FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 feb 2016, 20:40

fukaratz je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:...
da napomenem da si jedan od najboljih i najkorektnijih forumasa koji realno iznese svoje misljenje s kojim se u 99% slucajeva slazem ali ovaj put je onih 1% :D po meni mozemo dobiti obje ekipe i na nasem terenu bi ih sigurno dobili jer smo bolji od njih. ako pogledas ekipu Zrinjskog to je identicna ekipa kao prosle polusezone samo je Tomic uletio u prvu postavu ali nije donjeo nikakav napredak njihovoj igri cak je po meni bio poprilicno los. istina imaju malo pojacanu klupu ali situacija je takva da Bilbija zauzima mjesto Stevi Nikolicu na klupi radi cega Stevo sjedi na tribini :facepalm: a kad Stevo i Katanec sjede na tribinama (igraci koji uzimaju ogromne novce) to nije nikako dobro ni za ekipu ni za svlacionicu :!: ovog Sarajeva takodjer mozemo uzeti naravno uz veliko zalaganje :D kako god odlican dan za nas :kafa:
ma ja samo kazem da me kopka ta cinjenica da umjesto Haurdica nismo doveli pravog igraca..da smo imali karikiram Bilbiju ili eto ovog Fariasa iz Zelje, Simeunovica itd -siguran sam da bi dobili jucer Borac, jer nam je falio taj igrac da iskoristi sto 2-3 igraca cuvaju Zebu i Ahmeta..da neko uzme loptu i 1 na 1 uradi nesto

cak vjerujem da je i Mehidic puno bolja opcija bio tu..ako nista moze potegnuti sa 25 metara, ovaj haman ni to ne moze
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 feb 2016, 20:50

Naredno kolo svi igramo u nedjelju zbog kupa?
Vidim da najavljuju kisu za vikend, u ovom momentu ne postoji izgovor da se ne ode na Tusanj, sto kaze Sloboda72 kup me ne zanima toliko, ali u prvenstvenim utakmicama treba igrace motivirati kao nikad do sad sa tribine, da pobjedimo Radnik i onda okupiramo Vitez, a vjerujem da hocemo aBd.

PS. Ima li igdje video Fukara u BL, neki dio dok su navijali, atmosfera...?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 28 feb 2016, 20:54

Beduin je napisao/la:Naredno kolo svi igramo u nedjelju zbog kupa?
Vidim da najavljuju kisu za vikend, u ovom momentu ne postoji izgovor da se ne ode na Tusanj, sto kaze Sloboda72 kup me ne zanima toliko, ali u prvenstvenim utakmicama treba igrace motivirati kao nikad do sad sa tribine, da pobjedimo Radnik i onda okupiramo Vitez, a vjerujem da hocemo aBd.

Brate,neka padaju cuskije sada imamo sjever bujrum napuniti ga ko sibicu ako bude kise, sada kisa nemoze biti izgovor.
Ja isto trazim klip Ali nema jos nigdje.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 28 feb 2016, 21:03

Agamemnon je napisao/la:Jel ko gledao od vas Zelju da pitam ga nesto na pp
sta treba, gledao sam zelju do neke 85 min

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 feb 2016, 21:11

Agamemnon je napisao/la:

Brate,neka padaju cuskije sada imamo sjever bujrum napuniti ga ko sibicu ako bude kise, sada kisa nemoze biti izgovor.
Ma idemo brate jos agresivnije pozivati staro i mlado na Tusanj, share-ovati objave i nabrijavati ljude jer to ovi igraci zasluzuju. Reko sam ocu da necu pricati sa njim ako ne ode u nedjelju, kupusare moramo spustiti na zemlju na vrijeme. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 28 feb 2016, 21:22

super i ja odmaram u nedjelju yes to,kakvo god vrijeme bude moraju se momci podrzati

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 feb 2016, 21:34

Beduin je napisao/la: PS. Ima li igdje video Fukara u BL, neki dio dok su navijali, atmosfera...?

Evo video cijele tekme,Bgm čuli smo se jako dobro (mada prenos i uživo je nebo i zemlja),leševi par navrata zagrmili i to je to.

