slavenp je napisao/la:uvijekuztebe1921 je napisao/la:
FORZA ZELJO![]()
![]()
![]()

Ma kazem ja Zeljo sigurica ba. Ubili smo ih nogama nisu nam centra presli kako treba

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
slavenp je napisao/la:uvijekuztebe1921 je napisao/la:
FORZA ZELJO![]()
![]()
![]()
Kako da se iskoristi kad takvi kao ti pokaze kad prodje! Sto nisi oglasio na sva zvona danas? Neki dan hokej kazes isto kad si prosao.... zalosno je to druze.. bar se time nemoj hvaliti.... !Unknown7 je napisao/la:Svaka cast kralju... da li je jos netko nanjusio ovaj bug wwina, 3+ kornera 2.05 kv. a ljudima treba za opstanka pobjeda pa normala je da ce malo vise napadati i samim tim da se korneri doci, steta sto nisam jaci ulog stavio, ovakve stvari bi se trebale max. iskoristavat...
Jesam napisao da je bug bio, a inace ne volim bas objavljivati ovdje tipove, jer bgmi sve sto ovdje objavim padne...tihobl je napisao/la:Kako da se iskoristi kad takvi kao ti pokaze kad prodje! Sto nisi oglasio na sva zvona danas? Neki dan hokej kazes isto kad si prosao.... zalosno je to druze.. bar se time nemoj hvaliti.... !Unknown7 je napisao/la:Svaka cast kralju... da li je jos netko nanjusio ovaj bug wwina, 3+ kornera 2.05 kv. a ljudima treba za opstanka pobjeda pa normala je da ce malo vise napadati i samim tim da se korneri doci, steta sto nisam jaci ulog stavio, ovakve stvari bi se trebale max. iskoristavat...
Zakasni na llulla i pade na Ayonuadis30 je napisao/la:Dok napisa analizu zmajevi ga skinuse s ponudeadis30 je napisao/la:S. Llull 11,5 više
Real danas bez Rodrigueza,odavno nema Fernandeza a Thompkins nema pravo nastupa u domacem prvenstvu.Mora neko povuci za ekipu a ko ce ako ne kapiten,Prije 3 dana Bambergu je zabio 21 koš.pa cu pokusati loviti ovaj tripl
Ayon 10,5 vise
Gipson 9,5 više
Vranjes 12,5 više
Rukomet ispostovaoadis30 je napisao/la:rukomet
Halden - Runar(+3,5) 1 1,85
L.Cindric 3,5 manje
Inace naznaci kad prepisujes analize tipova sa drugog foruma. Mislim na prva dva sa zvjezdicom. Ne kontam sta je tu fazon..Dante13 je napisao/la:zaobidjite Jamesa rest je danasDante13 je napisao/la:http://prntscr.com/a91q0j
*L.James (25.5) više 1.85
Opet jedu **** sa granicomU marathonbetu je na 26 i to je još kvota pala na više.Cleveland je zadnju utakmicu izgubio od Toronta u finishu a danas idu na Washington.Baš savršen protivnik za Kinga.Očekuje se brza igra sa puno koševa, a James ko da nema matchupa, čuva ga Porter
To najbolje pokazuju brojke, u 2 odigrane međusobne utakmice ove sezone, James je na na prosjeku od 29 koševa.Vjerujem kako će i večeras predvodit Cleveland do pobjede.
*P.Millsap (16.5) više 1.85
Milsap i nije u nekoj formi u zadnje 2 tekme, ali je 20.2 utrpo Milwaukeu 27 koševa.Bitno je da stalno igra 30+ minuta i da uzima svoje šuteve.Sviđa mi se ova malo niža granica, inače je u drugim kladionicama 17 a u nekim čak i na 18.Njemu isto paše Charlotte, igrali su 3 utakmice ove sezone i Milsap je tu na prosjeku od 18 koševa.Večeras igra kući, trebala bi bit gusta tekma i sigurno će Milsap imat prostora.Matchup mu je M.Wiliams koji pušta 20 koševa sa pozicije ove sezone!
J.Wall (18.5) više 1.85
Washington kući, brza košarka,puno koševa, Wall ima najveće ovlasti, 2 utakmice protiv Clevelanda ove sezone na prosjeku od 27.5 koševa!
