BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Al mi kad nacnemo, neznamo stati!!! 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Uh dobro zavrsi...Gundogan po meni covjek odluke, unio zivost u igru, prije 2-1 odigrao odlican pas za Pisonju...
Crveni karton mozda prestrog, mada Markus Merk u javljanju za Sky rece da je jedina i pravilna odluka crvendac, ne znam da li bi okrenuli da se do kraja igralo 11vs11...u srijedu kod Darmstadta koji je kuci skroz los tako da bi se i tu trebala uzet trica...
Crveni karton mozda prestrog, mada Markus Merk u javljanju za Sky rece da je jedina i pravilna odluka crvendac, ne znam da li bi okrenuli da se do kraja igralo 11vs11...u srijedu kod Darmstadta koji je kuci skroz los tako da bi se i tu trebala uzet trica...
Dobro su se buduci drugoligasi drzali al' dzaba kad su ovi navikli da pobjede...a igra daleko od najbolje.
Miki,Pisczek,Ramos
Nije jednostavno igrati ovakve utakmice bez prevelikog znacaja...jos poslije 0-1 ali pristup u nastavku je svakako za pohvalu.
Aubameyang i Reus prespavali tekmu...
Miki,Pisczek,Ramos

Nije jednostavno igrati ovakve utakmice bez prevelikog znacaja...jos poslije 0-1 ali pristup u nastavku je svakako za pohvalu.
Aubameyang i Reus prespavali tekmu...
-
- Kontakt:
Ma ono nije bilo ni za zuti , sta sve covjek nece procitati od ovih bavaracaanelbavarac je napisao/la:Zasto covjeku dade crveni![]()
![]()
Hoffa pokraden.

Ne znam zasto reagiras na to, jedini mu cilj i jest da provocira, kad trener Hoffe kaze da je crveni u redu, kud ces dalje...jamesrodriguez je napisao/la:Ma ono nije bilo ni za zuti , sta sve covjek nece procitati od ovih bavaracaanelbavarac je napisao/la:Zasto covjeku dade crveni![]()
![]()
Hoffa pokraden.![]()
![]()
- Desperado09
- Kontakt:
Uh jest nam neugodan protivnik ovaj Hoppenheim. Bgm sam mislio da ćemo zijanit. U trenucima nemoći pomislio sam kako nam fali neki individualac tipa Robben ili Costa da jednim potezom riješi tekmu , ali onda se pojavio Mikinator. Trenutno nas najkonstantniji igrač. Moze se reci igrač odluke.
Slijedi gostovanje kod Darmstadta koji nam je u zadnjoj minuti ukrao bod u Dortmundu. Doslo vrijeme za revanš.
Slijedi gostovanje kod Darmstadta koji nam je u zadnjoj minuti ukrao bod u Dortmundu. Doslo vrijeme za revanš.
Jel' ono krele sa ES2 reče pri kraju tekme Totenhajm?Desperado09 je napisao/la:Uh jest nam neugodan protivnik ovaj Hoppenheim.

Dobro adnan reče, sve naznake su bile tu, ali srećom po vas ne ostvariše se ta predviđanja...
Vom Jäger zum Gejagten
Ramos ga konačno zabi i to kako bitan gol za vas....Miki odličan, postaje sve bitniji (iako ni do sad nije bio nebitanadnan24 je napisao/la:Dobro su se buduci drugoligasi drzali al' dzaba kad su ovi navikli da pobjede...a igra daleko od najbolje.
Miki,Pisczek,Ramos![]()
![]()

Samo se ne slažem da je Hoffo budući drugoligaš, nešto sam uvjeren da će se izvući, pogotovo zbog ovakvog trenera koji se stvarno razumije u fudbalsku taktiku (mladi Nagelsman).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Najbitnijieffe_sa je napisao/la:[
Miki odličan, postaje sve bitniji
A ne slazem se ni jaeffe_sa je napisao/la:Samo se ne slažem da je Hoffo budući drugoligaš, nešto sam uvjeren da će se izvući, pogotovo zbog ovakvog trenera koji se stvarno razumije u fudbalsku taktiku (mladi Nagelsman).

- Desperado09
- Kontakt:
Passlack
, Durm, Castro i Ramos startaju. Miki na klupi. Reus pauzira. TT opasno rotira.

ima li ko stream kakav dobar
- Desperado09
- Kontakt:
Evo ja gledam ovde http://gofirstrow.eu/watch/415463/2/wat ... tmund.html
Bilo je šansi na obje strane. Darmstadt ne igra kukavički što nama donekle olakšava posao.
Slobodono mogu reć da od ovih igrača na terenu bar 7 igrača neće startati u subotu.
Bilo je šansi na obje strane. Darmstadt ne igra kukavički što nama donekle olakšava posao.
Slobodono mogu reć da od ovih igrača na terenu bar 7 igrača neće startati u subotu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
2-0 za BVB, a kravari gube. Dajte neki penalcic za bauern 

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Ja vjerujem!!!

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- TammoHarder
- Kontakt:
Kako bi Merkelica rekla Das schaffen wir :kava:
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
- Desperado09
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme rutinski.
PEA promašio dva zicera. Bolje sad nego u subotu.
Izgleda da je Castro opet pravi izbor za prvi tim.
Slijede dvije veoma bitne utakmice kod kuće. Ne zna se koja je teža. Bauern pa Mainz.

PEA promašio dva zicera. Bolje sad nego u subotu.

Izgleda da je Castro opet pravi izbor za prvi tim.
Slijede dvije veoma bitne utakmice kod kuće. Ne zna se koja je teža. Bauern pa Mainz.

Tuchel nije normalan ali dosad mu jednostavno sve prolazi...zadnje 3 utakmice je promijenio sve sto se moglo promijeniti i uzeo hladno 9 bodova.U subotu odmornih 11 protiv Bayerna koji je svakako favorit ali nema se sta izgubiti...oni su pod pritiskom.
Kakvim pritiskom, odgovara nam i neriješeno, pa čak i ako izgubimo opet imamo prednost, a vi teži raspored do kraja.adnan24 je napisao/la:oni su pod pritiskom.
Ovaj poraz, koliko god nama u tom trenutku bilo krivo, došao je u vrijeme kada će gledanost porasti, a ovaj derbi dobiti neku veću vrijednost.
Kako god, da bi Bayern izgubio Bundesligu kola baš nizbrdo treba da krenu, jer teško ćete i vi do kraja ovaj ritam zadržati.
Nije uopste bitno kolika je razlika...jednostavno Bayern mora uzeti titulu.Niko nije ni ocekivao od BvB-a da se bori za titulu a ne da je uzme na kraju...Bayern i da pobjedi u subotu Tuchelu niko nece zamjeriti dok ce Guardiola biti razapet,bez obzira sto bi Bayern i dalje bio favorit za titulu.
Koliko mogu razumjeti njemacki,mislim da nece biti problema oko produzavanja ugovora za Mikija i Humelsa sto je super vijest 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.