Slazem se u potpunosti, pojeo je nasu sredinu sam. Svaka cast.ASD je napisao/la:Slazem se u potpunosti, agresivno u odbranu, precizni i kreativni pasovi u napadu, doktorski odradio tekmu.BadrHari je napisao/la:Blagojević daleko najbolji igrac Zelje.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
NK Široki Brijeg
Al stvarno sta ti treba ovo gore u zagradi? sta to fazon neki?MCMLXVII je napisao/la:Naravno da nisu igraci krivi djikanePiromanBL je napisao/la:Ovo sa opaskama je tako kako zvuci... Polako covjece, nisu igraci kriviMCMLXVII je napisao/la:Naprijed komsije (islamska drzava op. a.) samo gazite katolicke (hriscanske op. a.) ekstremiste!Samo vas treba kurcem po celu na svakom koraku (:
This time next year we'll be millionaires.
Poslije njega Bekrić definitivno.Evolve je napisao/la:Slazem se u potpunosti, pojeo je nasu sredinu sam. Svaka cast.ASD je napisao/la:Slazem se u potpunosti, agresivno u odbranu, precizni i kreativni pasovi u napadu, doktorski odradio tekmu.BadrHari je napisao/la:Blagojević daleko najbolji igrac Zelje.
A Stevanovilć i Zaha, propali reprezentativci, uopste nisu opravdali epitet pojacanja
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- ASD
- Kontakt:
Zahirovic je OK bio za ovo malo vremena, dobro je odradio u defanzivi, treba uzeti u obzir da on nije prosao pripreme.
Pa sta tebe briga sto pustamo Mars na Drinu? I jesmo ti mi mozda krivi za ubistvo navijaca? Ja samo napominjem da si na vrlo neumjesan nacin izrazio svoje misljenje i poceo o nacionalizmu, katolicima, ekstremistima.MCMLXVII je napisao/la:Ma mars u pm batebi da se pravdam koji podrzava ubicu ili ovim djikanima koji pustaju mars na drini na utakmici Slobode?
Ma samo qurcem po celu brate na svakom vasem koraku
No vratimo se temi
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- ASD
- Kontakt:
Ne bih se slozio za Bekrica, bio je OK ali imao je i previse prostora i lopti, dok Lendric je dobar bio ali premalo je lopti dobijao.
Njegov zadatak i jeste bio da stabilizira sredinu i unese stabilnost (defanzivno). Sasvim okej debi. Vidi se zelja kod njega velika! Stevo tanak skroz u prvom mecu.ASD je napisao/la:Zahirovic je OK bio za ovo malo vremena, dobro je odradio u defanzivi, treba uzeti u obzir da on nije prosao pripreme.
VTZ!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
prijavljenMCMLXVII je napisao/la:Ma mars u pm batebi da se pravdam koji podrzava ubicu ili ovim djikanima koji pustaju mars na drini na utakmici Slobode?
No vratimo se temi
goveđigulašmajka
[youtube][/youtube]

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- JohnCleese
- Kontakt:
DefinitivnoBadrHari je napisao/la:Blagojević daleko najbolji igrac Zelje.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
E cuj pustili Mars na Drinu na SPORTSKOJ utakmici, zasto li?PiromanBL je napisao/la:Pa sta tebe briga sto pustamo Mars na Drinu? I jesmo ti mi mozda krivi za ubistvo navijaca? Ja samo napominjem da si na vrlo neumjesan nacin izrazio svoje misljenje i poceo o nacionalizmu, katolicima, ekstremistima.MCMLXVII je napisao/la:Ma mars u pm batebi da se pravdam koji podrzava ubicu ili ovim djikanima koji pustaju mars na drini na utakmici Slobode?
No vratimo se temi

Ja se ne pravdam ljudima koji podrzavaju ubicu i koji drze baner VRS na tribini, tako da stipu me. Tema je PL

Cestitam navijacima Zeljkana na zasluzenoj pobjedi

Pustili Mars na Drinu jer tekst ide “U boj krenite junaci svi“, a Borcu je ovo pocetak borbe za opstanak sa novim “junacima“ tj. igracima i upravom. I jesam li ja tebe mozda nazvao balijom pa da ti nas djikanom? Smiri se malo. Na tribinama sve mirno bilo sinoc tako da to tvoje negodovanje marsa na Drinu ne pije vode. Pozdrav do tvog mentalnog ozdravljenja sovinisto.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
-
- Kontakt:
Uz duzno postovanje prema svima mislim da vec sad znamo 6 ekipa koje su ispale ,i da tu vise nema popravka !
- ASD
- Kontakt:
Mladost mi izgleda losija nego u prvom dijelu sezone, mogli bi ih lako stici Olimpik, Borac ili Travnik ako uvezu par pobjeda.GradKamena je napisao/la:Uz duzno postovanje prema svima mislim da vec sad znamo 6 ekipa koje su ispale ,i da tu vise nema popravka !
MCMLXVII je napisao/la: A zasto se pronalazis kada napisem djikan? (:
#samopitam
ZatoMCMLXVII je napisao/la:krv vam djikansku.![]()

У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
@ASD prva je utakmica tek, mnoge ekipe ce izgledati drugacije od drugog, treceg kola kad se uigraju.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Odavno nije bila bolja tekme od ove u Mostaru.
Kakva bi ovo mogla biti paklena polusezona
Liga 12 ce biti show!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Izvini, zaboravili smo da su neki bili u Handžar diviziji, baš nemamo osjećaja... Jbg Tuzlacima nije smetala pjesma jer oni prepoznaju antifašistički duh, a sam vi u Sarajevu nešta glumite...MCMLXVII je napisao/la: Ali ovaj nesha je onaj bas zakorjeli djikan, vidi ga sav nervozan![]()
Ali pustiti Mars na Drinu (djikanska stara ratna pjesma) na zvanicnoj prvenstvenoj utakmici protiv Slobode, pa to samo oni moguAl' dobro sad ce oni ispasti svakako tako da mogu tamo orgijati koliko zele, ali mozda i nece jer nece biti nase paznje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posjeta - zvanični podaci:
Zrinjski - Sarajevo 6.000
Borac - Sloboda 4.500
Slavija - Olimpic 1.700
Čelik - Travnik 1.000
Vitez - Velež 1.000
Radnik - Mladost DK 710
Rudar P. - Drina 0
Željezničar - Široki Brijeg (TBA)
Zrinjski - Sarajevo 6.000
Borac - Sloboda 4.500
Slavija - Olimpic 1.700
Čelik - Travnik 1.000
Vitez - Velež 1.000
Radnik - Mladost DK 710
Rudar P. - Drina 0
Željezničar - Široki Brijeg (TBA)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.