Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

filip13

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la filip13 » 25 feb 2016, 17:48

nerminh74 je napisao/la:To ti je sudbina, kada je Jusuf odlazio u Denver mi smo kukali kako će biti 3 centar jer su prije njega bila dva dokazana NBA centra, a ove sezone smo govorili kako mu je sada super jer mu se sve otvorilo pošto su došla dva rukija i to jokić i lovrenj
Na kraju jokić za rukija igra fantastično, lovrenj je više nego konkretan i sada malone više nama nikakvu potrebu da forsira Jusufa jer ima dva dobra igrača pa je sada na jusufu da daleko više zapne nego što se bude vratio
i da se nada da ce malone prebaciti jokića na 4

a vec ima farrieda na 4 tako da ce to tesko se desiti

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 25 feb 2016, 17:59

filip13 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:To ti je sudbina, kada je Jusuf odlazio u Denver mi smo kukali kako će biti 3 centar jer su prije njega bila dva dokazana NBA centra, a ove sezone smo govorili kako mu je sada super jer mu se sve otvorilo pošto su došla dva rukija i to jokić i lovrenj
Na kraju jokić za rukija igra fantastično, lovrenj je više nego konkretan i sada malone više nama nikakvu potrebu da forsira Jusufa jer ima dva dobra igrača pa je sada na jusufu da daleko više zapne nego što se bude vratio

A on igra 48 minuta po utakmici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

filip13

Post Postao/la filip13 » 25 feb 2016, 20:11

nerminh74 je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

A on igra 48 minuta po utakmici

igra skoro 30 minuta

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 25 feb 2016, 20:40

Nema Jokic brzinu za 4.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 feb 2016, 00:33

mercurial je napisao/la:Ma Jokic ne moze biti ozbiljan NBA igrac, lik ne zna igrati odbranu. Dzaba njegovih 15 poena kad primi 20, plus nema tu moc da blokira igraca. Nesto slicno igra Kikanovic. Kad neko pogleda Elmedinove brojke rekao bi da je najbolji centar u Evropi.
Interesantno je da znamo pljuvati tudje, a svoje glancati. Pa i Mirza je ne rupa, nego krater u odbrani, ali mi to ne gledamo tako objektivno, vec uvijek isticemo njegov off kvalitet. Jokic mi nije drag, ali momak ima fin arsenal u napadu i sjajan osjecaj za igru. Takodjer vrlo visok bbiq.

Bice jedan solidan/dobar centar ako ovako nastavi...

Jusufova igra u napadu je trenutno ocajna, probada oci koliko je sirov. Nezgrapni horok izbacaji, fulanje zicera u faul situacijama gdje vecina izvlaci 2+1 i generalno jako jako losa tehnika. Mora puno raditi na sebi, njegova igra se ne smije zasnivati samo na snazi. Jos je mlad i ima vremena da nauci, ali moze se vrlo lako desiti da ostane nedovrsen projekat i jedna obicna sirovina za koju ce Jokic biti klasa.

Na Juki je sve, a ja se iskreno pouzdam u njegov inat i volju, nadam se da je svjestan koliko je on jos mali i koliko pure mora pojesti da bi bio igracina.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2016, 00:45

komšo ba, pusti Juku, hoćemo li propratit' Teleta :opaopa:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 feb 2016, 01:35

E moj rumenko. Da nisi odugovlacio sa operacijom moguce da bi sve drugacije bilo. Ali onda bi valjalo igrati za reprezentaciju.

Sve se vraca. :opaopa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 26 feb 2016, 08:38

Chinaglia je napisao/la:komšo ba, pusti Juku, hoćemo li propratit' Teleta :opaopa:
E komso, bio nanijetio jesam, ali nisam uspio da se nadignem u 3 a bilo mi puno da cekam tj da ostanem budan.

Sad mi zao ali tjesim se da barem naspavan idem na posao :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2016, 12:52

_dreamer_ je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:komšo ba, pusti Juku, hoćemo li propratit' Teleta :opaopa:
E komso, bio nanijetio jesam, ali nisam uspio da se nadignem u 3 a bilo mi puno da cekam tj da ostanem budan.

