HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ovo na slici izgleda stvarno veliki ofsajd, al na snimku vas igrac se nevjerovatnom brzinom vratio iza Bekica i to je zbunilo pomocnika.. a da je namjerno to uradio ne bih bas rekao..
Utakmica je bila ekstra, mi smo bili blize pobjedi, i to je par navijaca Zrinjskog ovdje i napisalo..
Utakmica je bila ekstra, mi smo bili blize pobjedi, i to je par navijaca Zrinjskog ovdje i napisalo..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Na ovoj slici je zaustavljeno prije sekund prije, jer se vidi da je Almir Bekic tek zamahnuo nogom i nije pravi momenat upucivanja lopte. U trenutku upucivanja lopte odbrambeni igrac Zrinjskog je jos blize golu, dok se Amer Bekic izvlacio iz ofsajda, tako da je sudija imao jako tesku situaciju za procjenu. Najblize je da je linija bila, ali kako god bilo sad je gotovo. Sudije su imale gresaka sa obje strane, a znali ste i vi nama zabijati iz metarskih ofsajda u proslosti, pa nikom nista. Dobra utakmica, idemo dalje.
-
- Kontakt:
ultrasegamega je napisao/la:Na ovoj slici je zaustavljeno prije sekund prije, jer se vidi da je Almir Bekic tek zamahnuo nogom i nije pravi momenat upucivanja lopte. U trenutku upucivanja lopte odbrambeni igrac Zrinjskog je jos blize golu, dok se Amer Bekic izvlacio iz ofsajda, tako da je sudija imao jako tesku situaciju za procjenu. Najblize je da je linija bila, ali kako god bilo sad je gotovo. Sudije su imale gresaka sa obje strane, a znali ste i vi nama zabijati iz metarskih ofsajda u proslosti, pa nikom nista. Dobra utakmica, idemo dalje.
Na slici se vidi da je bilo zaleđe a o dimenzijama zaleđa se da dalje razgovarati.
-
- Kontakt:
Baš me zanima 50 minuta nisam u mogucnosti da skinem detalj sa tva-a pa pogledam ali onako kolko sam mogao vidjeti u živo bila je u najmanju ruku crta.
-
- Kontakt:
Pa mi ledimo sliku, hvatamo pravi ugao, ponavljamo, vrtimo, pa nismo sigurni, a sudija mora u sekundi odluciti. Realno vrlo tesko.
Samo je zanimljivo sto vise smeta Manijacima, nego Ultrasima.

