Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

adnan24
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la adnan24 » 20 feb 2009, 22:55

bh hrvat je napisao/la:ova utakmica izmedju šalkea i borusije je negdje u rangu redjine i ancone ili u najboljemu slucaju sanderelenda i birmingena

Ko je tebe sta upitao?????????????????

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 feb 2009, 23:05

adnan24 je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:ova utakmica izmedju šalkea i borusije je negdje u rangu redjine i ancone ili u najboljemu slucaju sanderelenda i birmingena

Ko je tebe sta upitao?????????????????
nisam jos procitao konstruktivan i ozbiljan post od tebe al et...

Kuranyi je bas golcinu zabio,zidan mogao potici i pobjedonosni gol al et sve u svemu ocekivano X... 8-)
ovo je vjerovatno bila zadnja utakmica za Ruttena.... 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2009, 23:08

Ti nemas blage veze, bez ljutnje! :mrgreen:
Nemas pojma koje je to rivalstvo, to prelazi razmjere fudbala. Tebi ako se ne svidja bundesliga, prati tamo neke Ancone, Redjine itd itd...i imas topic o tim ligama, pa tamo pisi svoje "strucno" misljenje :!:
Mi koji volimo i pratimo ovu ligu, nikakvi nam mrgudi zgaditi je nece! :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 20 feb 2009, 23:10

Ma odlicno je na Salke Areni odigrati nerijeseno, odlicno, kad samo zamislimo u kojim je Dortmund problemima, ali mi cemo se izvuci Ako Bog Da.Dortmund ce opet naci svoje mijesto na tebeli, nismo mi neki mali klub ipak smo mi ime.....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2009, 23:14

Na zalost nisam gledao utamicu, samo znam za rezultat...pa kakvo je stanje bilo na terenu, ko je bio blize pobjedi?
Jeli bilo "crvendaca", guzve i ostalog :?:
Vom Jäger zum Gejagten

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 20 feb 2009, 23:14

geronimo je napisao/la:
Nemas pojma koje je to rivalstvo, to prelazi razmjere fudbala. Tebi ako se ne svidja bundesliga, prati tamo neke Ancone, Redjine itd itd...i imas topic o tim ligama, pa tamo pisi svoje "strucno" misljenje :!:
Mi koji volimo i pratimo ovu ligu, nikakvi nam mrgudi zgaditi je nece! :mrgreen:
Nista novo, mora da su u pitanju jugošvabe, vama je zanimljivija utakmica frajburg- ahen od recimo sevilje i valencije. Ali sta ces to vam je domovina

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 feb 2009, 23:18

Eh ovako gledao sam utakmicu. Dortmund je imao vise srece nego pameti. Schalke je sam sebe pobjedio. Sa onakvom igorm malo bolje plasirana ekipa u BL bi Dortmundu uvalila peticu. Pogotovo to mislim na Leverkusen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 feb 2009, 23:20

amerosm je napisao/la:Eh ovako gledao sam utakmicu. Dortmund je imao vise srece nego pameti. Schalke je sam sebe pobjedio. Sa onakvom igorm malo bolje plasirana ekipa u BL bi Dortmundu uvalila peticu. Pogotovo to mislim na Leverkusen.

Koju si ti utakmicu gledao?
Schalke je bio bolji u prvom a Borussia u drugom poluvremenu a cak je i Zidan propustio najvecu priliku kod 1-1.A leverkusen je imao priliku prije samo 2 sedmice da uvali peticu ali jbg. stali su na jednom golu-zamalo :roll:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2009, 23:25

bh hrvat je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Nista novo, mora da su u pitanju jugošvabe, vama je zanimljivija utakmica frajburg- ahen od recimo sevilje i valencije. Ali sta ces to vam je domovina
Grijesis sine, a da je i tako, ne vidim nista lose u tome! Mozda smo osjetili cari bundeslige uzivo, pa je begenisali ( ako znas sta to znaci) za razliku od tebe, navijacu pred tv-ekranima. Uzivaj ti u "svojim" ligama koje ti pasu, i za koje ti mislis da su atraktivnije ( malo morgen) a nas koji volimo bundesligu pusti na miru, inace ce rasprava ici u drugom smjeru! :evil:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 feb 2009, 23:31

Kad se sve sabere mislim da je Schalke za 10 % bio bolji. Nekad ti to donese pobjedu nekad ne takav je zivot. To je ono sto pricam cijele sezone da se sve na kraju izjednaci. Bili ste bolji protiv Cottbusa a igrali samo nerijeseno, sada ste bili slabiji i igrali nerijeseno. Ja mislim da je Leverkusen trenutno najuigranija ekipa u BL. Njih ako krene oni ce razvaliti svakog protivnika. Pa njemacki mediji su pisli da je tada Bayer ispustio pobjedu kad su igrali protiv Dortmunda.

