NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Da i tebi kazem da nemas blage veze o fudbalu ko i onoj harlovini sto sam rekorasta1922 je napisao/la:Na zalost,danas se vidjelo ono cega sam se bojao,lose tempirana forma i evidentan pad iste.

Postujem tvoje strucno misljenje.zmajevac je napisao/la:Da i tebi kazem da nemas blage veze o fudbalu ko i onoj harlovini sto sam rekorasta1922 je napisao/la:Na zalost,danas se vidjelo ono cega sam se bojao,lose tempirana forma i evidentan pad iste.
Jos kad bi mogao objasniti na osnovu cega gajis isto?
Kod nas nije dobro ni kad gubimo ni kad pobjedjujemo
-
- Kontakt:
Nije ono danas nikakvo mjerilo,mislim da ono nije 1 postava sto je pocela danas,vidjet ces kako ce gristi protiv gorazda, ocekujemo combeta da se javi da dadne svoje misljenje,ipak je on strucnjak kad izgubimo
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Pa da ti strucnjak objasnim malo,da smo mi danas Bradstvu dali 3-4 komada ja bi bio zabrinuti od tebe,kako onda da oni pobijede Metallege u Gracanici ovako ima nade da ih drmnurasta1922 je napisao/la:Postujem tvoje strucno misljenje.zmajevac je napisao/la:Da i tebi kazem da nemas blage veze o fudbalu ko i onoj harlovini sto sam rekorasta1922 je napisao/la:Na zalost,danas se vidjelo ono cega sam se bojao,lose tempirana forma i evidentan pad iste.
Jos kad bi mogao objasniti na osnovu cega gajis isto?

Da ME NEKO POGRESNO NE SHVATI, AL OVAJ PORAZ ME VISE OBRADOVAO NEGO RASTUZIO, JER SE DOGODIO U SAVRSENO VRIJEME!
SA OPREZOM U NOVE POBJEDE
SA OPREZOM U NOVE POBJEDE

Da i tebi kazem da nemas blage veze o fudbalu ko i onoj harlovini sto sam reko
[/quote]
Postujem tvoje strucno misljenje.
Jos kad bi mogao objasniti na osnovu cega gajis isto?[/quote]
Pa da ti strucnjak objasnim malo,da smo mi danas Bradstvu dali 3-4 komada ja bi bio zabrinuti od tebe,kako onda da oni pobijede Metallege u Gracanici ovako ima nade da ih drmnu
[/quote]
Jako dubokoumno objasnjenje,nadmasio si samog sebe.

Postujem tvoje strucno misljenje.
Pa da ti strucnjak objasnim malo,da smo mi danas Bradstvu dali 3-4 komada ja bi bio zabrinuti od tebe,kako onda da oni pobijede Metallege u Gracanici ovako ima nade da ih drmnu

Jako dubokoumno objasnjenje,nadmasio si samog sebe.
Postujem tvoje strucno misljenje.rasta1922 je napisao/la:Da i tebi kazem da nemas blage veze o fudbalu ko i onoj harlovini sto sam reko

Jako dubokoumno objasnjenje,nadmasio si samog sebe.[/quote]
Moram se spustit malo na tvoj nivo.
danas cujem neki novi sponzori su uletili.bice nekih para da se akobogda ude u premijer ligu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Možeš li napisati u pp o kojim firmama je riječ.. što se tiče utakmice,loš teren ništa se ondje nije moglo vidjeti...Ramic se pravo popravio,jak kao beton,od ostalih pojačanja ne bih nikog previše izdvajao jer na onakvom travnjaku niko ne bi bolje pokazao...astra1922 je napisao/la:danas cujem neki novi sponzori su uletili.bice nekih para da se akobogda ude u premijer ligu
Nemoj u pp, javno napisi, to su sponzori, nije pojacanje da ga treba kriti. To su 100-ti sponzori po redu, pa da barem svi znamo koji su.Jedan mjesec u klubu ima para ko blata, drugi mjesec neko napise da nema,da se duguje, ovo ono...
-
- Kontakt:
Cuj ovog cuo da ce doci sponzor, mogu i ja rec ja cuo dolazi nam messi...ccc reci taj i taj mi reko da je doso taj i taj sponzor itd.a ne ovako.ja cuo doce neki sponzor,ha ya
Aaa ljudi ja napisao da vidim Jel još neko zna sta više.a oni mene napadaju.nije baš pouzdan lik ali je blizu kluba.uglavnom je preko premijera
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Gdje ima dima, ima i vatreastra1922 je napisao/la:Aaa ljudi ja napisao da vidim Jel još neko zna sta više.a oni mene napadaju.nije baš pouzdan lik ali je blizu kluba.uglavnom je preko premijera

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Astra ne pravdaj se sljamu ovom koji ceka kiks Zvijezde pa da nesto napise odnosi se na redwhite i rasta uostalom to je jedan te isti lik. Ljudi.u klubu rade kako najbolje znaju ima dobrih a ima losih situacija.
Ja sam cuo da su neki arapi u pitanju.astra1922 je napisao/la:Aaa ljudi ja napisao da vidim Jel još neko zna sta više.a oni mene napadaju.nije baš pouzdan lik ali je blizu kluba.uglavnom je preko premijera
Ovaj lik je bas pouzdan izvor, on uvijek sjedi sa ljudima koji cesto sjede sa ljudima koji su u vrhu uprave.
-
- Moderator
- Kontakt:
Upozoravam te za "sljamu", a ako napravis jos jedan prekrsaj ides na hladenje 7 dana.reddragon001 je napisao/la:Astra ne pravdaj se sljamu ovom koji ceka kiks Zvijezde pa da nesto napise odnosi se na redwhite i rasta uostalom to je jedan te isti lik. Ljudi.u klubu rade kako najbolje znaju ima dobrih a ima losih situacija.
-
- Kontakt:
mogul ja za njega napravit prekrsajGracanicaAA je napisao/la:Upozoravam te za "sljamu", a ako napravis jos jedan prekrsaj ides na hladenje 7 dana.reddragon001 je napisao/la:Astra ne pravdaj se sljamu ovom koji ceka kiks Zvijezde pa da nesto napise odnosi se na redwhite i rasta uostalom to je jedan te isti lik. Ljudi.u klubu rade kako najbolje znaju ima dobrih a ima losih situacija.

-
- Moderator
- Kontakt:
Ma mozes drug...crvenobijeli je napisao/la:mogul ja za njega napravit prekrsajGracanicaAA je napisao/la:Upozoravam te za "sljamu", a ako napravis jos jedan prekrsaj ides na hladenje 7 dana.reddragon001 je napisao/la:Astra ne pravdaj se sljamu ovom koji ceka kiks Zvijezde pa da nesto napise odnosi se na redwhite i rasta uostalom to je jedan te isti lik. Ljudi.u klubu rade kako najbolje znaju ima dobrih a ima losih situacija.![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.