2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
kakva odbrana Minnesote u 1. cet. 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Definitivno nije bio na ovom nivou prije All stara,a ni ekipa mu nije bila u PO-u.Pratim obje tekme i ne vidim da je ova u DET zanimljivija.Donnie Darko je napisao/la:Odjednom jadni Lillard zapostavljen, ne sjecam se da je to bio slucaj kada se pricalo da li je zasluzios all star vise od Aldridgea
Uostalom, cisto sumnjam da iko i gleda Portlanda, sto i ne cudi kad se zanimljivija tekma igra u Detroitu.

- Donnie Darko
- Kontakt:
U trenutku kad sam pisao je bila mnogo zanimljivijaNEZALAGANJE je napisao/la:Definitivno nije bio na ovom nivou prije All stara,a ni ekipa mu nije bila u PO-u.Pratim obje tekme i ne vidim da je ova u DET zanimljivija.Donnie Darko je napisao/la:Odjednom jadni Lillard zapostavljen, ne sjecam se da je to bio slucaj kada se pricalo da li je zasluzios all star vise od Aldridgea
Uostalom, cisto sumnjam da iko i gleda Portlanda, sto i ne cudi kad se zanimljivija tekma igra u Detroitu.

Ne mogu da vjerujem da im je Orlando ubacio samo 102 poena i da gube samo 15 razlike.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- SlevinKelevra
- Kontakt:

Imam osjecaj da ovaj zgusnuti raspored i stres NBA lige ostavlja posljedice na igrace i trenere kad dodju u odredjene godine...

Kakva neznalica
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije neznalica, samo imam osjecaj da mnogi ovi, posebno stariji igraci i treneri pokusavaju ispasti pametni tako sto se suprostavljaju misljenju vecine. Ono, kao sto Pele lupa gluposti u vezi Maradone i Messija, uzdizuci neke brazilske mediokriteteTorres_9 je napisao/la:Kakva neznalica
ma znam da se pravi lud,isti slucaj/eve imas na ovoj temiSlevinKelevra je napisao/la:Nije neznalica, samo imam osjecaj da mnogi ovi, posebno stariji igraci i treneri pokusavaju ispasti pametni tako sto se suprostavljaju misljenju vecine. Ono, kao sto Pele lupa gluposti u vezi Maradone i Messija, uzdizuci neke brazilske mediokriteteTorres_9 je napisao/la:Kakva neznalica

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
golden state vec izborio play pff
http://www.insidehoops.com/forum/showth ... p?t=395808SlevinKelevra je napisao/la:
Imam osjecaj da ovaj zgusnuti raspored i stres NBA lige ostavlja posljedice na igrace i trenere kad dodju u odredjene godine...![]()
Istok nikada zanimljiviji. Do posljednje utakmice ce biti koljaza od 3. do 8. seeda, kao i to kome ce pripasti 8. seed koji ce ici na Cavse.
Tipujem da ce Hornetsi na kraju izvisiti a poredak 3-8 pozicije se nece znati do 82. utakmice.
Tipujem da ce Hornetsi na kraju izvisiti a poredak 3-8 pozicije se nece znati do 82. utakmice.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
kris humphries u hawksima
Nemas ti pojma.SlevinKelevra je napisao/la:
Imam osjecaj da ovaj zgusnuti raspored i stres NBA lige ostavlja posljedice na igrace i trenere kad dodju u odredjene godine...![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Steve Novak potpisao prije 5 dana za Buckse, odigrao tri utakmice sa nekom manjom minutazom i unistio koljeno. Gotova karijera u Bucksima, trajala 5 dana 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Adriano druze sta sam ja rekao neki dan ? ..izvisut ce Irving u ovim Cavsima..James ce lagano privlacit svoju bracu...ona druga curica CP3 ce ubrzo da mu se pridruzi i vjerovatno Melo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nisam u toku, u cemu je rijec?SaltCityAttack je napisao/la:Adriano druze sta sam ja rekao neki dan ? ..izvisut ce Irving u ovim Cavsima..James ce lagano privlacit svoju bracu...ona druga curica CP3 ce ubrzo da mu se pridruzi i vjerovatno Melo
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma Stephen A. danas u svojoj emisiji rekao da Kyrie nije bas najsretniji u CLE.BIHfan je napisao/la:Nisam u toku, u cemu je rijec?SaltCityAttack je napisao/la:Adriano druze sta sam ja rekao neki dan ? ..izvisut ce Irving u ovim Cavsima..James ce lagano privlacit svoju bracu...ona druga curica CP3 ce ubrzo da mu se pridruzi i vjerovatno Melo
- IlCapitano
- Kontakt:
Over/under stranica rasprave kad ovo izađe?

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.