bh hrvat je napisao/la:ova utakmica izmedju šalkea i borusije je negdje u rangu redjine i ancone ili u najboljemu slucaju sanderelenda i birmingena
Ko je tebe sta upitao?????????????????
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
bh hrvat je napisao/la:ova utakmica izmedju šalkea i borusije je negdje u rangu redjine i ancone ili u najboljemu slucaju sanderelenda i birmingena
nisam jos procitao konstruktivan i ozbiljan post od tebe al et...adnan24 je napisao/la:bh hrvat je napisao/la:ova utakmica izmedju šalkea i borusije je negdje u rangu redjine i ancone ili u najboljemu slucaju sanderelenda i birmingena
Ko je tebe sta upitao?????????????????
Ti nemas blage veze, bez ljutnje!bh hrvat je napisao/la:ova utakmica izmedju šalkea i borusije je negdje u rangu redjine i ancone ili u najboljemu slucaju sanderelenda i birmingena
Nista novo, mora da su u pitanju jugošvabe, vama je zanimljivija utakmica frajburg- ahen od recimo sevilje i valencije. Ali sta ces to vam je domovinageronimo je napisao/la:Ti nemas blage veze, bez ljutnje!bh hrvat je napisao/la:ova utakmica izmedju šalkea i borusije je negdje u rangu redjine i ancone ili u najboljemu slucaju sanderelenda i birmingena![]()
Nemas pojma koje je to rivalstvo, to prelazi razmjere fudbala. Tebi ako se ne svidja bundesliga, prati tamo neke Ancone, Redjine itd itd...i imas topic o tim ligama, pa tamo pisi svoje "strucno" misljenje![]()
Mi koji volimo i pratimo ovu ligu, nikakvi nam mrgudi zgaditi je nece!
amerosm je napisao/la:Eh ovako gledao sam utakmicu. Dortmund je imao vise srece nego pameti. Schalke je sam sebe pobjedio. Sa onakvom igorm malo bolje plasirana ekipa u BL bi Dortmundu uvalila peticu. Pogotovo to mislim na Leverkusen.
Grijesis sine, a da je i tako, ne vidim nista lose u tome! Mozda smo osjetili cari bundeslige uzivo, pa je begenisali ( ako znas sta to znaci) za razliku od tebe, navijacu pred tv-ekranima. Uzivaj ti u "svojim" ligama koje ti pasu, i za koje ti mislis da su atraktivnije ( malo morgen) a nas koji volimo bundesligu pusti na miru, inace ce rasprava ici u drugom smjeru!bh hrvat je napisao/la:Nista novo, mora da su u pitanju jugošvabe, vama je zanimljivija utakmica frajburg- ahen od recimo sevilje i valencije. Ali sta ces to vam je domovinageronimo je napisao/la:Ti nemas blage veze, bez ljutnje!bh hrvat je napisao/la:ova utakmica izmedju šalkea i borusije je negdje u rangu redjine i ancone ili u najboljemu slucaju sanderelenda i birmingena![]()
Nemas pojma koje je to rivalstvo, to prelazi razmjere fudbala. Tebi ako se ne svidja bundesliga, prati tamo neke Ancone, Redjine itd itd...i imas topic o tim ligama, pa tamo pisi svoje "strucno" misljenje![]()
Mi koji volimo i pratimo ovu ligu, nikakvi nam mrgudi zgaditi je nece!
Ti si ocigledno dosao ovdje da kenjasbh hrvat je napisao/la:Mali ekran, bas znimljivo. barselona, berlin, minhen,stutgart, milano,cirih... ove balkanske gradove da ne spominjem. mozda pojedini gledaju utakmice uzivo ali unterhahinga
amerosm je napisao/la:Kad se sve sabere mislim da je Schalke za 10 % bio bolji. Nekad ti to donese pobjedu nekad ne takav je zivot. To je ono sto pricam cijele sezone da se sve na kraju izjednaci. Bili ste bolji protiv Cottbusa a igrali samo nerijeseno, sada ste bili slabiji i igrali nerijeseno. Ja mislim da je Leverkusen trenutno najuigranija ekipa u BL. Njih ako krene oni ce razvaliti svakog protivnika. Pa njemacki mediji su pisli da je tada Bayer ispustio pobjedu kad su igrali protiv Dortmunda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.