@ bh hrvat

Ja mislim da si ti dosao ovdje samo da podjebajes (izvinite na izrazu). Ako ti se nesvidja Bundesliga idi napravi neki forum i tamo komentarisi italijansku, englesku ili cak i rusku koja je po tebi bolja od Bundeslige. Pusti nas ovdje da mi komentarisemo koji se razumjemo u Bundesligu i koji tu ligu pratimo pa skoro 14 ili 15 godina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 20 feb 2009, 23:35

Mali ekran, bas znimljivo. barselona, berlin, minhen,stutgart, milano,cirih... ove balkanske gradove da ne spominjem. mozda pojedini gledaju utakmice uzivo ali unterhahinga

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 20 feb 2009, 23:41

Ma dobro ljudi jes da je Dortmund bio mal slabiji od Schalke, ali kad smo mi uzeli jedan bod na Schalke areni to sve govori.Pa to je isto da Real na Nou Kampu uzme Barci bod.Ma eksra je bilo jesam li vam reko ako uzmemo bod bit ce dobro....

@ bh hrvat

Brate meni je Njemacka liga najzanimljivija, a pogotovu Dortmund, kad ti odes medu crno-zute navijece oko tebe 25.000 navijaca ludi ko struja a svi pijevaju jednim glasom i staro i mlado pa to je dozivjaj da nemozes opsati. Tebi je bolje da gledas tekme preko TV-a, ocigledno da nisi bio na utakmici sa vise od 5.000 navijaca.Ako ti se BL ne svida nemoj onda nas podjebavati sto pisemo o tome.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2009, 23:42

bh hrvat je napisao/la:Mali ekran, bas znimljivo. barselona, berlin, minhen,stutgart, milano,cirih... ove balkanske gradove da ne spominjem. mozda pojedini gledaju utakmice uzivo ali unterhahinga
Ti si ocigledno dosao ovdje da kenjas :mrgreen: evo da i ja malo nabrojim london, nantes, torino, prag, amsterdam...a za ove balkanske, sta reci imao sam godisnju kartu. Haj odpedali malo priko mora do ancone, da te moje oci ne vide! ;) :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 feb 2009, 23:46

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 20 feb 2009, 23:56

Rz88

sretno i hairli bilo na putu, provedi se kako treba i naravno ako bude slika posalji i nama da vidimo koju fotku.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 21 feb 2009, 00:07

amerosm je napisao/la:Kad se sve sabere mislim da je Schalke za 10 % bio bolji. Nekad ti to donese pobjedu nekad ne takav je zivot. To je ono sto pricam cijele sezone da se sve na kraju izjednaci. Bili ste bolji protiv Cottbusa a igrali samo nerijeseno, sada ste bili slabiji i igrali nerijeseno. Ja mislim da je Leverkusen trenutno najuigranija ekipa u BL. Njih ako krene oni ce razvaliti svakog protivnika. Pa njemacki mediji su pisli da je tada Bayer ispustio pobjedu kad su igrali protiv Dortmunda.

Ovo je OK-mozda schalke i jeste bio bolji za 10% ali nije kao sto si rekao u proslom postu da bi neka bolja ekipa dala 5 golova dortmundu.Po meni to i jest problem bvb-a ove godine sto imaju puno remija.Eto da su dobili cottbus a sad izgubili imali bi bod vise i tako je bilo dosta puta ove sezone a sto se tice leverkusena tu se slazem s tobom ali opet nisu oni ekipa koja moze borusiju samo tako pobjediti a kamoli 5 komada dati(ove sezone 3-2 za bvb i 1-1)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 feb 2009, 00:11

Edib86
Kontakt:

Post Postao/la Edib86 » 21 feb 2009, 00:19

Ma znam tu su oni pravo blizu neznam sad tacno kilometrazu mozda do nekih 50 km, joj ako budes oko Westfalena das slikaj koju sliku za mene i Adu..

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 feb 2009, 00:33

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 21 feb 2009, 00:49

evo u svom prvom postu samo da navedem da imate jos jednog srcanog robijasa, zenicanina, fan-a bundeslige a narocito borussije dortmund za koju navijam jos od 96-e

gledao sam tekmu. mogu priznat sretan bod iz gelzenkirhena (inace grad pobratima zenici). salke puno blizi pobjedi mada je borussija mogla sve to kaznit na kraju tekme. ruku na srce ni salke nije nesto jak i mislim da nece izboriti niti kup uefa. utakmica ne bas toliko dinamicna a najvecu krivicu prebacujem na klopa, trenera BVB-a, zbog prekukavicke igre u prvih 60-65 minuta. :evil:

e pa eto, SRETNO MI! :D

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 11 gostiju.