Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovo se fkt neda gledatPipiDugaCarapa je napisao/la:Mulalić gost, evo ludnice

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Kazem i ja da ima ispada, ali zašto to sada pišeš kada do ovog momenta ništa loše nije rekao, čak štaviše..RedEvil je napisao/la:Ovo se fkt neda gledatPipiDugaCarapa je napisao/la:Mulalić gost, evo ludnice![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Fala Želji, fala Saraj'vu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Prije par dana u Bijeljini druzenje Delija,u restoranu bilo 800 ljudi ispred ostalo jos 200,toliko ljudi nema na stadionu kad igra Radnik,stvarno zalosno a imaju pravu ekipu za ove kukuruz lige...neko je upitao za bijeljinu...kakva crna bijeljina i radnik....to su bg blizanci davno poharali...radnika dodje gledat ko ne zna sta ce sa sobom u subotu i nesto zaljubljenika sto generalno prati fudbal....meni je vise zao sto ce banjalucani prhnut u drugu ligu zbog tog nekog fudbalskog ambijenta...pisaj ti ligu 12 kad ces po selima hodat,igrat i gledat tekme pred 300 ljudi....gledam uze danas slavija vukove i borac ce se vrlooooo,vrloooo tesko iscupat...dzaba ce haman bit i trube i mars na drinu...njima sad trebaju vezane pobjede i to u serijama od 3,4 utakmice....svaka naredna im je preteska i na noz a moraju pobijedit...a znamo svi kako je kad se MORA...bjezi im opstanak velikih 7 bodova a malo je boba u igri
- BijelaCokolada
- Kontakt:
: Musa je pravi gospodin.
Ne mislim ja da on lose prica,samo je njegova prica za kafe tebra ne za tv-a,ustvari nema on pricu nikakvu budi realanPipiDugaCarapa je napisao/la:Kazem i ja da ima ispada, ali zašto to sada pišeš kada do ovog momenta ništa loše nije rekao, čak štaviše..RedEvil je napisao/la:Ovo se fkt neda gledatPipiDugaCarapa je napisao/la:Mulalić gost, evo ludnice![]()

Sta ce mu prica nema on 3 fakulteta ko Sudo Husika,on je trener da ga **** takav je kakav je meni je simpatican ,kome se ne svidja nek ga ne slusa i ne gleda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
- JohnCleese
- Kontakt:
Sljedeci puta kad bude izbor selektora za mladje reprezentativne kategorije ( naravno po nacionalnom kljucu) Slaven Musa bi bio ubjedljivo najbolje rijesenjeBijelaCokolada je napisao/la:: Musa je pravi gospodin.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Simpatican ti je sto je trener tvog kluba,nemozes protiv sebe razumijem te,ali da je kojim slucajem trener Saraj'va,ma milion bi jezika dosad bilo kao sto je i bilo kad je Dzeno bio,ne sporim,al da ne idemo u dalju raspravuFormat je napisao/la:Sta ce mu prica nema on 3 fakulteta ko Sudo Husika,on je trener da ga **** takav je kakav je meni je simpatican ,kome se ne svidja nek ga ne slusa i ne gleda

Znao sam.High je napisao/la:MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ

Daj ba Đeno kopo nos pred kamerama...RedEvil je napisao/la:Simpatican ti je sto je trener tvog kluba,nemozes protiv sebe razumijem te,ali da je kojim slucajem trener Saraj'va,ma milion bi jezika dosad bilo kao sto je i bilo kad je Dzeno bio,ne sporim,al da ne idemo u dalju raspravuFormat je napisao/la:Sta ce mu prica nema on 3 fakulteta ko Sudo Husika,on je trener da ga **** takav je kakav je meni je simpatican ,kome se ne svidja nek ga ne slusa i ne gleda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da nije trener tvoje ekipe drugu bi pricu pricao..Format je napisao/la:Sta ce mu prica nema on 3 fakulteta ko Sudo Husika,on je trener da ga **** takav je kakav je meni je simpatican ,kome se ne svidja nek ga ne slusa i ne gleda
-
- Kontakt:
joj trenera slavije , odvalio 

Hehhehe,ne sporim,al i ovaj tebra nije nista boljibagrcavi je napisao/la:Znao sam.High je napisao/la:MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ![]()
Daj ba Đeno kopo nos pred kamerama...RedEvil je napisao/la:Simpatican ti je sto je trener tvog kluba,nemozes protiv sebe razumijem te,ali da je kojim slucajem trener Saraj'va,ma milion bi jezika dosad bilo kao sto je i bilo kad je Dzeno bio,ne sporim,al da ne idemo u dalju raspravuFormat je napisao/la:Sta ce mu prica nema on 3 fakulteta ko Sudo Husika,on je trener da ga **** takav je kakav je meni je simpatican ,kome se ne svidja nek ga ne slusa i ne gleda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Ma latentni Manijak, sutra ćemo ga učlaniti. Još da zna kakav anđeo izdaje člansku..bagrcavi je napisao/la:Znao sam.High je napisao/la:MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ![]()

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Meni nekako gotiva kad vidim kako sablja srcem prica i bas se vidi koliko se trudi, koliko mu je stalo i koliko se unio u ovaj posao. Svakako mora poraditi na izjavama jer je vecina izjava za ismijavanje.
Nad tobom sunce najljepše sja
@PipiDugaCarapa,
ako je plava i ako nosi haltere, zovi.
ako je plava i ako nosi haltere, zovi.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
gledo sam do druzenje delija u bijeljini....pokazivao mi klip sa telefona momak kojeg samo vozio u bijeljinu...ja se sokirao,jbtGrk1234 je napisao/la:Prije par dana u Bijeljini druzenje Delija,u restoranu bilo 800 ljudi ispred ostalo jos 200,toliko ljudi nema na stadionu kad igra Radnik,stvarno zalosno a imaju pravu ekipu za ove kukuruz lige...neko je upitao za bijeljinu...kakva crna bijeljina i radnik....to su bg blizanci davno poharali...radnika dodje gledat ko ne zna sta ce sa sobom u subotu i nesto zaljubljenika sto generalno prati fudbal....meni je vise zao sto ce banjalucani prhnut u drugu ligu zbog tog nekog fudbalskog ambijenta...pisaj ti ligu 12 kad ces po selima hodat,igrat i gledat tekme pred 300 ljudi....gledam uze danas slavija vukove i borac ce se vrlooooo,vrloooo tesko iscupat...dzaba ce haman bit i trube i mars na drinu...njima sad trebaju vezane pobjede i to u serijama od 3,4 utakmice....svaka naredna im je preteska i na noz a moraju pobijedit...a znamo svi kako je kad se MORA...bjezi im opstanak velikih 7 bodova a malo je boba u igri

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Teško će se oni odreći te beogradske matrice. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Joj jesu ovi pitari sj.ebali sa ovim Bekićima ne mogu ufatiti koji je koji nikako.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.