Samo se nadam da cemo u 1/4 finalu prvu igrati u gostima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nakon Leverkusena je receno da ce bit oko 3 sedmice out, tako da nije nemogucejamesrodriguez je napisao/la:Dal ce papa biti spreman za uzvrat , protiv Tottenham 3 / 17 ?
28.02. Tottenham - SwanseaKlopp je napisao/la:Moze Totenham, ja zadovoljan. Njima je prioritet liga, ne vjerujem da ce ovdje ginuti, Englezi tradicionalno ulaze s rezervom u ovo takmicenje, jos vikend prije nas igraju s Arsenalom, tu ima da se potrose. Mislim da ce biti lakse nego protiv Porta.
Drug mala greskica protiv Mainz igramo 3/13 NedeljaLQZI je napisao/la:28.02. Tottenham - SwanseaKlopp je napisao/la:Moze Totenham, ja zadovoljan. Njima je prioritet liga, ne vjerujem da ce ovdje ginuti, Englezi tradicionalno ulaze s rezervom u ovo takmicenje, jos vikend prije nas igraju s Arsenalom, tu ima da se potrose. Mislim da ce biti lakse nego protiv Porta.
02.03. West Ham - Tottenham
05.03. Tottenham - Arsenal
10.03. Dortmund - Tottenham
13.03. Aston Villa -Tottenham
17.03. Tottenham - Dortmund
28.02.Dortmund - Hoffenheim
02.03. Darmstadt - Dortmund
05.03. Dortmund - Bayern
10.03. Dortmund Tottenham
12.03. Dortmund - Mainz
Mislim da nece bit bas tako lako. Imaju tezi raspored pred prvu utakmicu. Igraju dva londonska derbija, jedan od tih je borba za titulu, a drugi je West H koji se bori za Evropu i igra odlicno. A i mi igramo protiv Bajerna i tu ako pobijedimo prilazimo na 5 bodova sa 9 utakmica do kraja i 27 bodova u igri.
Zavisiti ce dosta od prve utakmice, jer Tottenham ima laganu utakmicu pred uzvrat.
Volio bih da se ostvari tvoje predvidjanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.