FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tenpenny
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tenpenny » 28 feb 2016, 16:58

Igrali smo protiv najtezeg protivnika u ligi. Amaterski smo im poklonili golove.Zaboravit sto prije raditi na greskama da se ne ponavljaju narocito ovakve.Idemo dalje sloboda nece moci pratiti tempo sve do kraja mozemo dobiti.Jos dok nam se vrati dulja delac dzemo kallasi bit ce to ok.Kup obavezno uzeti.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 28 feb 2016, 16:58

BICA je napisao/la:ne valja bilbija ali zato valja emerson invalid
Hajde idi pasi travu, vidi se da utice na tebe...
Sabrine mi moje!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 feb 2016, 16:58

Oerde je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:jakupović nas je izmasakrirao!
Masakrira nas godinama haveru, ali niko ništa ne poduzima i onda... nek' i masakrira. Naše masakriranje je počelo još dvadesetak kilometara od Bijelog Brijega, kada nam je smišljeno, nakon utakmice, isključen najbolji igrač, ali eto... ne umanjuje činjenicu da naša odbrana pravi katastrofalne greške.

PS Dobar mi Kovačević i Emerson, ostalo tanko i labavo.
a na polusezoni smo napali sudiju koji nas ako nista nije masakrirao :) pametna uprava nema sta

odlicno je ovo
IDemo dalje nniko nije cenat pomakao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 28 feb 2016, 16:58

Ma na Emersona nemoze niko nista reci sto se ove utakmice tice,frajer je drzao sam sredinu,pas igra,svak lopta tacna i na vrijeme,respect za danasnju predstavu :bow: :bow: :bow: :bow:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

bugojanac1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanac1234 » 28 feb 2016, 16:59

sarajevo promašilo samo s trenerom, a ovi igrači su njegovi igrači. Ja ne znam šta su radili na tim pripremama, promaha u odbrani na sve strane, svaki centarsut mrtva šansa protivnika. Golman rupa , Benko nije ni za kozije lige

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 feb 2016, 16:59

bordobijeli je napisao/la:
BICA je napisao/la:ne valja bilbija ali zato valja emerson invalid
HAHAHAHH jarane sta si ti gledao Emerson najbolji na terenu
ma puti padobranca uleti samo da bi nesto napisao a veze nema o zivotu
Pyro is not a crime !

badel62
Kontakt:

Post Postao/la badel62 » 28 feb 2016, 16:59

Emerson=Sedorf!
FK Sarajevo !

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 28 feb 2016, 16:59

emerson i cesar :clap: :clap: samo cu jedno reci , prespremni smo , nikad spremniji !! samo benko ne moze trcati ...

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 feb 2016, 17:01

Bravo Sarajevo, dobro je, ova ekipa se treba podrzati! Bas su se borili i ginuli, nema im niko nista reci, Emerson Deni fina pojacanja, samo ovako nastaviti, ja sam zadovoljan

Svi na Kosevo sljedecu utakmicu!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 28 feb 2016, 17:04

Iskreno receno mi se pojacavamo godinama ko djeca na fifi ili pess-u samo se ofanzivni igraci dovode ??
Odbrana osvaja prvenstva a napad srca tako je uvijek bilo, mi nazad imamo golmana koji je bio bez kluba i dosao kao zakrpa, dijete koje igra desnog beka, krilo koji igra lijevog beka, dva solidan stopera, zadnjeg veznog koji niti je dovoljno dobar u napadu (dodavanje,obrada lopte itd.) niti u odbrani (trkacki lose jer bira pogresne puteve,trom).
Ofazino nije lose jos kad Dulja se smjesti, trebalo smo dovest lijevog beka i zadnjeg veznog i pregazili bi ligu ko plitak potok, ovako ce svaka utakmica protiv ozbiljne ekipe biti kidanje zivaca.LP

Elcor
Kontakt:

Post Postao/la Elcor » 28 feb 2016, 17:05

Dobro je ovo bilo. Prva je utakmica. Vjerujem da će to sve doći na svoje u slijedećim. Emerson je beton! Staviti rustemovica i berberovica iza njega i to je to. Strasno smo potentni u napadu. Jedva čekam slijedeću tekmu.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 28 feb 2016, 17:05

Celik, Rudar, Slavija, Borac, Radnik, Vitez ako ovde uzmes 15-13 Bodova onda ide sve kako treba.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 28 feb 2016, 17:05

Emerson je kao Said, samo malo sporiji.