Sad mi zao ali tjesim se da barem naspavan idem na posao :D
iskulirao si me, ono, **** klinjo

u redu je, we are no longer friends :(
:mrgreen:

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 26 feb 2016, 16:19

_dreamer_ je napisao/la:
mercurial je napisao/la:Ma Jokic ne moze biti ozbiljan NBA igrac, lik ne zna igrati odbranu. Dzaba njegovih 15 poena kad primi 20, plus nema tu moc da blokira igraca. Nesto slicno igra Kikanovic. Kad neko pogleda Elmedinove brojke rekao bi da je najbolji centar u Evropi.
Interesantno je da znamo pljuvati tudje, a svoje glancati. Pa i Mirza je ne rupa, nego krater u odbrani, ali mi to ne gledamo tako objektivno, vec uvijek isticemo njegov off kvalitet. Jokic mi nije drag, ali momak ima fin arsenal u napadu i sjajan osjecaj za igru. Takodjer vrlo visok bbiq.

Bice jedan solidan/dobar centar ako ovako nastavi...

Jusufova igra u napadu je trenutno ocajna, probada oci koliko je sirov. Nezgrapni horok izbacaji, fulanje zicera u faul situacijama gdje vecina izvlaci 2+1 i generalno jako jako losa tehnika. Mora puno raditi na sebi, njegova igra se ne smije zasnivati samo na snazi. Jos je mlad i ima vremena da nauci, ali moze se vrlo lako desiti da ostane nedovrsen projekat i jedna obicna sirovina za koju ce Jokic biti klasa.

Na Juki je sve, a ja se iskreno pouzdam u njegov inat i volju, nadam se da je svjestan koliko je on jos mali i koliko pure mora pojesti da bi bio igracina.
Kad si se vec dotakao Mirze, vidis i sam da Mirza ne moze nigdje biti starter bez odbrane. To je ono o cemu govorim. Dalje Mirza je stretch cetvorka (nema ih puno u ligi), dok je Jokic centar (centara u ligi imas koliko hoces). Stretch cetvorci nije u opisu posla da igra dobru odbranu, dok bi centru to trebalo biti glavna preokupacija.

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 feb 2016, 23:49

svasta covjek procita pa i to da pojedinim igracima nije u opisu posla da igraju dobru odbranu

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 feb 2016, 03:29

Yebem mu sve neda Juki sekunde na parketu crko dabogda.

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 27 feb 2016, 05:25

Koliko sam mogao primijetiti da Juka nije bio ni prijavljen za ovu utakmicu.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 27 feb 2016, 20:44

Juka limitiran na treningu i zato nije igrao, ne žele ništa da rizikuju iako on nije sretan sa tim.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Hatuna

Post Postao/la Hatuna » 28 feb 2016, 23:55

BosnaSTL je napisao/la:Yebem mu sve neda Juki sekunde na parketu crko dabogda.
Neka mu menadzer napise pismo a Juka potpise i posalju vlasniku Denvera kao i sportskoj javnosti u USA.

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 29 feb 2016, 20:24

Juka je danas odradio full trening i ocekuje se da ce igrat veceras

whitesnake
Kontakt:

Post Postao/la whitesnake » 01 mar 2016, 03:31

Mislim da nećemo više slušat "NE U MOJOJ KUĆI, not in my house , NE U MOJOJ KUĆI" :lol:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 01 mar 2016, 04:16

Pakas ga izbacio iz rotacije .Mozda ga razmjene sad na draftu .Nit oni trebaju Juku nit Juka treba njih a ima ekipa kojima treba mladi I jaki centar .

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 01 mar 2016, 09:19

decko kasnio na trening, poceo glumiti zvijezdu i kenjati treneru za minutazu i hop hajde ti decko na klupu, odbitak od plate i razlaz na kraju sezone.
vi mislite da se njegovo ponasanje razlikuje od ponasanja u cedeviti, zadru i reprezentaciji bih. primitivac je primitivac, ma gdje on bio.

kobe24
Kontakt:

Re: RE: Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la kobe24 » 01 mar 2016, 09:46

hz1987 je napisao/la:decko kasnio na trening, poceo glumiti zvijezdu i kenjati treneru za minutazu i hop hajde ti decko na klupu, odbitak od plate i razlaz na kraju sezone.
vi mislite da se njegovo ponasanje razlikuje od ponasanja u cedeviti, zadru i reprezentaciji bih. primitivac je primitivac, ma gdje on bio.
Negdje citao da se to desilo, ili tvoja neka teorija?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, filip13, mercurial, perun i 20 gostiju.