p.s.
Samo mi nemojte reći da je otišao na pripreme za sp sa francuskom repkom.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
moustapha je napisao/la:Svasta sam vidio, al' da igrac promasi loptu iz slobodnog udarca, jos nisam.![]()
[youtube][/youtube]
Mescini da se povukao u ilegalualan_kardec je napisao/la:Sad mi pade napamet, zna li neko gdje nam je onaj forumaš @ribery što je bio i moderator? Ja ga na forumu nisam vidio ne pamtim od kada.
p.s.
Samo mi nemojte reći da je otišao na pripreme za sp sa francuskom repkom.
ja sam ga vidio koji put na temi bayernaThe Game je napisao/la:Mescini da se povukao u ilegalualan_kardec je napisao/la:Sad mi pade napamet, zna li neko gdje nam je onaj forumaš @ribery što je bio i moderator? Ja ga na forumu nisam vidio ne pamtim od kada.
p.s.
Samo mi nemojte reći da je otišao na pripreme za sp sa francuskom repkom.![]()
i da samo prati sta mi radimo
Monolog je napisao/la:Moj vrli prijatelj je izjavio:"Čak i amputacija noge zvuči primamljivije od gledanja OBN-a."
Šta da ti ka'em jarane? Kad god prebacim preko OBN-a, uvijek ista dešavanja, tako da...Svakako slabo i gledam tv; ne računajući sportska dešavanja(a takvih je malo na ovoj stanici), tako da...Koji god kanal postoji, prenosi barem jedan reality show.Neutral je napisao/la:
Kako kad
Ima istine u tome sto ti je jaran rekaoMonolog je napisao/la:Šta da ti ka'em jarane? Kad god prebacim preko OBN-a, uvijek ista dešavanja, tako da...Svakako slabo i gledam tv; ne računajući sportska dešavanja(a takvih je malo na ovoj stanici), tako da...Koji god kanal postoji, prenosi barem jedan reality show.Neutral je napisao/la:
Kako kad
Ovo sam davno vidio,pa sad....majestic24 je napisao/la:De mi recite,sta mislite ima li u ovome istine
[youtube][/youtube]
Pa zato pitam ovdje. Ovdje je najbolja raja.toffee je napisao/la:majestic, proguglaj malo, vidi na ostalim forumima sta raja kaže, itd...
e meni je neki dan efendija govorio kako u ovome nema nimalo istine te da slova uopste nisu na arapskom, jedino ima mozda 1 ili 2 tacna slovamajestic24 je napisao/la:De mi recite,sta mislite ima li u ovome istine
[youtube][/youtube]
e ebiga valjda efendija, koji zna arapski jezik bolje zna od tvog jaranaNeutral je napisao/la:Ja pitao jednoga frenda, kaže piše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.