Steta sto nismo dobili. :(

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 28 feb 2016, 17:08

Elcor je napisao/la:Dobro je ovo bilo. Prva je utakmica. Vjerujem da će to sve doći na svoje u slijedećim. Emerson je beton! Staviti rustemovica i berberovica iza njega i to je to. Strasno smo potentni u napadu. Jedva čekam slijedeću tekmu.

Ni po razno neka igra rusta,radovac(bice valjda bolji ne volim ga ni ja :) i emerson gore dulja harba(deni) i cezar i neka oafnzivni ovako bekova uklopit ce se to sve bit cemo stroj vjeruj.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 28 feb 2016, 17:09

Burberry46 je napisao/la:Bravo Sarajevo, dobro je, ova ekipa se treba podrzati! Bas su se borili i ginuli, nema im niko nista reci, Emerson Deni fina pojacanja, samo ovako nastaviti, ja sam zadovoljan

To je to, fino to izgleda, nema pretjeranih taktičkih grešaka, ovo danas su bile individualne greške i ako ih popravimo, lijepo će to izgledati.
Dakle oba gola su im poklonjena, sve prilike im je poklonio Kadušić, Rustemović je imao jedan dobar potez (kao što i ima po utakmici) kad je povukao loptu i lijepo je dao u for Cezaru, koji umjestoda napravi još koji korak pruža nogu, zatim smo imali onaj neuspjeli lob, tj. uspjeli lob, neuspjeli gol Benke, zatim smo imali šut izgladnjelog Radovca. Ako se sve pobrojano digne na viši nivo, dakle sve greške i propusti svedu na neki minimum, uzimajući u obzir povratak Duljevića i još ponekih igrača i činjenicu da smo gostovali ponajboljoj ekipi lige, mislim da imamo nade još uvijek.

Emerson je pokazao da će biti pojačanje, Cezar i ne baš.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 28 feb 2016, 17:11

Oerde je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Bravo Sarajevo, dobro je, ova ekipa se treba podrzati! Bas su se borili i ginuli, nema im niko nista reci, Emerson Deni fina pojacanja, samo ovako nastaviti, ja sam zadovoljan

To je to, fino to izgleda, nema pretjeranih taktičkih grešaka, ovo danas su bile individualne greške i ako ih popravimo, lijepo će to izgledati.
Dakle oba gola su im poklonjena, sve prilike im je poklonio Kadušić, Rustemović je imao jedan dobar potez (kao što i ima po utakmici) kad je povukao loptu i lijepo je dao u for Cezaru, koji umjestoda napravi još koji korak pruža nogu, zatim smo imali onaj neuspjeli lob, tj. uspjeli lob, neuspjeli gol Benke, zatim smo imali šut izgladnjelog Radovca. Ako se sve pobrojano digne na viši nivo, dakle sve greške i propusti svedu na neki minimum, uzimajući u obzir povratak Duljevića i još ponekih igrača i činjenicu da smo gostovali ponajboljoj ekipi lige, mislim da imamo nade još uvijek.

Emerson je pokazao da će biti pojačanje, Cezar i ne baš.

Sve potpisujem. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 28 feb 2016, 17:11

Sad vam predlazem da napravite pokopnu atmosferu kao i do danas sto ste radili samo zbog toga sto nije doslo zvucno ime,sto ste vi strucnjaci pa sumnjate u igrace sa mijanmara,da od super ekipe napravite ekipu kojom se sprdate Vi, pa kad drugi vide sta Vi "vazite" po forumima onda i ostali to rade i neka rade jer prvo treba pomesti svoju avliju a valjda cete danas doci pameti i nepraviti se pametniji od jesica i ljudi koji rade svoj posao. Za kraj ovi sto su ovakvi do sada bili ako se nece promijeniti nek protiv celika ostanu kuci i ganjaju stream a oni koji nece biti takvi nek sve alarme pale i "SVI NA KOŠEVO" da pokazemo ko je ŠAMPION i ko će i ove godine da bude ŠAMPION

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 28 feb 2016, 17:12

jedva sam cekao kad ce Dupovac ici sad :cry: za njim
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 28 feb 2016, 17:12

Ja ne znam kako je Samir tako pickast uvijek imo je 15 puta u ovoj sezoni istu situaciju i ni 1 nije osuto jako

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 28 feb 2016, 17:13

SiouxLukavac je napisao/la:Emerson je kao Said, samo malo sporiji.

Steta sto nismo dobili. :(
puno vise radi od saida ,nece dati golova kao said ali jak na lopti vidi sve ,dobar u defanzivi sve u svemu odlican :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], kontra, rimljanin90, Vanja8 i 34 gosta.