Neka nam je sa srecom![]()
Ja ne pamtim bolji vikend.SlevinKelevra je napisao/la:Zrinjski- Sarajevo 1x
Sampdoria- Frosinone 1
Tottenham- Swansea 1
Man Utd dg
Lech- Jagiellonia 1
Kopenhagen- Esbjerg 1
Koef.: 11
AEL- Ethnikos 1
Man Utd- Arsenal odg
Zeljeznicar- Siroki 1
Salzburg- Austria 1
Man City pobjednik
Barcelona- Sevilla odg
Koef.: 30
na kojoj stranici gledate prije utakmice da li igrači igraju?adis30 je napisao/la:Lowry ne igra Derozan upitan ako i on ne bude igrao public bet na Detroit i mozda Valanciunas over
Rotoworld twiter itdshnjim je napisao/la:na kojoj stranici gledate prije utakmice da li igrači igraju?adis30 je napisao/la:Lowry ne igra Derozan upitan ako i on ne bude igrao public bet na Detroit i mozda Valanciunas over
ja vec odigrao lowry under derozan over furnier overadis30 je napisao/la:Rotoworld twiter itdshnjim je napisao/la:na kojoj stranici gledate prije utakmice da li igrači igraju?adis30 je napisao/la:Lowry ne igra Derozan upitan ako i on ne bude igrao public bet na Detroit i mozda Valanciunas over
Fournier ne igra Hezonja starta veceras prvi put u nba karijeri a granica je smijesnih 5,5 u premieru do 6,5 pa rokajte
Isto tako Oladipo se cini dobra opcija na 15,5 igrace 35+ min
Bas gledam sad ovo i treba odigrat Hezonju vise od 6.5 i Valanciunasa vise od 12.5adis30 je napisao/la:
Fournier ne igra Hezonja starta veceras prvi put u nba karijeri a granica je smijesnih 5,5 u premieru do 6,5 pa rokajte
towns igro sinoc george promjenljiv za denga se slazem po meni ovo je vruca cetvorkajopaa7 je napisao/la:Bas gledam sad ovo i treba odigrat Hezonju vise od 6.5 i Valanciunasa vise od 12.5adis30 je napisao/la:
Sto kazes na Townsa vise od 19.5, George vise 24.5, Deng 15.5 manje? Vec je sve to spominjano negdje mislim
Chievo 3 10. 1 WINlosmi je napisao/la:Chievo - Genoa 1 3.10 kvota
Ne znam da li muljaju nesto ili su im slucajno takvi rezultati al meni ovo opasno lici na " 3za3" . Prosle godine sam ih uhvatio na kvotu 5. U ovoj sezoni, prvu utakmicu je dobila Genoa, sada je red na Chievo.
Drugi tip
Barcelona - Sevilla x2 i GG. 6.5 kvota
Mislim da je red da mi Barca kiksne, negde bi se trebao umesati i zakon velikih brojeva al vise je do toga sto smatram da je ne moguce igrati par meseci ut- sreda/vikend i svaku dobijati. A i ako Sevilla odkine bodove Barci, ta se utakmica sigurno nece zavrsiti 0-0, 0-1 itd.
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Inace naznaci kad prepisujes analize tipova sa drugog foruma. Mislim na prva dva sa zvjezdicom. Ne kontam sta je tu fazon..Dante13 je napisao/la:zaobidjite Jamesa rest je danasDante13 je napisao/la:http://prntscr.com/a91q0j
*L.James (25.5) više 1.85
Opet jedu **** sa granicomU marathonbetu je na 26 i to je još kvota pala na više.Cleveland je zadnju utakmicu izgubio od Toronta u finishu a danas idu na Washington.Baš savršen protivnik za Kinga.Očekuje se brza igra sa puno koševa, a James ko da nema matchupa, čuva ga Porter
To najbolje pokazuju brojke, u 2 odigrane međusobne utakmice ove sezone, James je na na prosjeku od 29 koševa.Vjerujem kako će i večeras predvodit Cleveland do pobjede.
*P.Millsap (16.5) više 1.85
Milsap i nije u nekoj formi u zadnje 2 tekme, ali je 20.2 utrpo Milwaukeu 27 koševa.Bitno je da stalno igra 30+ minuta i da uzima svoje šuteve.Sviđa mi se ova malo niža granica, inače je u drugim kladionicama 17 a u nekim čak i na 18.Njemu isto paše Charlotte, igrali su 3 utakmice ove sezone i Milsap je tu na prosjeku od 18 koševa.Večeras igra kući, trebala bi bit gusta tekma i sigurno će Milsap imat prostora.Matchup mu je M.Wiliams koji pušta 20 koševa sa pozicije ove sezone!
J.Wall (18.5) više 1.85
Washington kući, brza košarka,puno koševa, Wall ima najveće ovlasti, 2 utakmice protiv Clevelanda ove sezone na prosjeku od 27.5 koševa!
Neka nam je sa srecom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.