Pobjeda je bolja od orgazma!

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 28 feb 2016, 21:37

Ponosan Tuzlak i na sve navijače Slobode. :tokralju:

Poseban pozdrav momcima iz Gračanice/Maglaja iz trećeg busa :thumbup: :bih:
Solina navija za Slobodu!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 feb 2016, 21:52

zna li neko satnicu i dan kada igramo sa Vitezom ? makar dan jel suborta ili nedjelja.
Vidim da je zvanično za Radnik subota, a zanima me i Vitez jel 13.mart 100%
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 28 feb 2016, 21:53

Mortus je napisao/la:zna li neko satnicu i dan kada igramo sa Vitezom ? makar dan jel suborta ili nedjelja.
Zar nije radnik nedelja? :?

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 feb 2016, 22:01

NYKnicks Fan je napisao/la:
Mortus je napisao/la:zna li neko satnicu i dan kada igramo sa Vitezom ? makar dan jel suborta ili nedjelja.
jest buraz moja greska :crazy: , ja sam nesto sa datumama zakalkuliso sam sa sobom, pa da mi je da
provjerim sta je tacno. Radnik je u nedjelju, a zanima me kad je Vitez.
na rasporedu na portalu SPORTSPORT stoji da je 13.03. a sad koliko je to tacno :think:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 28 feb 2016, 22:04

Mortus je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
jest buraz moja greska :crazy: , ja sam nesto sa datumama zakalkuliso sam sa sobom, pa da mi je da
provjerim sta je tacno. Radnik je u nedjelju, a zanima me kad je Vitez.
na rasporedu na portalu SPORTSPORT stoji da je 13.03. a sad koliko je to tacno :think:
http://www.nfsbih.ba/bih/kola.php?idNat ... enu=bh_tel

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 28 feb 2016, 22:06

Sve u svemu, dobro kolo je iza nas. Nasa prednost je sto igramo sve utakmice protiv jacih ekipa na Tusnju, osim Zrinjskog.

Podrska Fukara na punom Tusnju i naelektrisana atmosfera tuzlanskog hrama je kljuc do titule
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 feb 2016, 22:07

[/quote]

hvala starac, a koliko je ova satnica tačna i pouzdana, pošto su nerijetke izmjene ?

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 28 feb 2016, 22:10

Mortus je napisao/la:
hvala starac, a koliko je ova satnica tačna i pouzdana, pošto su nerijetke izmjene ?[/quote]

Trebala bi biti tačna jer je zvanična stranica NFSBIH

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 feb 2016, 23:23

Aco burazeru, kakav si utisak stekao nakon ovog prvog kola, kako ti čini situacija sada i tako to

zna li Husef šta radi (obzirom da je igrao taktički u Banjoj Luci i zadovoljio se jednim bodom) i koliko po tvojoj pocjeni treba bodova za titulu

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 28 feb 2016, 23:26

Gledam sad utakmicu pa i nije toliko losa igra bila a haurdic i nije toliko los bio ahmetovic lose po meni al vidi se trkacki vidi se da su spremni puni energije bice ovo sad sve ok

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 28 feb 2016, 23:33

Sarajevo i Željezničar imaju najbolji raspored, ali mi ako u naredna dva kola ubilježimo pobjede, sigurno da ćemo dosta posla uraditi, a samim time kod samoprozvanih "favorita" nabiti nervozu. Samo pobjeda protiv Radnika dolazi u obzir...
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 28 feb 2016, 23:44

Agamemnon je napisao/la:

Kiše možda i ne bude , ali moglo bi bit mrakače .Nije mi jasan ovaj savez ,zakazuje utakmice u 4 a smrkava se u pola 6 ,pogotovo ako je oblačno i kišovito.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 feb 2016, 23:46

za titulu se mora pobjedjivati u serijama...nikakve utakmice na bod....sad nam ide raspored....radnik,vitez,seljo,velez,mladost pa siroki...za titulu se ovo SVE MORA POBIJEDIT...znaci,za titulu ide 6 utakmica pod moranje....za evropu vjerovatno i ne
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.