznosu,a da im se kamate oprastaju!Klubovi koji nisi dobili reprogram(odbijeni su Celik,Sloboda,Borac)!O tome smo vec pisali,komentarisali,i za Evropu je to vec zavrseno licenciranje,koje se predaje do kraja novembra za sl.sezonu nastupa u Evropskim takmicenjima,a za domacu sezonu je rok 31.3.tako da se javnost ne obmanjuje!Zakon u Parlamentu je vec doneseni na snazi je(vecina klubova ga primjenjuje,primjer Gradina S.placa dug od oko 50.000km u ratama a najkasnije do 32.12.2016.isti mora izmirit,a nakon toga u slucaju da ne izmiri,obracunat ce joj se i kamate koje ce morati platiti)!Problem je sad veliki jer dok je bio na snazi stari zakon gdje se mogao reprogram dobiti na 10.god.(Zeljo,Sarajevo,su to iskoristili i dobili)tad Sloboda nije imala urednu dokumentaciju te je odbijena!Bit ce uspjeh ako bi bar za sledecu 2017.god dobili reprogram,a za ovu 2016.smo zakasnili!Problem je u nama zato sto nepratimo propise i zakone,kasnimo!Neko je ovdje zakazao,i treba da odgovara!?A ubrzo cemo vidjeti ko je bio taj,i ko je govorio istinu!?Velka steta je nanesena klubu!"
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Interni moderator
- Kontakt:
SRETAN TI ROĐENDAN LJUBAVI KOJA...
JEDNA SI JEDINA... MOJA DOMOVINA
JEDNA SI JEDINA... MOJA DOMOVINA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Haman da cemo jos uvijek da strepimo oko ove europske licence, a bgm i oko reprograma... I pored ocigledno nase volje sad nas poreska zeza i cak sta vise i parlament nam mora odobriti da mozemo dobiti reprogram na 10 godina... Brigama nikad kraja
U subotu je utakmica tako ja cuo zbog kupa, Sarajevo igra u subotu a da mi igramo u nedjelju,bili bi ludi kad bi igrali tako a i Radniku godi Subota.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Na zvanicnoj stranici saveza stoji da igramo u nedelju u 15:00 vidjet cemo hoce li to sta mijenjatifukara87 je napisao/la:U subotu je utakmica tako ja cuo zbog kupa, Sarajevo igra u subotu a da mi igramo u nedjelju,bili bi ludi kad bi igrali tako a i Radniku godi Subota.
Ovaj izmislja sad toplu vodu......Husaricu majmune, pa ko je to trebao potpisati reprogram, nece valjda Azmir vracati dugove od kriminalaca koje je postavio grad da vode Slobodu...mater ti pitarsku.Mortus je napisao/la:evo šta VEZANO ZA REPROGRAM kaže vrli BH " menedžer stručnjak:
🔴⚫️
Skver je napisao/la:Ovaj izmislja sad toplu vodu......Husaricu majmune, pa ko je to trebao potpisati reprogram, nece valjda Azmir vracati dugove od kriminalaca koje je postavio grad da vode Slobodu...mater ti pitarsku.Mortus je napisao/la:evo šta VEZANO ZA REPROGRAM kaže vrli BH " menedžer stručnjak:
Nije smiješno, ali šta ako debil ima pravo . . .razmišljao sam i ja o ovome. Et . .
Ljepo objasnjeno i to g.ovno se naslo da komentarise:Tuzlak04 je napisao/la:Skver je napisao/la:Mortus je napisao/la:evo šta VEZANO ZA REPROGRAM kaže vrli BH " menedžer stručnjak:
Nije smiješno, ali šta ako debil ima pravo . . .razmišljao sam i ja o ovome. Et . .
„Moram izraziti zadovoljstvo učinjenim poslom i predajom aplikacije za licence. Takođe, zahvalio bih se g. Isoviću, ali i direktoru Porezne uprave TK g. Hasanoviću na korektnosti i razumijevanju problematike našeg kluba. Konstruktivan razgovor donio je rješenja i zadatke našoj upravi. Sa današnjim danom sve zahtjeve smo predali u roku i još jednom želim podvući da je Federalna i Kantonalna Porezna uprava uočila naše ogromne napore i iskrenost da ovaj reprogram uspije, a da ćemo mi ispuniti obećano. Nismo stali samo na ovome, već idemo sa amandmanom na Parlament FBiH da nam se omogući, kao i drugim klubovima prije dvije godine, da reprogram dobijemo na 10 godina! Mart mjesec će biti mjesec isčekivanja i očekujemo da će i Grad učiniti ono što su preuzeli kao obavezu i da će stati iza ovih napora Uprave Kluba da FK Sloboda stane na svoje noge“, objašnjava Saša Vugdalić, direktor FK Sloboda.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 01 mar 2016, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije Husara ništa slagao ali je smiješna njegova NAKNADNA PAMET I IZMISLJANJE TOPLE VODE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Baca kost....nista nije slucajno, smeta njemu jarane Vugdalic i Slobodina pozicija.staragarda je napisao/la:Nije Husara ništa slagao ali je smiješna njegova NAKNADNA PAMET I IZMISLJANJE TOPLE VODE
🔴⚫️
. . . .Kad malo pročitamo pažljivo i između redova šta piše
Mora se i na parlament . . .kad dolazi na dnevni red . . . mora li se nekog i podmazati . . .. moraš naći kvorum . . .itd

Mora se i na parlament . . .kad dolazi na dnevni red . . . mora li se nekog i podmazati . . .. moraš naći kvorum . . .itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.