A sto tebe to toliko tangira kad ni Zrinjevci se pretjerano ne zale na ovaj ofsajd jer je situqcija preteska bila za procijeniti.Husika je napisao/la:Da je trenutak kasnije uhvaceno ofsajd bi bio i veci vidis li nagib tijela strijelca, znaci kretnja je u ovom trenutku prema jos vecem ofsajdu...ultrasegamega je napisao/la:Na ovoj slici je zaustavljeno prije sekund prije, jer se vidi da je Almir Bekic tek zamahnuo nogom i nije pravi momenat upucivanja lopte. U trenutku upucivanja lopte odbrambeni igrac Zrinjskog je jos blize golu, dok se Amer Bekic izvlacio iz ofsajda, tako da je sudija imao jako tesku situaciju za procjenu. Najblize je da je linija bila, ali kako god bilo sad je gotovo. Sudije su imale gresaka sa obje strane, a znali ste i vi nama zabijati iz metarskih ofsajda u proslosti, pa nikom nista. Dobra utakmica, idemo dalje.
Inace strasba utakmica. Jedva cekam ligu 12. Uzivanje je bilo gledati i tribine i teren. Iskreno,citirat ce te me za par kola. Mi,vi i Sloboda cmo biti u par bodova. Sve najbolje.
Ps. Ne znam sto toliko napadate Marinovica,po meni najbolji trener u BiH.
Pozdrav.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
Idemo dalje...
Bez Blaića i Radulovića na Pecari...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Bez Pere i Radulovica !PiazzaGrande je napisao/la:Idemo dalje...
blaića i radulovića, peri je ovo prvi žuti..GradKamena je napisao/la:Bez Pere i Radulovica !PiazzaGrande je napisao/la:Idemo dalje...
HŠKZ!
-
- Kontakt:
mara1905 je napisao/la:blaića i radulovića, peri je ovo prvi žuti..GradKamena je napisao/la:Bez Pere i Radulovica !PiazzaGrande je napisao/la:Idemo dalje...
Sluzbena FB stranica je stavila prvo Pero pa su prepravili to me zbunilo.
-
Nogometaši Zrinjskog sa dva žuta kartona:
Oliver Petrak
Ognjen Todorović
Miloš Filipović
Miloš Žeravica
Benjamin Čolić
Ja mislim da je ovo popis naših sa dva žuta...
Ali nisam 100% siguran...
Oliver Petrak
Ognjen Todorović
Miloš Filipović
Miloš Žeravica
Benjamin Čolić
Ja mislim da je ovo popis naših sa dva žuta...
Ali nisam 100% siguran...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- Tristan
- Kontakt:
Citiram sam sebe, bio sam u pravu, pogledajte situaciju na 1:13:20.Tristan je napisao/la:Oko 50og minuta kod rezultata 1:1 napadac Zrinjskog je izasao sam pred golmana Sarajeva i sviran je ofsajd, cini mi se da nije bio.
[youtube][/youtube]
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- firefirefirely
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ni govora od zaleđu! upravu si bio a i meni ja sa tribina tako izgledalo.Tristan je napisao/la:Citiram sam sebe, bio sam u pravu, pogledajte situaciju na 1:13:20.Tristan je napisao/la:Oko 50og minuta kod rezultata 1:1 napadac Zrinjskog je izasao sam pred golmana Sarajeva i sviran je ofsajd, cini mi se da nije bio.
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Da je kojim slučajem bilo obratno prvi bio ovaj "ne objektivni portal" po tko zna koji put moram kazati i digao bi hampu o suđenju, neviđenoj krađi i fašistima ali ovako pojeo vuk kenjca. Suđenje je sastavni dio ove igre i greške se dešavaju i u boljim uređenim ligama pa zašto ne i kod nas ali ovako se ne postiže bolji kvalitet lige nego ide na štetu svima ali eto. Barem da se bude objektivno pa bih sve razumio a i ovome komentatoru debelom toplo preporucam da promjeni zanimanje.
Od malih nogu se uci voljeti klub
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56D647A4
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56D647A4
Njihov gol iz zaleđa, i nama Zakariću 1 na 1 svira nepostojano zaleđe.
Al dobro, idemo dalje, svi u Široki, grmit sa tribina do pobjede...ponos Hercegovine
Al dobro, idemo dalje, svi u Široki, grmit sa tribina do pobjede...ponos Hercegovine
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Sudija mora vidjeti iz vrlo prostog razloga,a to je što za to prima dobru platu.ultrasegamega je napisao/la:Pa mi ledimo sliku, hvatamo pravi ugao, ponavljamo, vrtimo, pa nismo sigurni, a sudija mora u sekundi odluciti. Realno vrlo tesko.

Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
zašto ovaj portal ne napiše nešto o sudačkim previdima na jučerašnjoj utakmici, zrinjski je brutalno oštećen.. ne izvlačimo se na sudce, svejedno smo odigrali loše, ali nije uredu da nas se onakko pokrade na domaćem terenu
.. a daa da ne smiju ipak su oni nešto kao službena stranica fk sarajeva.. došli jučer sa 100 ljudi u mostar, a kad igraju zrinjski i široki nema ih.. btw simeunoviću romino dolazit ćes ti u mostar često, pazi šta pričaš i koga vrijeđaš, nemaju svi istu granicu tolerancije na glupost 

HŠKZ!
-
- Kontakt:
I Sarajevo je osteceno. Pa fulove vam je svirao kao na traci, a nama nije niata svirao. Kod prvog gola fol pusta prednost za prekrsaj sa ledja, dok vrsite presing. Tu nema prednosti. Prednost je kad si u napadu pa da ti ne sjece akciju. Jos jednom udararanje Emersona na centru s ledja u kontri ne svira faul. Sudije jednoatavno nisu dorasle zadatku i ne treba se pricati o njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.