Sta reci odlican sastav ide se u finale FA cupa.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Sta reci odlican sastav ide se u finale FA cupa.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Sedmica europskog fudbala, mehlem za oči.
U-21 ekipa večeras gostuje Madridu u okviru 1/8 finala. Good luck, boys.
Btw, što se tiče prve ekipe, doputovali su u Kijev. Spisak:

U-21 ekipa večeras gostuje Madridu u okviru 1/8 finala. Good luck, boys.
Btw, što se tiče prve ekipe, doputovali su u Kijev. Spisak:
Oi!
Solidno prvo poluvrijeme odlicna sansa Aguera ali Mignolet sjajno brani.Odbrana sigurnija cim je tu Kompany.Bit ce tesko doci do trofeja i utakmica po meni vjerovatno ide u produzetke.
Čestitke na trofeju. Sasvim zasluženo. Lijepo ga smjestite u vitrine.
Kocka je bačena
Sta reci moglo je otici ovo i na drugu stranu ocajni penali Liverpula sto ne umanjuje maestralnost Willyja.City je imao bolje sanse i mislio sam da ce se to osvetit ali eto odlucila lutrija.Pellegrini specijalista za ovaj kup vec drugi mada vjerovatno on najozbiljnije i prilazi ovom takmicenju, uvijek izvodi gotov pa najjaci sastav pa to nije ni iznenadjenje.Hvala na cestitci puno srece u EL protiv Uniteda.
To je to sto se tice titule sada slijedi borba za ligu prvaka.Bitno da inzinjer osvaja liga kup a prvenstvo koga briga.
Mislim da ovih 3-1 ni inzinjer Pelle ne moze ispustiti ali i ako se prodje nikakve sanse nema u cetvrtfinalu osim mozda protiv Wolfsburga.Sezona u kojoj mi je jedan covjek toligo zgadio fudbal da to nije humano.Da danas zavrsi bilo bi najbolje vidit cemo sta donosi ljeto i pocetak Pepove ere od ovog definitvno gore ne moze biti.
Hvala Bogu u četvrtfinalu 

The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Protiv PSV u Ligi prvaka,nije loše mada igraju slabo zadnjih par tekmi.
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Sreca pa ni United ofanzivno nema bas sta ponuditi iako i dalje sumnjam da se do pobjede moze doci bez barem dva gola u mrezi Uniteda.Ne znam da li je to do Pellegirnija i LVG ali ni blizu mi nije osjecaj za derbi kao u vrijeme Mancinija i Fergusona.Mada vjerovatno je tada bio i veci ulog obje ekipe su se borile za sami vrh.
Iskreno nisam ocekivao ovako povoljan rezultat nakon prve utakmice.Nadam se da Pellegrini nece ici da zadrzi 0-0 jer bi to bilo samoubitstvo mada znajuci kakav je to ziheras cisto sumnjam da ce krenuti ofanzivno.Uze par losih intervencija stoperski par Mangala Otamendi poprilicno dobro stajao s obzirom na ono sto su do sada pokazali.Velika prilika za polufinale se otvorila i treba je pokusat iskoristiti.
Nadam se, ali bas iskreno se nadam pobjedi i osvajanju Lige Prvala.
Naprijed Gradjani!
Naprijed Gradjani!
Bit ce veoma tesko doci do finala, ali ni Real mi ne djeljuje kao neka masinerija, gotovo na svim gostovanjima imaju problema.Nadam se da Pellegrini odigra hrabro kao protiv PSG, a ne da se prilagodjava protivniku.Hrabro i ofanzivno i do finala se moze doci.Kako bi bilo zanimljivo finale Bayern City zbog Guardiole.
-
- Kontakt:
Man City solidna partija sinoc, ipak je to Real Madrid, nema veze sto Ronaldo nije igrao. Cilj je bio ne primit gol svakako, medjutim nisu ga ni zabili doduse
sve u svemu solidan rezultat pred revans.

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Manchester City će danas u okviru 36. kola Premier lige gostovati na jugu Engleske, u najvećem gradu u toj regiji - Southamptonu. Oslabljeni za Yayu Touréa i Davida Silvu, Građani će vođeni remijem protiv Real Madrida proteklog utorka (0-0) tražiti pobjedu za nastavak borbe za treću poziciju s obzirom da je Arsenal danas slavio protiv Norwicha (1-0). Southampton je osma momčad Premiershipa sa 54 osvojena boda; Manchester City je treći sa 64 osvojena boda. Građani su posljednji put u Southamptonu slavili 0-3, kao i u prethodna četiri susreta.
- IlPrincipino
- Kontakt:
Man City chiefs agree £39m fee for promising Athletic Bilbao star Aymeric Laporte

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Šta rade sa tim silnim stoperima. Koje pretjerivanje. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.