Mahović krila igrao, više je Brković ulazio na mjesto "lažne devetke". Brković imao jednu polupriliku, a čini mi se da je Mahović šutirao ono sa dvadesetak metara, malo prije prečke Uzelca.Mokroguz je napisao/la:Zar nisu Hadzic i Mahovic igrali?
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Čovjek je podnio ostavku poslije jučerašnje utakmice. Da li samo radi jučerašnje ne znam. Vjerovatno smatra da je odgovoran za poraz. Ja mislim da je poraz jučer bio kiks.Mokroguz je napisao/la:Odradis cijele pripreme jednim trenerom pa napusti covjek odmah nakon prvog kola. Nema sad vracati, ne znam dovoljno o Odovicu da komentiram, inace mi samo Ciro pada na pamet.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ja se zahvaljujem gospodinu Obradovicu sto je pomogao jednom nasem junioru, veliki respekt covjeku. 
I nadm se da ce sve biti u redu sa Halilovicem ako vec nije. Jak si ti momak!

I nadm se da ce sve biti u redu sa Halilovicem ako vec nije. Jak si ti momak!

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobra vijest: Radnik igra kup, zele dalje da idu protiv Radnickog, sigurno ce se morati boriti za to jer i protivnici im hoce dalje kad su toliko daleko dosli.
A samo tri dana nakon toga igraju protiv nas, i to pretpostavljam na dobrom terenu u Bijeljini. Ipak su to lopine i moramo ih kazniti, zato neka nam glad za osvajanje i pobjede ne staje ni protiv ekipa sa vrha, pobjedjivati cemo, necemo uvijek znati kako, ali cemo pobjedjivati, nijedan ucinak nije uzalud!
Sad vec protiv Borca, jedan direktan rival, tri boda je manja pobjeda, a velika pobjeda je da ih namucimo i onesposobimo da ne mogu dalje ni nakon nedelje, onda idemo dalje praviti haos svima!
A samo tri dana nakon toga igraju protiv nas, i to pretpostavljam na dobrom terenu u Bijeljini. Ipak su to lopine i moramo ih kazniti, zato neka nam glad za osvajanje i pobjede ne staje ni protiv ekipa sa vrha, pobjedjivati cemo, necemo uvijek znati kako, ali cemo pobjedjivati, nijedan ucinak nije uzalud!
Sad vec protiv Borca, jedan direktan rival, tri boda je manja pobjeda, a velika pobjeda je da ih namucimo i onesposobimo da ne mogu dalje ni nakon nedelje, onda idemo dalje praviti haos svima!

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
I šta onda?TikTak je napisao/la:Teško cete ostati, sanse su vam minimalne.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mi nismo to znali pa si nas ti prosvijetlio.TikTak je napisao/la:Nista, igra se fudbal i u Prvoj ligi Federacije.Mancini je napisao/la:I šta onda?TikTak je napisao/la:Teško cete ostati, sanse su vam minimalne.
Necu nista govoriti; ko je skeptican nek' saceka vikend, pa ce vam sve biti jasno. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Novi šef stručnog štaba došao a ovdje ni riječi da se napiše. 

Tek sam kuci dosao. 
Mislim da je dobar kandidat, svidja mi se stil igre sto postavi, potpuna podrska i dobrodoslica Milomiru.

Mislim da je dobar kandidat, svidja mi se stil igre sto postavi, potpuna podrska i dobrodoslica Milomiru.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- amazon
- Kontakt:
Po nekoj racunici i raspored mislim da tesko mozete ostati. Mislim ne zna se jos ali male sanse realno. Da ste pobjedili Slaviju ostali bi 100%u ligi jer bi tad razlika bila podnosljiva..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
JE LI SE TO FAJO VRATIO??!!!
Interesantna kombinacija; Odovic, Kolar, Rascic

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Šta ima u selu novo? Kako si ti? Jesi li dobro?
@Mancini +1

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
stvarno, gdje je admir rascic???
[quote="vlakanje"]stvarno, gdje je admir rascic???[/quote
Posvetio se trenerskom poslu
ozb? nisam znao da je batalio?!gorazdak je napisao/la:
gotivan lik svakako

Mislim da je ovo dobitna kombinacija,,,DVA STARA VUKA I JEDAN MLADI vučič.Mokroguz je napisao/la:JE LI SE TO FAJO VRATIO??!!!![]()
![]()
![]()
Pa gdje si pabizo? Pratiš temu ali ne pišeš ništa.pabizo je napisao/la:Mislim da je ovo dobitna kombinacija,,,DVA STARA VUKA I JEDAN MLADI vučič.Mokroguz je napisao/la:JE LI SE TO FAJO VRATIO??!!!![]()
![]()
![]()

Sve je ispisano moj mancini,,,,,,nadam se da ce g.Odovic da pokrene našu mašineriju.Očekivao sam da možemo pobjedit komšije u Lukavici,sada moramo da dobijemo Borac ,,,,NEZNAM KAKO ALI MORAMO,,,,Vjerujem ODOVICU I KOLARU------SVU NAPAD,,,,SVI,SVI U NAPAD,,,,POZDRAV IZ Australije I mojim kolegama sa štranda Otoka.Mancini je napisao/la:Pa gdje si pabizo? Pratiš temu ali ne pišeš ništa.pabizo je napisao/la:Mislim da je ovo dobitna kombinacija,,,DVA STARA VUKA I JEDAN MLADI vučič.Mokroguz je napisao/la:JE LI SE TO FAJO VRATIO??!!!![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.