Promasise penal u 92 min , sreca me napustila.Taman zadnji tiket pade,dosta od mene u ovom perioduTorres_9 je napisao/la:E moj real potosi od 35 min 0:2 i nema treceg gola, jos koja je mraka kad ih gledas i vidis sta su sve u stanju fuliti
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja cesto ganjam Deportivo Saprissu na 3+, ne sjecam se da su ikad odigrali tekmu bez golova.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nemoj samo sad forsirat, samo trosi pare zaboravi na kladionicuTorres_9 je napisao/la:Promasise penal u 92 min , sreca me napustila.Taman zadnji tiket pade,dosta od mene u ovom perioduTorres_9 je napisao/la:E moj real potosi od 35 min 0:2 i nema treceg gola, jos koja je mraka kad ih gledas i vidis sta su sve u stanju fuliti

This time next year we'll be millionaires.
Ma zaboravio sam vec ,blokiran je deposit i baj a vama sretno.Manite se evrope i ganjate juznu ameriku,puno su vam vece sanse tamo da se opariteMomciluk je napisao/la:Nemoj samo sad forsirat, samo trosi pare zaboravi na kladionicuTorres_9 je napisao/la:Promasise penal u 92 min , sreca me napustila.Taman zadnji tiket pade,dosta od mene u ovom perioduTorres_9 je napisao/la:E moj real potosi od 35 min 0:2 i nema treceg gola, jos koja je mraka kad ih gledas i vidis sta su sve u stanju fuliti
Hezonja prošao u 1. četvrtini već, nadamo se da će i ostali sada polako
Oladipo jos 4,samo da panjina valanciunas ne sjebeshnjim je napisao/la:Hezonja prošao u 1. četvrtini već, nadamo se da će i ostali sada polako
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 29 feb 2016, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vasco i Boca, po gol mi fali...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nije lose poceo, valjda odigra zadnjih 5 minuta drugeadis30 je napisao/la:Oladipo jos 4,samo da panjina valanciunas ne sjebeshnjim je napisao/la:Hezonja prošao u 1. četvrtini već, nadamo se da će i ostali sada polako
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jos Boca ili Racing, hajmoooooo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Jel moguce da ovaj vucicevic najmanje da u ovakvoj utakmici :O
MVP - Messi-Villa-Pedro
hajde valačuna udri jače manijače 
hezonja zajeba sa ovim brzim ličnim.. valjda ubaci koš do kraja, mislim da bi trebao igrati iako BO je..
evo i valačuna 3 lične na ht

hezonja zajeba sa ovim brzim ličnim.. valjda ubaci koš do kraja, mislim da bi trebao igrati iako BO je..

evo i valačuna 3 lične na ht

Bas igra predobro, samo steta sto je 20 plus razlike pa mozda vise nece ulaziti. Hezonja je sigurica.losmi je napisao/la:Jel moguce da ovaj vucicevic najmanje da u ovakvoj utakmici :O
Call the coroner!
Na kos je od overa , samo ti baksuzirajPuma je napisao/la:Bas igra predobro, samo steta sto je 20 plus razlike pa mozda vise nece ulaziti. Hezonja je sigurica.losmi je napisao/la:Jel moguce da ovaj vucicevic najmanje da u ovakvoj utakmici :O

MVP - Messi-Villa-Pedro
naravno da ce igrat jos najmanje prvih 4-5 minuta 3/4.Ide on laganini prekoPuma je napisao/la:Bas igra predobro, samo steta sto je 20 plus razlike pa mozda vise nece ulaziti. Hezonja je sigurica.losmi je napisao/la:Jel moguce da ovaj vucicevic najmanje da u ovakvoj utakmici :O
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Hajmo jonaseeee
ProsaoBihac96 je napisao/la:naravno da ce igrat jos najmanje prvih 4-5 minuta 3/4.Ide on laganini prekoPuma je napisao/la:Bas igra predobro, samo steta sto je 20 plus razlike pa mozda vise nece ulaziti. Hezonja je sigurica.losmi je napisao/la:Jel moguce da ovaj vucicevic najmanje da u ovakvoj utakmici :O

MVP - Messi-Villa-Pedro
šta ovaj valačunu čuva na klupi yebo mu on maminu picku nije sapun nece se potrošit..
Trener idiot gubi utakmicu, al jonasa ne mice s klupe
evo ga.. ajde lafe jedno zakucavanje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.